Aurinkolasit
Aurinkolasimuoti 2022
Aurinkolasimuoti 2022
Aurinkolasimuoti 2022
Katso uusimmat trendikatsaukset
TRENDIT JA INSPIRAATIO

Vuoden 2022 aurinkolaseissa korostuvat koko, kantikkuus ja yksityiskohdat


Minkälaiset aurinkolasit kannattaa valita, kun haluat päivittää tyylisi vuodelle 2022? Silmäaseman tuotepäällikkö Hanna Airio katsasti tulevan sesongin nousevat trendit ja kovimmat hitit. “Aurinkolasimuodin rintamalla ideat kumpuavat tuttuun tapaan menneiltä vuosikymmeniltä, mutta modernilla tvistillä”, Airio kertoo. Kauden trendikkäimmissä aurinkolaseissa huomio kiinnittyy kokoon, muhkeisiin reunoihin, arkkitehtonisiin ja graafisiin linjoihin sekä näyttäviin yksityiskohtiin ja väreihin.

Paksureunaiset aurinkolasit tuovat tuulahduksen 60-luvulta


Vuoden 2022 viileimmissä retroaurinkolaseissa näkyvät 1960-luvulta lainatut muhkeat muodot. Jykevissä asetaattikehyksissä ei ole säästelty materiaalia, ja väreissä löytyy niin kilpikonnakuoseja kuin ylellistä valkoista ja tyylikästä mustaa. Paksut reunat sopivat moneen malliin ja lookiin.

Ylisuuret retrolasit kuin suoraan 1980-luvulta


80-luvun inspiroimat metalliset aurinkolasit ovat ylisuuresta koostaan huolimatta herkän keveät. Ohuet kullan- tai hopeanhohtoiset kehykset korostavat kauniisti naisellisempaa tyyliä, ja hempeät värilliset linssit viimeistelevät hienostuneen vaikutelman. 

Omintakeiset yksityiskohdat keräävät katseet


Vuoden 2022 aurinkolasimuoti on yksityiskohtien juhlaa. Isot logot suorastaan huutavat huomiota, sangat ovat statement-tyylisen leveät, ja erilaiset koristeketjut tekevät näyttävän paluun. Jännittävien yksityiskohtien myötä sesongin aurinkolaseista tulee tarkkaan harkittu asuste, joka korostaa omaa persoonallista tyyliä.  

Aurinkolasimuoti suosii suoria linjoja ja graafista virtaviivaisuutta


“90-luvulta lainatut monikulmaiset linjat on kauden aurinkolasimuodissa päivitetty uudelle vuosituhannelle”, Airio valottaa. Arkkitehtuuriset suorat linjat, kantikkuus ja graafisuus ovat sesongin kovin hitti, ja lookista löytyy myös säväyttäviä unisex-variaatioita. Monikulmaisissa aurinkolaseissa naisille näkyy kulmikkaita kissansilmämalleja ja korumaista minimalismia. Miesten aurinkolasien avainsanoja ovat sporttisuus ja moderni nostalgia.


Vuoden 2022 Pantone-sävy nousee esiin myös aurinkolaseissa


Kuluvan vuoden Pantone-sävyksi valittu violetin sininen Very Peri on varma värivalinta niin kehyksiin kuin linsseihin. Pantonen mukaan Very Peri on sinisen sävyistä iloisin ja lämpimin, sillä siinä yhdistyvät sinisen rauhallisuus ja punaisen voimaannuttava energisyys. Se tuo kauden uusiin aurinkolaseihin ripauksen eloisuutta ja luovuutta.

Katso uusimmat trendikatsaukset
TRENDIT JA INSPIRAATIO
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Aurinkolasien ostajan opas
Aurinkolasien täytyy sopia omaan tyyliisi, mutta yhtä tärkeitä valinnassa ovat kestävät ja hyvin istuvat kehykset, optisesti laadukkaat linssit ja 100 % UV-suoja. Silmäaseman aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.
Aurinkolasit urheiluun
Aurinkolasit urheiluun
Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.
Sovita aurinkolasit vahvuuksilla omaan tyyliisi
Sovita aurinkolasit vahvuuksilla omaan tyyliisi
Aurinkolasit omilla voimakkuuksilla ovat näyttävä asuste, joilla silmien suojaaminen UV-säteiltä onnistuu helposti ja tyylikkäästi. Erilaisten linssien vertailun lisäksi kannattaa tarkistaa omien aurinkolasien riittävä UV-suoja.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit