Silmälasit
Silmälasimuoti 2023
Silmälasimuoti 2023
Silmälasimuoti 2023

Syksyn silmälasimuoti antaa tilaa persoonalliselle tyylille


Syksyn 2023 ja talven 2024 silmälasimuoti tuo tullessaan sekä tummia, jykeviä asetaattilaseja että keveitä, vaaleita metallipokia. Syksyn silmälasimuotiin mahtuu myös lähes kaikkea mahdollista näiden ääripäiden väliltä. Nyt jos koskaan silmälasien ostajalla riittää valinnan varaa. Tutustu trendeihin ja sovita uutuuksia verkkokaupassamme virtuaalisesti!

Silmälasimuodin uudet tuulet suosivat syksyllä 2023 ja talvella 2024 kaikkia, jotka haluavat ilmaista yksilöllistä tyyliään. Harvinaisen monenkirjavista mallistoista löytyy takuulla oman maun mukaiset ja käyttötarkoitukseen sopivat silmälasit, jotka korostavat omaa persoonaa ja tuovat hymyn huulille.


Trendikkäiden kehysten muotokielessä näkyvät 60-lukulainen kissamaisuus ja 80-luvun kookkaus ja kantikkuus. Klassinen pilottimalli pitää pintansa, ja modernit graafiset linjat ovat esillä niin matalammissa kuin korkeammissa silmälaseissa. Muotihuoneiden logot sekä korumaiset, kimaltavat yksityiskohdat saavat erottua. Myös leveät aisat ja huomaamattomat, hengettömät kehykset palaavat tulevana syksynä mallistoihin.

Ohuet metallikehykset valloittavat keveydellään


Eleettömän tyylikkäät metalliset silmälasit säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen, sillä ne ovat keveät kasvoilla ja kestävät käytössä. Vaaleat metallikehykset huokuvat yksinkertaista eleganssia. Kauden moniväriset uutuusmallit puolestaan houkuttelevat testaamaan mitä herkullisimpia sävyjen yhdistelmiä. 

Liukuvärjättyä asetaattia ja herkkuja pastellisävyissä


Läpikuultavien asetaattikehysten nousukiito jatkuu syksyn ja talven silmälasimuodissa. Ei ihme, sillä ne keventävät ilmettä ja sopivat monenlaisille kasvonmuodoille. Syksyn ja talven 2023 läpinäkyvissä kehyksissä korostuvat karkkimaisen herkulliset pastellisävyt ja hempeät liukuvärjäykset. Niiden raikas, rento ja leikkisä look on vahvasti tätä päivää. 


Vankat asetaattikehykset pitävät pintansa


Paksureunaisia statement-laseja nähdään edelleen trenditietoisten silmälasien käyttäjien kasvoilla. Menneiden vuosikymmenien suosikkimuotoja on päivitetty 2020-luvulle leveillä aisoilla, pehmeillä sävyillä ja vastuullisilla materiaaleilla. 


Vastuullisuus on valtavirtaa myös silmälasimuodissa


Vastuullisuus on päivän sana, ja silmälasimuodissa 2023 se tarkoittaa kierrätys- ja luonnonmateriaalien käyttöä sekä entistä parempaa kierrätettävyyttä. Yhä useammat valmistajat panostavat nyt silmälasikehysten ekologisuuteen, joten vastuullisia kehyksiä on tarjolla tyyliin kuin tyyliin.Anna tyylisi ja värien loistaa


Miesten ja naisten silmälasien värikartta hehkuu syksyllä 2023 vihreän ja ruskean eri sävyissä. Lämpimät ruskeat kehykset luovat kontrastia viileälle vuodenajalle. Vuoden Pantone-sävyn Viva Magentan innoittamat räväkät punaiset pokat puolestaan piristävät pimeneviä päiviä.


Klassisesta tyylistä pitävät ilahtuvat hopean paluusta kullan rinnalle, ja valinnanvaraa riittää myös perinteisissä mustissa kehyksissä. Läpikuultavat materiaalit ja pastellivärit antavat kauniin hehkun auringon päivettämälle iholle. Jos haluat trendien aallonharjalle, hanki 70-luvun tyyliin stailatut silmälasit värillisillä linsseillä: ne ovat tulevana syksynä katu-uskottavan fashionistan ykkösvalinta!


Hengettömät silmälasit korostavat kasvoja


1990-luvulta tuttujen hengettömien eli kehyksettömien silmälasien paluu katukuvaan on täydessä vauhdissa. Nämä sirot ja kevyet silmälasit päästävät kasvonpiirteet oikeuksiinsa. Syksyllä 2023 miesten ja naisten hengettömissä kehyksissä vaihtelevat ajaton minimalismi ja silmiä hivelevät, korumaiset yksityiskohdat. 


Tutustu syksyn kehysuutuuksiin
TUTUSTU
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Titaaniset silmälasikehykset sopivat myös allergikolle
Titaaniset silmälasikehykset sopivat myös allergikolle
Titaani on varma valinta kaikille, jotka etsivät kestäviä mutta kevyitä silmälasikehyksiä. Lisäksi titaani on puhdas materiaali, joka ei aiheuta silmälasien käyttäjälle nikkeliallergiaa.
Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi
Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi
Silmälasit ovat yksinkertainen tapa piristää ilmettä ja seurailla uusia trendejä. Värikkäät silmälasikehykset vaativat hivenen rohkeutta ja totuttelua, mutta niillä saat helposti luotua erottuvan ja mieleenpainuvan lookin.
Aurinkolasit 2023: modernia retroa ja värien säihkettä
Aurinkolasit 2023: modernia retroa ja värien säihkettä
Vuoden 2023 miesten ja naisten aurinkolaseista löytyy upea kattaus menneiltä vuosikymmeniltä päivitettyjä malleja ja poikkeuksellista väriloistoa.
Katso kaikki artikkelit