Silmälasit
Titaanikehykset
Titaanikehykset
Titaanikehykset

Titaaniset silmälasikehykset sopivat myös allergikolle 

Titaanikehyksistä on kokemuksia jo yli 50 vuoden ajalta, mutta viime aikoina niiden suosio on kasvanut etenkin Pohjoismaissa. Titaani on varma valinta kaikille, jotka etsivät kestäviä mutta kevyitä silmälasikehyksiä. Lisäksi titaani on puhdas materiaali, joka ei aiheuta silmälasien käyttäjälle nikkeliallergiaa.

Titaani on oivallinen materiaali silmälaseille, sillä se on matalan tiheytensä ansiosta äärimmäisen kevyttä mutta silti kestävää. Silmälasikehyksissä se myös pitää hyvin muotonsa eikä löysty. Kerran napakasti taivutetut titaanisilmälasit istuvat hyvin kasvoille eivätkä vaadi jatkuvaa säätämistä.  

"Titaanisilmälaseja voi verrata korkealaatuisesta villasta tehtyyn vaatteeseen. Ne ovat arvokkaammat mutta samalla laadukkaammat ja ominaisuuksiltaan paremmat kuin edullisemmista metalliseoksista valmistetut lasit", Silmäaseman tuotepäällikkö Hanna Airio kuvailee. 

Titaani on esimerkiksi puolet kevyempää ja kestää 20 kertaa paremmin korroosiota kuin tavallinen metalliseos. Näin titaanilasit ovat mukavammat käyttää ja pysyvät uudenveroisina pidempään. 

Bloomdale


Nikkelittömät silmälasikehykset allergikolle

Niille, joille silmälasit aiheuttavat nikkeliallergiaa, titaanikehykset ovat arjen pelastus. Puhdas titaani sisältää yli 90 prosenttia titaania, joten se ei ärsytä herkkääkään ihoa. Hanna Airio kertoo titaanikehysten suosion kasvaneen erityisesti Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.  

"Täällä ollaan kenties allergiatietoisempia kuin muualla Euroopassa. Toive saada valikoimaan enemmän titaanisia silmälasikehyksiä on noussut jatkuvasti esiin asiakaspalautteissamme."

HK-Titan


Uudet JIIT-titaanisilmälasit toteuttavat toiveet 

Vastauksena asiakkaiden toiveisiin Silmäasema on suunnitellut uuden malliston miesten ja naisten titaanikehyksiä yhteistyössä suomalaisen JIIT-brändin kanssa. Titaanisten JIIT-silmälasien taustalla on kaksi pohjoismaiset markkinat tuntevaa optisen alan ammattilaista. 

"Titaanisiin silmälasikehyksiin on toivottu räväkämpää väripalettia. Uusien JIIT-titaanilasien jujuna on ulko- ja sisäpinnan värien kontrasti, joka tuo ilmeeseen eläväisyyttä. Sisäpinnan lämpimät metallihohtoiset sävyt tasapainottavat ulkopinnan voimakkaita värejä", Airio kertoo. 

Naisten titaanikehyksistä löytyvät esimerkiksi hauskat turkoosinvihreän ja hopean sekä fuksianpunaisen ja ruusukullan yhdistelmät. Myös kehysmalleja on aiempaa enemmän, aina klassisen kantikkaista kissamaisiin, pyöreisiin ja monikulmaisiin. Nikkelittömissä JIIT-silmälaseissa on huomioitu erityisesti skandinaaviset kasvonpiirteet. 

"Halusimme tuoda enemmän kokovariaatiota myös titaanikehyksiin, joten JIIT-mallistoon suunniteltiin vaihtoehtoja myös leveämmille kasvoille. Niitä on vaikeampi löytää muilta brändeiltä", Airio täydentää. 

Hanna Airio uskoo suomalaisten innostuvan uusista JIIT-titaanikehyksistä. "Harva mallisto on suunniteltu varta vasten meidän asiakkaillemme, niin värien kuin muotojen puolesta. Suomalaisilla silmälasien käyttäjillä on jo titaanisista kehyksistä hyviä kokemuksia, joten he ovat valmiita panostamaan allergiaystävällisyyteen ja laatuun." 

JIIT-titaanikehykset


Titaaniset silmälasikehykset kaikista Silmäaseman myymälöistä

Silmäaseman yksinoikeudella myymään JIIT-mallistoon kuuluu neljät miesten ja kuudet naisten titaanikehykset. Nuorekkaat ja raikkaat mallit sopivat kaikenikäisille, ja jokaisesta niistä on valittavissa kaksi eri väriä. Hämmentävän kevyet silmälasit on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta titaanista. Ne ovat saatavilla kaikissa Silmäaseman liikkeissä ympäri Suomea.  

Jiit-kehysten lisäksi Silmäaseman valikoimassa on paljon titaanikehysvaihtoehtoja usealta eri merkiltä: Bloomdale, HK Titan, Silhouette, Billebeino, InspiroVaraa aika optikon näöntutkimukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Syksyn 2023 ja talven 2024 silmälasimuoti
Syksyn 2023 ja talven 2024 silmälasimuoti
Syksyn 2023 ja talven 2024 silmälasimuoti tuo tullessaan sekä tummia, jykeviä asetaattilaseja että keveitä, vaaleita metallipokia.
Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi
Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi
Silmälasit ovat yksinkertainen tapa piristää ilmettä ja seurailla uusia trendejä. Värikkäät silmälasikehykset vaativat hivenen rohkeutta ja totuttelua, mutta niillä saat helposti luotua erottuvan ja mieleenpainuvan lookin.
Aurinkolasit 2023: modernia retroa ja värien säihkettä
Aurinkolasit 2023: modernia retroa ja värien säihkettä
Vuoden 2023 miesten ja naisten aurinkolaseista löytyy upea kattaus menneiltä vuosikymmeniltä päivitettyjä malleja ja poikkeuksellista väriloistoa.
Katso kaikki artikkelit