Palvelut
Silmäleikkaukset
Miltä elämä näyttäisi ilman silmälaseja? Milloin kaihileikkaus on ajankohtainen? Kenelle silmäluomileikkaus sopii? Jos harkitset silmäleikkausta, tule maksuttomaan leikkauskartoitukseen, niin saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi. Leikkauskartoitus ei velvoita sinua mihinkään.
VARAA AIKA
VARAA AIKA

Silmäleikkaukset Silmäasemalla

Silmäasemalla olet turvallisissa käsissä, sillä silmäkirurgimme ovat tehneet tuhansia leikkauksia. Meillä on yli 30 vuoden kokemus silmäleikkauksista, ja silmäsairaaloidemme asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Leikkaavat lääkärimme osaavat suositella sopivimman silmäleikkauksen juuri sinulle. 

Me huolehdimme näöstäsi
0
silmälääkäriä, joista 90 on leikkaavia lääkäreitä
0
silmälääkärien leikkaamaa silmää
0
vuoden kokemus silmäleikkauksista
0
tyytyväistä silmäleikkausasiakasta
Selvitä, mikä leikkaus sopisi juuri sinulle.
Huolettoman näkemisen testin avulla voit testata mikä silmäleikkaustyyppi auttaisi sinua pääsemään eroon silmälaseista ja piilolinsseistä. Testin tekeminen vie noin viisi minuuttia, eikä se sido leikkaukseen.
Huolettoman näkemisen testi
Silmäleikkaukset Silmäaseman silmäsairaaloissa kautta maan
Silmäkirurgimme tekevät valtaosan Suomen silmäleikkauksista silmäsairaaloissamme eri puolella Suomea. Ota ensimmäinen askel kohti silmälasitonta elämää ja varaa maksuton leikkauskartoitus lähimmältä Silmäasemaltasi.
Maksuton leikkauskartoitus
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Asiakkaamme suosittelevat Silmäasemaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Jyrkin näkö korjattiin linssileikkauksella
Jyrkin näkö korjattiin linssileikkauksella
Ikänäköleikkauksena tunnettu linssileikkaus Silmäaseman Silmäsairaalassa oli korjaamoyrittäjä Jyrki Paunoselle valtava helpotus. Jyrki pääsi eroon silmälaseista, joita hän ei ollut koskaan käyttänyt mielellään.
Työkaverien laserleikkauskokemukset rohkaisivat
Työkaverien laserleikkaus-kokemukset rohkaisivat
Ennen laserleikkausta Tiina Kaskinen ei selvinnyt arjesta ilman silmälaseja, mutta nyt hän näkee täydellisesti. Kollegan onnistunut laserleikkauskokemus sai Tiinan varaamaan ajan Silmäasemalle, minkä jälkeen kaikki kävi yllättävän nopeasti.
Silmäleikkauksen pelko on normaalia
Silmäleikkauksen pelko on normaalia
Silmätautien erikoislääkäri ja dosentti Antti Viljanen kohtaa silmäleikkausta pelkääviä asiakkaita työssään päivittäin. Kysyimme häneltä, mikä silmäleikkauksessa useimmin pelottaa ja miten hän rauhoittelee riskeistä huolestuneita.
Katso kaikki artikkelit
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA