Palvelut
Silmäleikkaukset
Miltä elämä näyttäisi ilman silmälaseja? Milloin kaihileikkaus on ajankohtainen? Kenelle silmäluomileikkaus sopii? Jos harkitset silmäleikkausta, tule maksuttomaan leikkauskartoitukseen, niin saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi. Leikkauskartoitus ei velvoita sinua mihinkään.
VARAA AIKA
VARAA AIKA

Silmäleikkaukset Silmäasemalla

Silmäasemalla olet turvallisissa käsissä, sillä silmäkirurgimme ovat tehneet tuhansia leikkauksia. Meillä on yli 25 vuoden kokemus silmäleikkauksista, ja silmäsairaaloidemme asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.* Leikkaavat lääkärimme osaavat suositella sopivimman silmäleikkauksen juuri sinulle.* Asiakkaiden antama arvosana 4,8/5 (7-9/22) 

Me huolehdimme näöstäsi
0
silmälääkäriä, joista yli 70 on leikkaavia lääkäreitä
0
vuoden kokemus silmäleikkauksista
0
tyytyväistä asiakasta
0
tyytyväistä silmäleikkausasiakasta
Vuosittain yli 25 000 silmäleikkausta
Silmäaseman silmäsairaaloissa tehdään valtaosa Suomen silmäleikkauksista. Ota ensimmäinen askel kohti silmälasitonta elämää ja varaa maksuton leikkauskartoitus lähimmältä Silmäasemaltasi.
Silmäasema silmäsairaala
Silmäleikkaukset Silmäaseman silmäsairaaloissa kautta maan
Silmäkirurgimme tekevät silmäleikkauksia 18:ssä silmäsairaalassa eri puolella Suomea. Jokainen leikkaus suunnitellaan yksilöllisesti silmälääkärin ja optikon yhteistyönä tekemässä esitutkimuksessa. Esitutkimuksessa tutkimme silmäsi huolellisesti ja varmistamme, että leikkaus on sinulle turvallinen.
Silmäleikkaus esitutkimus
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Asiakkaamme suosittelevat Silmäasemaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Jyrkin näkö korjattiin linssileikkauksella
Jyrkin näkö korjattiin linssileikkauksella
Ikänäköleikkauksena tunnettu linssileikkaus Silmäaseman Silmäsairaalassa oli korjaamoyrittäjä Jyrki Paunoselle valtava helpotus. Jyrki pääsi eroon silmälaseista, joita hän ei ollut koskaan käyttänyt mielellään.
Työkaverien laserleikkauskokemukset rohkaisivat
Työkaverien laserleikkaus-kokemukset rohkaisivat
Ennen laserleikkausta Tiina Kaskinen ei selvinnyt arjesta ilman silmälaseja, mutta nyt hän näkee täydellisesti. Kollegan onnistunut laserleikkauskokemus sai Tiinan varaamaan ajan Silmäasemalle, minkä jälkeen kaikki kävi yllättävän nopeasti.
Silmäleikkauksen pelko on normaalia
Silmäleikkauksen pelko on normaalia
Silmätautien erikoislääkäri ja dosentti Antti Viljanen kohtaa silmäleikkausta pelkääviä asiakkaita työssään päivittäin. Kysyimme häneltä, mikä silmäleikkauksessa useimmin pelottaa ja miten hän rauhoittelee riskeistä huolestuneita.
Katso kaikki artikkelit
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA