Optikon palvelut
Piilolinssikontrolli
Piilolinssitarkastus
Piilolinssitarkastus
Varaa aika piilolinssikontrolliin
VARAA AIKA

Optikon piilolinssikontrolli 

Piilolinssikontrolli on tarkoitettu sinulle, joka jo käytät piilolinssejä. Kontrollissa optikko varmistaa, että silmäsi voivat hyvin, piilolinssivoimakkuudet ovat sopivat ja voit turvallisesti jatkaa piilolinssien käyttöä. Piilolinssikontrollin yhteydessä voidaan myös vaihtaa linssityyppiä. Käynnin yhteydessä saat uusitun piilolinssireseptin. 

Piilolinssikontrollin hinta on 35 €. 


Miksi piilolinssikontrollissa pitää käydä?  

On tärkeää, että silmiesi terveys tutkitaan säännöllisesti ja varmistetaan, että voit turvallisin mielin jatkaa piilolinssien käyttöä.  

Näkö, piilolinssien vahvuudet ja piilolinssitarpeet myös muuttuvat ajan myötä. Esimerkiksi ikääntyminen, muutokset silmien terveydentilassa, raskaus tai allergia voivat aiheuttaa tarpeen päivittää piilolinssejä. Säännöllisissä kontrolleissa optikko huomaa näössä tapahtuvat muutokset yleensä ennen kuin havaitset niitä itse ja tarvittaessa suosittelee juuri sinun silmillesi ja tarpeisiisi sopivia piilolinssejä.

 

Kuinka usein piilolinssikontrollissa pitää käydä?  

Suosittelemme käymään piilolinssikontrollissa kerran vuodessa, tai viipymättä, mikäli silmäsi tuntuvat piilolinssien käytön aikana tai jälkeen epämiellyttäviltä tai roskaisilta, vetistävät runsaasti tai näkökykysi on heikentynyt.  

Varaa aika piilolinssikontrolliin
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Piilolinssien vuosikontrollissa huolehditaan näkemisestäsi
Piilolinssikontrollin tarkoituksena on huolehtia, ettei piilolinsseistä ole haittaa silmiesi terveydelle ja että käytössäsi ovat aina omiin näkemisen tarpeisiisi sopivimmat piilolinssit. Piilolinssien vuosikontrollissa on tärkeää käydä silloinkin, kun näet hyvin eikä sinulla ole häiritseviä silmäoireita.
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
Ikänäön kehittyminen ei ole este piilolinsseille, sillä monitehopiilolinssit ovat mainio vaihtoehto silmälaseille.
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
On yleinen harhaluulo, että samalla piilolinssireseptillä pärjää vuosien ajan. Näkö, piilolinssien vahvuudet ja piilolinssitarpeet muuttuvat kuitenkin ikääntymisen, silmäsairauksien ja esimerkiksi raskauden myötä.
Usein kysyttyä piilolinsseistä
Usein kysyttyä piilolinsseistä
Keräsimme vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin piilolinsseistä.
Katso kaikki artikkelit