Palvelut
Karsastuksen hoito
Karsastuksen hoito
Karsastuksen hoito
Varaa aika silmälääkärille
VARAA AIKA

Karsastuksen hoito Silmäasemalla

Karsastusta hoidetaan niin aikuisilla kuin lapsella sen aiheuttaman haitan mukaan. Lievä karsastus voidaan yleensä hoitaa silmälaseilla. Voimakkaamman karsastuksen korjaukseen on useita mahdollisia keinoja, kuten prismalasit, ortoptiset harjoitteet eli silmäjumppa, peittohoito ja karsastusleikkaus. Karsastuksen eri hoitomuotoja voidaan myös yhdistellä.


Karsastuksen hoito riippuu oireista

Karsastuksen hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti. Karsastus on syytä tutkia siinä vaiheessa, jos se aiheuttaa sinulle säännöllisiä oireita tai kosmeettista haittaa. Lisäksi silmät on hyvä tarkistaa karsastuksen varalta, jos sinulla on vaikeuksia löytää sopivia silmälaseja mahdollisen karsastuksen tai piilokarsastuksen takia. Silmäasemalla voit varata ajan silmälääkärille tai yli 8-vuotiaalle lapselle optikoillemme. Hankalammissa karsastuksissa ortoptisti eli erikoiskoulutuksen saanut karsastuksen tutkija tutkii silmäsi ja suunnittelee yhdessä silmälääkärin kanssa sopivan hoitopolun. 

Miten karsastusta hoidetaan
Miten karsastusta hoidetaan

Karsastusasiantuntijat Silmäasemalla

Myymälöissämme kaikki optikomme määrittävät karsastukseen prismalaseja. Karsastusten erityisasiantuntijat Silmäasemalla ovat ortoptisti Mikalea Höglund sekä karsastusleikkauksia tekevä silmälääkäri Päivi Toivonen, joille varataan aika soittamalla asiakaspalveluumme 010 190 200 (mpm/pvm).

Karsastuksen erityisasiantuntijat
Karsastuksen erityisasiantuntijat
Varaa aika silmälääkärille
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Karsastus
Jos silmät ovat toisiinsa nähden poikkeavassa asennossa eivätkä pysty kohdistamaan yhteen kohteeseen samanaikaisesti, on kyseessä karsastus. Se voi olla jatkuvaa, ajoittaista, puolta vaihtavaa tai katselusuunnasta riippuvaa. Ilmikarsastus on selvästi näkyvää, piilokarsastus ilmenee vain tutkittaessa. Karsastuksesta kärsii noin 5% suomalaisista ja sitä esiintyy kaikenikäisillä.
Lapsen näkö
Lapsen näkö
Haasteet pienen lapsen näössä ovat vanhemmille yleinen huolenaihe. Lapsen näkö kehittyy kuitenkin pitkälle kouluikään asti, joten sitä voidaan hoitaa ja ohjata tehokkaasti oikeaan suuntaan.
Näköhäiriöt
Näköhäiriöt
Näköhäiriöt ovat usein vaarattomia, mutta ne voivat myös johtua silmäsairaudesta tai jostakin muusta sairaudesta. Asia on aina hyvä tarkista silmälääkärin oireet.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit