Tuotteet
Kaksiteholinssit
Kaksiteholinssit
Kaksiteholinssit

Kaksiteholinssit

Kaksiteholinsseihin on hiottu kaksi erillistä vahvuutta. Linssien yläosa on tarkoitettu kauas katsomiseen, ja alaosassa on selvästi erottuva ikkunaruutu lukemiseen. 

Lukuikkunan läpi näet tarkasti noin 40 senttimetrin etäisyydelle, mutta katseen tarkentaminen noin metrin päähän on haastavaa. Jos luet usein tietokoneen tai tabletin näytöltä tai haluat panostaa silmälasiesi ulkonäköön, sinun kannattaa harkita kaksiteholinssien sijaan moniteholinssejä.


Kaksiteholinssit 399 €/pari

PCT 28 -kaksiteholinssi on perinteisellä hiontatekniikalla valmistettu kaksiteholinssi, jossa on erikseen kauko- ja lähialue. Linssissä on Super Hi-Vision -pinnoite, joka poistaa heijastuksia, suojaa naarmuilta ja hylkii likaa ja vettä sekä 100-prosenttinen UV-suoja edestä tulevalle säteilylle.

Lisäominaisuudet

  • Lisäohennus ja parempi Hi-Vision Longlife -yhdistelmäpinnoite +100 €
  • Tummuvat linssit ja parempi Hi-Vision Longlife -yhdistelmäpinnoite +150 €
Aloita varaamalla aika optikon näöntutkimukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Monitehot vai yksitehot?
Yksitehot vai monitehot on ensimmäisiä kysymyksiä siinä vaiheessa, kun valitset sopivia silmälaseja tai piilolinssejä. Hyvillä moniteholaseilla voi korjata niin kauko- ja lähinäön kuin hajataittoa ja karsastusta. Ne ovat paras valinta mukavuudenhaluiselle silmälasien käyttäjälle, joka haluaa nähdä yksillä laseilla portaattomasti kaikille etäisyyksille.
Viimeistele silmälasit sinivalosuojalla ja muilla lisäominaisuuksilla
Viimeistele silmälasit sinivalosuojalla ja muilla lisäominaisuuksilla
Sinivalosuoja, prismakalvo… linssien erikoisominaisuudet saavat helposti silmälasien hankkijan pään pyörälle. Sopiva viimeistely löytyy kuitenkin käden käänteessä, kun kerrot optikolle omista päivittäisistä näkemisen tarpeistasi.
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit