Usein kysytyt kysymykset moniteholinsseistä

Miten moniteholinssit eroavat normaaleista linsseistä? Miten valita oikea moniteholinssi? Silmäaseman asiantuntijat kävivät läpi asiakkaidemme yleisimmät kysymykset moniteholinsseistä. Keräsimme vastaukset alle.

Moniteholinssien valinta
Moniteholinssien valinta
Moniteholinssien käyttö
Moniteholinssien käyttö
Moniteholinssien ostaminen
Moniteholinssien ostaminen
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Lue lisää linssien ostajan oppaasta
LUE LISÄÄ
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Viimeistele silmälasit sinivalosuojalla ja muilla lisäominaisuuksilla
Sinivalosuoja, prismakalvo… linssien erikoisominaisuudet saavat helposti silmälasien hankkijan pään pyörälle. Sopiva viimeistely löytyy kuitenkin käden käänteessä, kun kerrot optikolle omista päivittäisistä näkemisen tarpeistasi.
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.
Monitehot vai yksitehot
Monitehot vai yksitehot
Yksitehot vai monitehot on ensimmäisiä kysymyksiä siinä vaiheessa, kun valitset sopivia silmälaseja tai piilolinssejä. Hyvillä moniteholaseilla voi korjata niin kauko- ja lähinäön kuin hajataittoa ja karsastusta. Ne ovat paras valinta mukavuudenhaluiselle silmälasien käyttäjälle, joka haluaa nähdä yksillä laseilla portaattomasti kaikille etäisyyksille.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit