Linssit

Meillä jokaisella on yksilölliset näkemisen tarpeet, joita oikein valitut linssit tukevat. Valinnassa painavat hinta ja käyttömukavuus, mutta tärkeintä on löytää omaan elämäntyyliin sopivat linssit: työn luonne, harrastukset ja ikä vaikuttavat kaikki asiaan. Valikoimistamme löytyy eri linssityyppejä vaihteleviin käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin. Tarpeisiisi räätälöidyillä linsseillä näet elämäsi tärkeimmät hetket tarkasti ja kirkkaasti.

Laadukkaita, yksilöllisiä ratkaisuja

 

Me Silmäasemalla panostamme erityisesti linssien laatuun. Elämäntapaasi tukeva yksilöllinen ja uusinta teknologiaa käyttäen valmistettu linssi on arvokkaampi kuin varastosta löytyvä peruslinssi, mutta se myös palvelee näkötarpeitasi paremmin. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat linssit laajasta valikoimastamme. Myymälöistämme löytyy vaihtoehtoja kaikista hinta- ja laatuluokista.

 

 • Moniteholinssit ovat täydelliset silloin, kun tarvitsee nähdä tarkasti sekä lähelle että kauas. 
 • Yksiteholinssit sopivat hyvin yleislaseiksi lapsille ja nuorille sekä aikuisille, joilla ei vielä ole ikänäön tuomia haasteita. 
 • Lähipainotteiset linssit ovat toimiva linssiratkaisu näyttöpäätetyöhön ja toimistotyöskentelyyn.
 • Aurinkolasilinssit sopivat niin tien päälle, harrastuksiin kuin vapaa-ajan viettoon.

 

Tutustu linsseihimme

Monitehot

 

MONITEHOLINSSIT

Moniteholinsseillä näet portaattomasti kaikille katseluetäisyyksille. Näköalueet kaukana ja lähellä sulautuvat tasaisesti toisiinsa, jolloin epämukavat etäisyyden muutokset esimerkiksi portaissa liikkuessa ja autolla ajaessa poistuvat.

Yksitehot

 

YKSITEHOLINSSIT

Silmäasemalla on laaja valikoima yksiteholinssejä erilaisten taittovirheiden korjaamiseen. Tänä päivänä ne voidaan valmistaa entistä tarkemmin käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin, laatua unohtamatta.

Lähipainotteiset linssit

 

LÄHIPAINOTTEISET LINSSIT

Syväterävät lähilinssit ja toimistomoniteholinssit tarjoavat näkemisen helppoutta lähi- ja välietäisyyksille, niin töissä kuin vapaalla.

Kaksiteholinssit

 

KAKSITEHOLINSSIT

Kaksiteholinsseillä tarkoitetaan linssejä, joilla näkee kahdelle etäisyydelle; lähelle ja kauas. Kaksiteholinsseissä on näkyvä raja kauko- ja lähiosan välillä.

Aurinkolasilinssit

 

AURINKOLASILINSSIT

Laadukkaat ja istuvat aurinkolasit suojaavat silmiä häikäisyltä, UV-säteilyltä, tuulelta ja pölyltä. Optisesti laadukkailla aurinkolaseilla näet värit ja maiseman luonnollisina ja vääristämättöminä.

Erikoislinssit

 

ERIKOISLINSSIT

Me Silmäasemalle haluamme pitää huolen sinun näöstäsi sinulle parhaalla mahdollisimmalla tavalla. Tämän vuoksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima erikoislinssejä ja muita optisia apuvälineitä.

Linssin hintaan vaikuttavat

 • linssimateriaali
 • linssin ohennus
 • hiontatekniikat
 • linssissä käytetty teknologia
 • linssipinnoitteet, kuten UV-suoja
 • yksilölliset lisämitat

 

12 kuukautta maksuaikaa

 

Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimman tavan maksaa ostoksiasi. Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Ja mikä parasta, saat jopa 12 kk maksuaikaa ilman korkoa. Kuukausittaiseen maksuerään lisätään vain käsittelymaksu 4,90 €.

Vaivattomuutta ja käyttöikää pinnoitteilla

Käyttämiimme HOYAn linsseihin saa erilaisia pinnoitteita, jotka lisäävät linssien käyttömukavuutta ja -ikää. Pinnoitteet tekevät linsseistä kestävämmät, parantavat niiden valonläpäisyä sekä suojaavat epämiellyttäviltä ja häiritseviltä heijasteilta. Pinnoitetut linssit eivät naarmuunnu yhtä herkästi, ja ne on helpompi pitää puhtaana, sillä pinnoitteet ehkäisevät pölyn ja lian tarttumista linssiin. 

 

 • Hi-Vision Longlife -yhdistelmäpinnoite poistaa heijastuksia ja antaa vahvan suojan naarmuja vastaan. Antistaattinen pinnoite on helppo puhdistaa ja hylkii likaa ja pölyä. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.
 • Drive Ar -pinnoite suojaa linssejä naarmuntumiselta jopa seitsemän kertaa peruspinnoitetta kestävämmin. Tehokkaasti vettä, likaa ja rasvaa hylkivä pinnoite auttaa pitämään linssit puhtaana sekä suojaa vastaan- tulevan liikenteen ja kojelaudan häikäisevältä valolta.
 • Super Hi-Vision -linssipinnoite poistaa tehokkaasti heijastuksia, suojaa linssejä naarmuilta sekä hylkii likaa ja vettä. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.
 • Hi-Vision Aqua -linssipinnoite poistaa tehokkaasti heijastuksia, suojaa linssejä naarmuuntumiselta ja hylkii vettä.
 • HMC-pinnoite poistaa heijastuksia ja suojaa linssejä naarmuuntumiselta. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.

Lisaominaisuudet Lisäominaisuudet

Lisäominaisuuksien avulla saat viimeisteltyä linsseistäsi täydelliset juuri sinun tarpeisiin. Tarvitsetpa auringossa tummuvat linssit tai sinistä valoa vähentävät linssit meiltä löydät tarvittavat ominaisuudet. Lisäominaisuuksien kartoituksessa auttavat myymälässä aina myös osaava henkilökuntamme.

 

BLUE CONTROL

Pinnoite, joka vähentää sinisen valon pääsyä silmään. Lue lisää sinisestä valosta. 

25 € (50 €)

 

SENSITY-TUMMUVUUS

Linssit tummuvat ulkona UV-säteilyn vaikutuksesta antaen samalla 100 % UV-suojan. 

25 € (50 €)

 

LISÄOHENNUS

Isoille voimakkuuksille suositeltava lisäohennus. 

25 € (50 €)

 

UV CONTROL

Pinnoite, joka estää UV-säteilyn tehokkaammin kuin muut linssipinnoitteet. 

25 € (50 €)

 

TASA- TAI LIUKUVÄRI

Trenditietoiselle linssiväri on oiva valinta viimeistelemään muodikkaat kehykset. 

25 € (50 €)

 

SILMÄLASITURVA

Silmälasiturva korvaa laseille sattuneet vahingot kahden vuoden ajan.

Yksiteholasit 39 € | Moniteholasit 59 €

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.