Silmälasit
Jos silmälasisi rikkoutuvat
Jos silmälasisi rikkoutuvat
Jos silmälasisi rikkoutuvat
Varaa aika optikolle tai silmälääkärille
VARAA AIKA

Jos silmälasisi rikkoutuvat

Jos silmälasisi ovat rikkoutuneet, tarjoamme monta eri tapaa uusien lasien hankkimiseen. Tarvittaessa saat uudet lasit rikkoutuneiden tilalle hyvinkin nopeasti.

1. Jos sinulla on Silmälasiturva

Jos silmälasisi ovat rikkoutuneet oman toimintasi johdosta ja olet silmälaseja hankkiessasi ostanut laseillesi Silmälasiturvan, ota yhteyttä lähimpään myymälään.


2. Silmälasit vanhalla reseptillä

Jos olet hankkinut edelliset silmälasisi Silmäasemalta ja reseptisi on edelleen voimassa, voit tilata uudet silmälasit saman tien lähimmästä myymälästä ilman uutta näöntutkimusta. Valittavanasi on koko kehysvalikoimamme. Toimitusaika on normaali eli 2–3 viikkoa. Valmiit lasit saat noudettua myymälästä, tarvittaessa voimme myös postittaa ne sinulle.


3. Nopean toimituksen silmälasit

Pikatoimituksella saat käyttöösi silmälasit parhaimmillaan parissa päivässä. Kehys on valittavissa varastovoimakkuuksilla OD/OS-kehysmallistosta. Hintaan sisältyy ohennetut yksiteholinssit kovalla ja heijastamattomalla pinnoitteella.

Silmälasit on mahdollista hankkia myös ns. väliaikaisina hoito- ja panttilaseina, kunnes saat varsinaiset silmälasisi. Väliaikaisten silmälasien hinta 99 € hyvitetään hankkiessasi varsinaiset silmälasit. Panttilasien hinta hyvitetään kertaluonteisesti lopullisten silmälasien hinnasta, kun ne hankitaan 6 kk:n sisällä panttilasien ostosta. Toki väliaikaiset lasit voi pitää itsellään varsinaisten lasien rinnalla varalaseina myös jatkoa varten. Tällöin niiden hintaa ei hyvitetä. Väliaikaisten lasien tilaaminen edellyttää voimassa olevaa reseptiä tai näöntutkimusta.

Toimitusaika voi vaihdella myymälöittäin. Jos varastolinssi joudutaan vaihtamaan tilauksesta valmistettavaan linssiin, toimitusaika pitenee.

Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat voit tarkistaa täältä.

Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit