Suomen luotetuin optikkoliike
SIlmäasema on Suomen luotetuin optikkoliike
SIlmäasema on Suomen luotetuin optikkoliike
Varaa aika optikon näöntutkimukseen
VARAA AIKA

Silmäasema on Suomen luotetuin optikkoliike jo seitsemännen kerran

Kuluttajat ovat valinneet Silmäaseman Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi Valitut Palat Luotetuin merkki 2024 -tutkimuksessa. Jo seitsemättä kertaa peräkkäin tutkimuksessa optikkoliikkeiden kärkeen sijoittuva Silmäasema sai peräti 32,1 prosenttia kategoriansa maininnoista.

Tutkimuksen tulokset osoittavat, että Silmäasema on vahvistanut asemaansa suomalaisten kuluttajien mielestä luotetuimpana optikkoliikkeenä kategorian muihin toimijoihin nähden.

”Olemme panostaneet pitkäjänteisesti toimintamme kehittämiseen keskittyen erityisesti vahvistamaan osaamista ja asiantuntemusta, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikki näkemiseen ja silmäterveyteen liittyvät palvelut. On hienoa, että se asiakkaiden luottamus, jonka koemme päivittäisessä tekemisessämme ja vahvassa taloudellisessa kehityksessämme, näkyy myös kuluttajien arvostuksena tässä tutkimuksessa”, toteaa Silmäasema Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Jari-Pekka Kelhä

Tutkimukseen vastanneet nimesivät ensin sen optikkoliikkeen, johon he luottivat eniten. Tämän jälkeen he ottivat kantaa siihen, kuinka hyvin viisi eri ominaisuutta sopivat tähän liikkeeseen asteikolla 1–5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.

Suomen luotetuin optikkoliike

CIL Suomi Oy/Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 24. kerran ja siinä selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kuluttajien mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 34 eri tuoteryhmässä. Yhteistyökumppanina Suomessa oli markkinatutkimuksen tiedonkeruutoimisto Norstat Finland Oy. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli yhteensä 2 296. Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä ja Norstat Finlandin nettipaneelista. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta), sukupuolen ja asuinalueen mukaan väestöä vastaavaksi.

Varaa aika optikon näöntutkimukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Tavoitteena maailman onnellisimmat silmät
Suomessa asuu tunnetusti maailman onnellisin kansa. Tästä inspiroituneena me Silmäasemalla olemme asettaneet itsellemme tavoitteen: me haluamme tehdä suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat silmät.
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty ISO 9001:2015 -standardin mukainen laatusertifikaatti. Sertifikaatti tarkoittaa, että Silmäaseman silmäsairaaloissa on sitouduttu varmistamaan toiminnan korkea laatu ja pyritään jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen.
Näkemisen arvoinen kesätyö
Näkemisen arvoinen kesätyö
Silmäasemalla syntyy tänäkin kesänä 35 hienoa ja hauskaa kesätyötarinaa ympäri Suomen. Kesätyö onkin oiva tapa tutustua käytännön kautta omaan alaan ja soveltaa opittuja tietoja ja taitoja käytäntöön. Mukavat työkaverit kuuluvat myös kokonaisuuteen.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit