Silmistä

Silmäaseman rekka tuo silmäterveyden palvelut asiakkaiden luo

Silmäaseman rekkavastaava Anna-Kaisa aloitti Silmäasemalla vuonna 2014, samaan aikaan kun rekka lähti Suomen valloitukselle. Helsingistä aina Nuorgamiin rekan mukana reissannut Anna-Kaisa kertoo rekan palveluista ja jakaa parhaat muistonsa tien päältä.

 

Anna-Kaisa kuvailee itseään yleisnais-Jantuseksi, jolta hoituu niin asiakaspalvelu kuin OCT- eli silmän rakennekuvaus. Anna-Kaisa vakuuttaa, että näkemisen palvelut hoituvat rekassa yhtä helposti kuin kivijalkaliikkeessä. Palveluihin kuuluvat näkökenttätutkimus, silmän rakennekuvaus sekä maksuton kaihineuvonta, silmänpaineen mittaus, optikon näöntarkastus ja hoitoarvio silmäleikkauksia varten. Silmäaseman rekka kuljettaa myös silmälääkärin joillekin paikkakunnille.

Ideana on, että tuodaan palvelut lähelle ihmisiä, ettei heidän tarvitse lähteä kauas niiden perässä. Rekkaan pääsee myös pyörätuolilla”, Anna-Kaisa kertoo.

 

Tunnelma houkuttelee rekkaan

Silmälääkärin palvelut ovat rekan kysytyimpiä, ja niitä varten kannattaa varata aika etukäteen. Tarvittaessa asiakkaalle annetaan lähete jatkotutkimuksia varten. Rekassa on myös laaja valikoima kehyksiä ja aurinkolaseja. Silmälaseista saa aina 50 % ja aurinkolaseista 30 % alennuksen. Rekan palvelut silmälääkäriä lukuun ottamatta kerryttävät S-bonusta. Anna-Kaisa kehottaa asiakkaita tulemaan rekkaan kattavan valikoiman, palveluiden sekä ainutlaatuisen tunnelman takia.

 

Tosi moni on sanonut, että rekassa on hyvä ilmapiiri ja sellainen markkinatunnelma. Ainut negatiivinen palaute on ollut makkaratarjoilun puute”, Anna-Kaisa nauraa.

 

Juuri positiivinen palaute ja asiakaskohtaamiset ovat Anna-Kaisan työn suola. Asiakkaat ovat muun muassa avanneet hänelle sydäntään, tutustuttaneet hänet tangon saloihin ja lahjoittaneet hänelle tuohisormuksen. Silmäaseman rekka kätkee sisäänsä lukemattomia eri tarinoita, eikä yksikään päivä ole rekassa samanlainen.

Matkan varrella olen saanut valtavan paljon ystäviä. Eri paikkakunnilla tulee ihmisiä morjestamaan, nuorista aina 70–80-vuotiaisiin.”

 

Ilmainen näöntarkastus kannattaa

Anna-Kaisa tietää useamman tapauksen, joissa asiakkaiden näkö on pelastettu rekassa tehdyn ilmaisen näöntarkastuksen ansiosta.

Joskus on tultu vain käymään ilmaisen näöntarkastuksen takia. Tarkastuksessa onkin löytynyt jotain, minkä takia on tarvinnut käydä silmälääkärillä. Sillä on tosi iso arvo, että Silmäaseman rekka käy myös syrjäisemmillä seuduilla”, Anna-Kaisa summaa.

 

Katso Silmäaseman rekan kiertueaikataulut ja varaa aika palveluihin.

Lue myös:

Silmäaseman rekka on pyörillä kulkeva täyden palvelun myymälä. Rekka vie silmäterveydenpalvelut myös sellaisille paikkakunnille, joilla niitä ei tavallisesti ole.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

 

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.