Silmäasema X Bottas

Nämä Policen erikoismallit on suunniteltu yhdessä F1tallin Mercedes-AMG Petronas Motorsportin kuskien kanssa. Tallin suomalaisena kasvona toimii yksi tämän hetken kuumimmista kuljettajista, Valtteri Bottas. Näitä väritykseltään suomalaisuutta ilmentäviä aurinkolaseja löytyy vain ja ainoastaan Silmäaseman verkkokaupasta ja myymälöistä. Tuotteita on rajattu määrä, hanki omasi nyt! Osallistu samalla arvontaan ja voit voittaa päivän Valtteri Bottaksen kanssa! 

 

Police Edge

Police X Bottas Edge >>

149 € (199 €)

Vain Silmäasemalta

Nämä erikoismallit saatavilla vain ja ainoastaan Silmäasemalta. Suuntaa lähimpään myymälään tai osta uniikit aurinkolasit heti verkkokaupasta.

Siirry verkkokauppaan

Police Huxley

Police X Bottas Huxley >>

149 € (199 €)

Voita ikimuistoinen päivä Valtteri Bottaksen kanssa!

 

Bottas Police

 

Oletko aina halunnut päästä ajamaan formulaa? Nyt siihen on mahdollisuus. Tilaa alla olevasta linkistä Silmäaseman uutiskirje ja olet mukana arvonnassa, jonka voittajalle on tarjolla huikea tapahtumapäivä 7.8. Alastaron Circuit-moottoriradalla! Voittaja pääsee moottoriradalle ajamaan Valtterin kanssa ja viettämään upeaa päivää hänen seurassaan.

Arvontaan osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias ja omistaa ajokortti. Täytä lomake uudestaan, vaikka olisit jo Silmäaseman uutiskirjeen tilaaja, näin osallistut arvontaan. Arvonta-aika päättyy 14.7.2019. Arvontasäännöt löydät täältä.

 

Optikon näöntutkimus 0 €