Silmäaseman rekka

Rekka tuo silmäterveyden palvelut ja kiertue-edut yhä useamman asiakkaan lähelle ympäri Suomen. Rekan tie vie myös monille sellaisille paikkakunnille, joilla silmäterveyden palveluita ei tavallisesti ole. Rekassa on kaksi tutkimushuonetta, joissa on tarjolla optikon näöntutkimuksia, silmälääkärin vastaanotto, silmäntutkimispalvelut sekä silmänpaineenmittausta. Ammattitaitoinen henkilökunta tekee lisäksi maksuttomia silmäleikkausten hoitoarvioita. Rekka on kulkenut tien päällä jo vuodesta 2013 lähtien, tarjoten täyden palvelun ympäri Suomea.

Kaikki silmälasit -50% ja aurinkolasit -30%! 

Edut voimassa Silmäaseman kiertuerekassa ja aikataulussa mainituissa kampanjamyymälöissä ostaessasi normaalihintaiset kehykset ja linssit tai aurinkolasit. Etu koskee uusia tilauksia, ei muita alennuksia.

 

Lisäksi kiertueelta:

  • Uutuuskehykset ja laaja aurinkolasivalikoima
  • Kaikille ilmainen optikon näöntutkimus
  • Maksuton silmänpaineen mittaus
  • Ajanvarauksella näönkorjausleikkausten maksuton hoitoarvio ja kaihineuvonta
  • Joillakin paikkakunnilla ajanvarauksella silmälääkäri (tutustu lääkäreihin)
  • Arvonta: arvomme joka viikko kolme Silmäaseman 100 €:n lahjakorttia. (Arvontasäännöt)

Kiertueaikataulu

 

 

12.8. klo 9 - 18 Suomussalmi, S-market
13.8. klo 9 - 18   Suomussalmi, S-market
14.8. klo 9 - 18 Sonkajärvi, S-market
15.8. klo 9 - 18 Sonkajärvi, S-market*
     

*Paikalla silmälääkäri Roope Sihvola (klo 10-18)

Kampanjamyymälät 12.8. - 18.8.2019: Iisalmi 

 

19.8. klo 9 - 18 Pihtipudas, S-market
20.8.  klo 9 - 18   Viitasaari, S-market 
21.8. klo 9 - 18 Suolahti, S-market 
22.8. klo 9 - 18 Toivakka, Sale 
23.8. klo 9 - 18 Keuruu, tori 

Kampanjamyymälät 19.8. - 28.8.2019: Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Karstula, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski, Jyväskylä: Kauppakatu, Keljo, Palokka ja Seppälä.

 

26.8. klo 9 - 18 Saarijärvi, S-market
27.8. klo 9 - 18   Konnevesi, Sale
28.8. klo 9 - 18 Hartola, S-market
29.8. klo 9 - 18 Taavetti, tori
30.8. klo 9 - 18 Taavetti, tori

Kampanjamyymälät 29. - 30.8.2019: Imatra, Lappeenranta

Optikon ja silmälääkärin näöntutkimukset

Säännöllinen näöntarkastus on tärkeä osa silmiesi terveydenhuoltoa. Suosittelemme, että varaat ajan optikolle tai silmälääkärille viimeistään, kun lähelle näkeminen alkaa vaikeutua 40-45 vuoden iässä.

 

Jos silmäsi on leikattu, optikko saa tehdä näöntarkastuksen silmälääkärin luvalla. Alle 8-vuotiaan näön voi varmistaa optikolla, mutta silmälasit määrää silmälääkäri.

 

Varaa aika näöntarkastukseen

Varaa aika kiertuerekkaan näöntutkimukseen, silmälääkärille, laserleikkauksen maksuttomaan hoitoarvioon tai kaihineuvontaan. 

 

Tehdään yhdessä hyvää!

Torstaina 4.10. rekka kurvasi Ylöjärveläiselle kehitysvammaisten päivätoimintayksikölle Mikkolan työtuvalle. Paikalla oli myös Helmiradion aamusta Ellen Jokikunnas. Ja voi sitä onnea, iloa ja riemua jota päivä toi meille ihan jokaiselle! 

Aamupäivän aikana kymmenen Mikkolan työtupalaista pääsi optikon tai silmälääkärin näötarkastukseen, valitsemaan itselleen koko valikoimasta uudet silmälasit ja vielä lisäksi viettämään aikaa Ellenin kanssa. Päivästä tuli ikimuistoinen kokemus niin Silmäasemalle ja Ellenille kuin Mikkolan työtuvan mielettömän ihanalle porukalle. 

Silmälasit ovat nyt tilauksessa ja lokakuun lopulla Lielahden Silmäasemalta piipahdetaan työtuvalle lasien luovutuksen merkeissä.

 

 

Tunnelmia Ylöjärveltä

Hyvän tekemisen päivä