Rahoitus - 24kk koroton maksuaika - Silmäasema

Nauti kirkkaasta näöstä silmäsairaalatilin avulla

Jokaisella on oikeus nähdä hyvin. Tarkka näkö ei mielestämme saisi jäädä kenellekään haaveeksi, ja siksi tarjoamme sinulle helpon ja joustavan tavan maksaa kaikki palvelumme. Silmäsairaalatilin avulla voit maksaa leikkauksen sinulle sopivissa erissä ja saat jopa 24 kk korotonta maksuaikaa. Tilimaksu on 35 €, ja kuukausilyhennykseen lisätään vain käsittelymaksu 4 €.

Voit täyttää tilihakemuksen helposti ja nopeasti verkossa tai lähimmässä silmäsairaalassa. Rahoituspäätöksen saat suoraan sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa. Tili pitää avata ennen haluamaasi toimenpidettä tai leikkausta, mutta se on käyttövalmis heti, kun hakemuksesi on hyväksytty. Ota henkilötodistuksesi mukaan silmäsairaalaan tullessasi, niin tulostamme paikan päällä lopulliset rahoitussopimukset.

Silmäsairaalatili lyhyesti:

  • Vähintään kuukausi kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Koroton maksuaika 1 kk, 3 kk, 12 kk ja 24 kk
  • Maksa jopa 48 kk ja 72 kk kuluessa
  • Ylimääräiset lyhennykset milloin tahansa ilman lisäkuluja
  • Luotonantajana Resurs Bank AB:n Suomen sivuliike

Hae silmäsairaalatiliä verkossa

Muistathan lukea yleiset ja erityiset tiliehdot ennen kuin lähetät hakemuksen. Täytä hakemus tarkasti ja varmista erityisesti, että henkilötunnuksesi ja yhteystietosi ovat oikein. Huomaa brutto- ja nettotulojen ero: brutto tarkoittaa tulojasi ennen veroja ja netto verojen jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Täytä luottohakemus

 

Lataa silmäsairaalatilin esite

Yleiset tiliehdot

Erityistiliehdot

Varaa aika silmälääkärille