Rahoitus - Silmäsairaala-tili

Nauti kirkkaasta näöstä silmäsairaala-tilin avulla

Jokaisella on oikeus nähdä hyvin. Tarkka näkö ei mielestämme saisi jäädä kenellekään haaveeksi, ja siksi tarjoamme sinulle helpon ja joustavan tavan maksaa kaikki palvelumme. Silmäsairaala-tilin avulla voit maksaa leikkauksen sinulle sopivissa erissä. Saat 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit täyttää tilihakemuksen helposti ja nopeasti verkossa tai lähimmässä silmäsairaalassa. Tili pitää avata ennen haluamaasi toimenpidettä tai leikkausta, mutta se on käyttövalmis heti, kun hakemuksesi on hyväksytty.

Silmäsairaala-tilin edut:

  • Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa
  • Maksuaikaa jopa 36kk
  • Ylimääräiset lyhennykset milloin tahansa ilman lisäkuluja
  • Luotonantajana Resurs Bank AB:n Suomen sivuliike

Hae silmäsairaala-tiliä verkossa

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Muistathan lukea yleiset ja erityiset tiliehdot ennen kuin lähetät hakemuksen. Täytä hakemus tarkasti ja varmista erityisesti, että henkilötunnuksesi ja yhteystietosi ovat oikein.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18)

Täytä tilihakemus tästä

Varaa aika silmälääkärille