Kokemuksia silmäleikkauksista
Akrobaatti Jere pääsi eroon laseista silmäleikkauksella
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Akrobaatti Jere pääsi eroon silmälaseista silmäleikkauksella

36-vuotias Jere sai ensimmäiset silmälasit jo ala-asteikäisenä ja siitä lähtien ne ovat olleet osa hänen arkeaan. Ajan kuluessa Jeren näkö huononi ja arki oli hankalaa, kun esimerkiksi autoa ei voinut ajaa ilman silmälaseja.

”Näkö huononi nopeasti ja silmälasit täytyi uusia vuosittain, mikä on myös kallista. Suuremmat voimakkuudet vaativat linsseiltä erityisohennuksia ja -hiontoja”, kertoo Jere silmälasien kustannuksista. 

Jere kertoo tottuneensa huonoon näköön, mutta fyysisessä akrobaatin ammatissa silmälasien käyttö oli ajoittain mahdotonta ja lisää riskejä. Näkö on tärkeä osa Jeren työtä. 


Luottamus leikkaavaan lääkäriin syntyi nopeasti

Leikkaava lääkäri arvioi Jeren näön ja suositteli hänelle ICL-leikkausta, jolla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuutta sekä hajataittoa. Leikanneen lääkärin, Sebastian Eskelinin, asiantuntemus ja vahva kokemus herätti luottamusta Jeressä. 

”Luottamus leikkaavaan lääkäriin kehittyi varhaisessa vaiheessa, enkä mä ilman sitä olisi ikimaailmassa uskaltanut lähteä leikkaukseen”, kertoo Jere. 

Vaikka leikkaus jännitti Jereä, oli kokemus ja operaatio lopulta hyvin miellyttävä. ICL-leikkaus ei vaadi nukutusta, halutessaan asiakas saa rauhoittavan lääkityksen. Kokenut lääkäri kertoi leikkauksen aikana, kuinka operaatio etenee ja tämä rauhoitti Jereä. 


Leikkauksen jälkeinen aamu on jäänyt mieleen ikimuistoisena

Jeren olo leikkauksen jälkeen oli helpottunut. Silmäleikkauksesta toipuminen kävi nopeasti. Jere kuvaa heräämistä leikkauksen jälkeisenä aamuna ikimuistoiseksi.

”Seuraavan aamun herätys oli tosi hämmentävä. Olin tottunut siihen, että herätessä en näe kunnolla ja hapuilen silmälaseja. Nyt näkö olikin melko tarkka jo herätessä”, kertoo Jere. 

Jere suosittelee silmien silmäleikkausta kokemuksensa perusteella muillekin leikkaushoitoa tarvitseville. 

”Silmät on kaikista henkilökohtaisin alue. Leikkaus muutti mun elämän totaalisesti, koska olen ollut täysin riippuvainen silmälaseista ja yht’ äkkiä niitä ei tarvitse”, sanoo Jere. 

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia
Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.
Silmäleikkauksen pelko on normaalia mutta riskit hyvin pieniä
Silmäleikkauksen pelko on normaalia mutta riskit hyvin pieniä
Silmätautien erikoislääkäri ja dosentti Antti Viljanen kohtaa silmäleikkausta pelkääviä asiakkaita työssään päivittäin. Kysyimme häneltä, mikä silmäleikkauksessa useimmin pelottaa ja miten hän rauhoittelee riskeistä huolestuneita.
Silmien laserleikkaus kokemuksia: tubettaja Jaakko Parkkali ilahtui päästessään leikkaukseen nopeasti
Silmien laserleikkaus kokemuksia: tubettaja Jaakko Parkkali ilahtui päästessään leikkaukseen nopeasti
Lahtelainen Jaakko Parkkali on suosittu YouTube-tähti, jolla on yli 170 000 seuraajaa. Parkkali halusi eroon silmälasien aiheuttamasta riesasta ja hakeutui Silmäasemalle silmien laserleikkaukseen. Nyt hän nauttii helpommasta arjesta ja ihmettelee, miksei mennyt toimenpiteeseen jo aiemmin.
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun
Silmien laserleikkaus tekee liikunnasta monin verroin huolettomampaa. Ammattiurheilijat kuten Leijona-kiekkoilija Mikko Lehtonen tietävät, miten haastavaa liikunta voi olla silmälasien ja piilolinssien käyttäjälle. Myös vapaa-ajan liikkujan nautinto kärsii, kun silmälasit ovat tiellä tai piilolinssit ärsyttävät silmiä.
Näytä kaikki artikkelit