Kokemuksia silmäleikkauksista
Tubettaja Jaakko Parkkalin kokemus laserleikkauksesta
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Silmien laserleikkaus kokemuksia: tubettaja Jaakko Parkkali ilahtui päästessään leikkaukseen nopeasti

Lahtelainen Jaakko Parkkali on suosittu YouTube-tähti, jolla on yli 170 000 seuraajaa. Parkkali halusi eroon silmälasien aiheuttamasta riesasta ja hakeutui Silmäasemalle silmien laserleikkaukseen. Nyt hän nauttii helpommasta arjesta ja ihmettelee, miksei mennyt toimenpiteeseen jo aiemmin.

Lasit riesana pienestä asti

Parkkali sai ensimmäiset silmälasinsa jo 6-7-vuotiaana. Siitä lähtien häntä harmitti ylimääräinen säätö, jonka ne lisäsivät jokaiseen päivään. “Aina kun lähdin vaikkapa reissuun, stressasin piilolinssien ja lasien mukaan ottamisesta. Jos ne unohtuisivat, ei matkasta tulisi mitään,” hän kertoo. “Aina piti tarkistella, ovatko piilarit ja nesteet tallessa.”


Leikkauksen suunnittelu sujui sukkelasti

Parkkali tiesi jo aiemmin laserleikkauksen olevan mahdollinen, mutta päätti tarttua toimeen syksyllä 2018. Yhteistyö Silmäaseman kanssa lähti liikkeelle joutuisasti, ja vuodenvaihteessa hän pääsi jo leikkaukseen. “Kun tein päätöksen leikkauksesta, halusin hoitaa homman saman tien. Silmäaseman kanssa kaikki natsasi helposti yhteen, ja lääkärien kokemus ja asiallisuus rauhoitti. Tietoa leikkauksesta oli helposti saatavilla.”

Etukäteen häntä ei jännittänyt. Vaikka kaikkiin kirurgisiin toimenpiteisiin liittyy riski, silmien laserleikkaus tuntui luotettavalta ja turvalliselta. “Olin lähinnä huojentunut ja onnellinen, että leikkausaika järjestyi niin nopeasti. Ammattitaitoinen henkilökunta vakuutti ja poisti pelot,” hän sanoo.


Leikkauspäivä oli positiivinen kokemus

Leikkausaamuna Parkkali tuli Silmäasemalle joitakin tunteja ennen leikkaustaan. Päivän kulku käytiin läpi henkilökunnan kanssa. Itse leikkaus ei kestänyt kuin muutaman minuutin. “Henkilökunta otti hyvin vastaan, ja hoitaja piti minua kädestä kiinni leikkaussalissa. Kaikki tehtiin mahdollisimman helpoksi, tunnelma oli rento ja vitsiäkin heitettiin,” hän hymyilee. “Yllätyin hoidon tasosta, upean tiimin henkinen tuki vei tilanteesta kaiken jännityksen. Leikkaus oli kokemuksena itse asiassa aika siisti.”

Leikkauksen jälkeen juotiin pullakahvit, minkä jälkeen Parkkali lähti kotiin lepäilemään loppupäiväksi. Kipuja ei ollut leikkauksen aikana eikä sen jälkeen. “Joitakin päiviä näkö oli sumea, myös silmätippojen käytöstä johtuen, mutta viikon päästä se oli parantunut täysin.”


Helppoa ja tarkkanäköistä elämää

Nyt Jaakko Parkkali näkee kirkkaasti, ja aiempi lasien ja piilolinssien kanniskelu on muisto vain. Myös suosittujen videoiden kuvaaminen sujuu entistä helpommin. “Elämä on muuttunut täysin, kun riippakivirutiini on poissa. Suosittelen laserleikkausta ehdottomasti, jos se on mahdollinen. Riskit ovat minimaaliset, ja palkintona on huippunäkö ilman ainaista säätämistä.”

Tubettaja Jaakko Parkkali on yksi monista Silmäaseman asiakkaasta, jonka näkö on korjattu laserleikkauksen avulla. Lue lisää silmien laserleikkaus kokemuksia yrittäjä Sofia Ruudun näkökulmasta tai videokuvaaja Tuukka Kovasiiven näkökulmasta!

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia
Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.
Silmäleikkauksen pelko on normaalia mutta riskit hyvin pieniä
Silmäleikkauksen pelko on normaalia mutta riskit hyvin pieniä
Silmätautien erikoislääkäri ja dosentti Antti Viljanen kohtaa silmäleikkausta pelkääviä asiakkaita työssään päivittäin. Kysyimme häneltä, mikä silmäleikkauksessa useimmin pelottaa ja miten hän rauhoittelee riskeistä huolestuneita.
Youtube-tähti Sara Forsberg suosittelee laserleikkausta
Youtube-tähti Sara Forsberg suosittelee laserleikkausta
Videobloggaaja, laulaja ja lauluntekijä Sara Forsberg, taiteilijanimeltään SAARA, kävi Silmäasemalla laserleikkauksessa alkusyksystä 2018.
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun
Silmien laserleikkaus tekee liikunnasta monin verroin huolettomampaa. Ammattiurheilijat kuten Leijona-kiekkoilija Mikko Lehtonen tietävät, miten haastavaa liikunta voi olla silmälasien ja piilolinssien käyttäjälle. Myös vapaa-ajan liikkujan nautinto kärsii, kun silmälasit ovat tiellä tai piilolinssit ärsyttävät silmiä.
Näytä kaikki artikkelit