Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia

Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.

Sofia Ruutu pääsi pääsi eroon silmälaseista

"Silmälasit tuntuivat aina olevan tiellä, ja piilolinssit tekivät silmistäni kuivan tuntuiset."Sofia Ruudun arkeen eivät silmälasit enää kuulu

Yrittäjä Sofia Ruutu kirjoittaa muotiblogia, jossa hän esittelee lukijoilleen upeita asukokonaisuuksia. Bloggarin tyyliin eivät kuulu enää silmälasit, sillä hän kävi vastikään laserleikkauksessa. Jo ala-asteikäisenä silmälasit saaneen Ruudun näöntarkkuus oli oikeassa silmässä -1,75 ja vasemmassa -2,25. Lisäksi molemmissa silmissä oli hajataittoa. Ruutu leikitteli ilokseen näyttävillä pokilla ennen leikkausta, mutta hän ei koskaan viihtynyt lasit päässä.

“Silmälasit tuntuivat aina olevan tiellä, ja piilolinssit tekivät silmistäni kuivan tuntuiset. Oli myös rasittavaa raahata kaikkia tarvikkeita mukana matkoilla. Suomen säässä silmälasini olivat aina joko huuruiset, märät, haluamieni aurinkolasien tiellä, hukassa tai tahraiset”, Ruutu kertoo.


Laserleikkaus ja raskaus eivät sopineet yhteen

Ruutu harkitsi laserleikkausta usean vuoden ajan. Kaksi raskautta ja pitkät imetykset estivät kuitenkin haaveen toteutumisen, sillä laserleikkausta suositellaan aikaisintaan puolen vuoden kuluttua synnytyksestä tai imetyksen päättymisestä.

Kun leikkaus sopi taas Ruudun elämäntilanteeseen, hän tiedusteli tuttaviltaan silmien laserleikkaus kokemuksia. Hänelle suositeltiin Silmäaseman kirurgi Torsti Sihvolaa.


Silmäkirurgin hellässä huomassa

Ruutua jännitti etukäteen, sattuisiko tai epäonnistuisiko toimenpide, mutta esitutkimus Sihvolan vastaanotolla hälvensi pelkoja. Esitutkimuksessa hän sai kattavasti tietoa leikkauspäivän kulusta, epätodennäköisistä mutta mahdollisista riskeistä ja toipumisesta. Sihvolan suosittelema SMILE-laserleikkaus oli lopulta täysin kivuton, ja Ruutu tunsi olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi Silmäaseman henkilökunnan huomassa.

“Sihvola oli hyvin rauhoittava ja ammattimainen. Hoitaja silitteli kättäni koko toimenpiteen ajan, ja minulla oli luottavainen ja rentoutunut olo”, Ruutu vakuuttaa.


Tarkka näkö jo seuraavana päivänä

Jo leikkausta seuraavana päivänä Ruutu sai positiivisia laserleikkaus kokemuksia, sillä hän näki ympäristönsä tarkasti. Kivutonta toipumisaikaa siivitti helpotuksen tunne onnistuneesta toimenpiteestä ja ilo elämästä ilman silmälaseja. Äärimmäisen tyytyväistä Ruutua harmitti ainoastaan, ettei hän ollut hakeutunut laserleikkaukseen aiemmin.

“Näkö on niin iso asia ja nautinto, että vaivattomaan ja hyvään näkemiseen jos johonkin kannattaa sijoittaa. Suosittelen leikkausta ihan kaikille sitä harkitseville: myös tulevaisuudessa omille lapsilleni, jos se on heille tarpeen ja mahdollinen.”

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Youtube-tähti Sara Forsberg suosittelee laserleikkausta
Videobloggaaja, laulaja ja lauluntekijä Sara Forsberg, taiteilijanimeltään SAARA, kävi Silmäasemalla laserleikkauksessa alkusyksystä 2018. Katso Saran fiilikset leikkauspäivältä alla olevalta vidoelta.
5 hyvää syytä käydä laserleikkauksessa
5 hyvää syytä käydä laserleikkauksessa
On helppo keksiä syitä lykätä laserleikkausta. Mutta jälkeenpäin vetkuttelu harmittaa. Lue tästä viisi hyvää syytä mennä laserleikkaukseen.
Somevaikuttaja Vilma Bergenheimin PRK-leikkaus meni nappiin
Somevaikuttaja Vilma Bergenheimin PRK-leikkaus meni nappiin
Malli ja hyvinvointivalmentaja Vilma Bergenheimin silmät leikattiin kahdeksan vuotta sitten onnistuneesti Floridassa. Vilman näkö huononi kuitenkin uudelleen ajan myötä, joten hänelle tehtiin laserleikkauksen uusintaleikkaus Silmäasemalla.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit