5 hyvää syytä mennä laserleikkaukseen

5 hyvää syytä mennä laserleikkaukseen

Houkutteleeko elämä ilman silmälaseja, mutta ajatus laserleikkauksesta saa sinut paniikkiin? Oletko niin tottunut silmälaseihin, että niistä luopuminen hirvittää?


On helppo keksiä syitä lykätä laserleikkausta, mutta jälkeenpäin vetkuttelu harmittaa. ”Olisi pitänyt tulla laserleikkaukseen paljon aikaisemmin, mutta onneksi se on nyt tehty,” jääkiekkoilija Mikko Lehtonen kommentoi omaa leikkaustaan. Lue tästä viisi hyvää syytä mennä laserleikkaukseen ja varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon jo tänään

Varaa aika

LASERLEIKKAUKSEN MAKSUTTOMAAN HOITOARVIOON

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Lue lisää taittovirheistä

Taittovirheet


Näkemisen ongelmat kuten liki- ja kaukonäkö sekä hajataitteisuus voidaan korjata laserleikkauksella ja muilla taittovirheleikkauksilla. Nämä toimenpiteet ovat sekä nopeita että turvallisia.

Lue lisää
Silmien laserleikkaus kokemuksia: tubettaja Jaakko Parkkali ilahtui päästessään leikkaukseen nopeasti

Silmien laserleikkaus kokemuksia: tubettaja Jaakko Parkkali ilahtui päästessään leikkaukseen nopeasti


Lahtelainen Jaakko Parkkali on suosittu YouTube-tähti, jolla on yli 170 000 seuraajaa. Parkkali halusi eroon silmälasien aiheuttamasta riesasta ja hakeutui Silmäasemalle silmien laserleikkaukseen. Nyt hän nauttii helpommasta arjesta ja ihmettelee, miksei mennyt toimenpiteeseen jo aiemmin.

Lue lisää
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun. Lue lisää

Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun


Silmien laserleikkaus tekee liikunnasta monin verroin huolettomampaa. Ammattiurheilijat kuten Leijona-kiekkoilija Mikko Lehtonen tietävät, miten haastavaa liikunta voi olla silmälasien ja piilolinssien käyttäjälle.

Lue lisää