Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

5 hyvää syytä mennä laserleikkaukseen

Pärjään ihan hyvin piilolinssien kanssa, näytän oudolta ilman laseja, ajatuskin laserleikkauksesta kauhistuttaa – on helppo keksiä syitä lykätä laserleikkausta. Mutta jälkeenpäin vetkuttelu harmittaa: ”Olisi pitänyt tulla laserleikkaukseen paljon aikaisemmin, mutta onneksi se on nyt tehty,” jääkiekkoilija Mikko Lehtonen kommentoi omaa leikkaustaan. Lue tästä viisi hyvää syytä mennä laserleikkaukseen.

Arkesi helpottuu

Käytyäsi laserleikkauksessa näet heti aamulla eteesi ilman sumuverhoa eikä päivän ensimmäinen tehtävä ole silmälasien hapuilu yöpöydältä. Suihkun jälkeen ei enää tarvitse pohtia, jätitkö lasit sillä kertaa pesukoneen vai peilikaapin päälle. Laserleikkaus tekee myös arjen luksushetkistä entistä ihanampia, kun silmälasit eivät paina sohvalla loikoillessa, suudellessa tai elokuvissa 3D-lasien alla.

Nautit enemmän ulkoilusta

Talvella pakkanen ja viima kuivattavat piilolinssejä ja kylmästä ilmasta höyryävä hengitys huurtaa silmälasit. Huonolla tuurilla et näe mitään juuri silloin, kun tarjolla olisi vuosisadan luonnonilmiö tai harvinainen eläinhavainto. Keväthankien kirkkaudessa (ja sama pätee ympäri vuoden) vaihtoehtoinasi ovat aurinkolasit vahvuuksilla tai piilolinssit yhdistettyinä tavallisiin aurinkolaseihin. Jos piilolinssit unohtuvat kotiin, joudut siristelemään auringonpaisteessa ilman aurinkolaseja. Kuulostaako tutulta? Laserleikkauksen jälkeen saat enemmän irti ulkoilusta säällä kuin säällä.

Elät huolettomammin

Kukapa ei tahtoisi päästä eroon silmälasien jatkuvasta huurtumisesta talvella tai niiden kastumisesta sateella ja hikoillessa. Silmälasit myös likaantuvat helposti arjen perusaskareissa tai leikeissä lasten ja lemmikkien kanssa. Piilolinssien käytössä rasittavaa on jatkuva nesteiden kanssa pelaaminen ja linssien säännöllinen vaihtaminen. Kun silmäsi on leikattu, voit keskittyä elämän pieniin iloihin sen sijaan, että tuskailisit sen pieniä ärsyttäviä puolia.

Urheilet helpommin

Lähes mikä tahansa urheilu on mukavampaa ilman silmälaseja. Jos harrastat aktiivisesti ryhmä- tai kontaktilajeja, laserleikkaus on avain huolettomampaan elämään. Et enää joudu pelkäämään lasien rikkoutumista tai piilolinssin lipsahtamista paikoiltaan kriittisellä hetkellä. Myös uinti ja talviurheilulajit, kuten laskettelu ja hiihtäminen, sujuvat vaivattomammin. Piilolinssit eivät häviä uima-altaaseen, eikä rinteessä tai ladulla tarvitse puurtaa puolisokeana silmälasien huurruttua.

Säästät rahaa

Laserleikkaus on tuntuva investointi, mutta Silmäasemalla saat leikkauksellesi 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Pidemmällä aikavälillä kuitenkin säästät rahaa, koska sinun ei tarvitse ostaa silmälaseja, piilolinssejä ja piilolinssinesteitä. Laserleikkaus maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa. Sen jälkeen jokainen päivä on kuin laittaisit rahaa pankkiin.

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Asiakkaamme suosittelevat Silmäasemaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Työkaverien laserleikkauskokemukset rohkaisivat Tiinan laserleikkaukseen
Työkaverien laserleikkaus-kokemukset rohkaisivat Tiinan laserleikkaukseen
Ennen laserleikkausta Tiina Kaskinen ei selvinnyt arjesta ilman silmälaseja, mutta nyt hän näkee täydellisesti. Kollegan onnistunut laserleikkauskokemus sai Tiinan varaamaan ajan Silmäasemalle, minkä jälkeen kaikki kävi yllättävän nopeasti.
Laserleikkaus korjaa kaukonäön ja hajataiton
Laserleikkaus korjaa kaukonäön ja hajataiton
Silmien laserleikkaus on turvallinen vaihtoehto näön korjaamiseen silloin, jos silmälasit tai piilolinssit eivät ole sinun juttusi. Tutkimme, mikä laserleikkauksessa useimmin askarruttaa ja kokosimme vastaukset yleisiin kysymyksiin.
Silmäleikkauksen pelko on normaalia mutta riskit hyvin pieniä
Silmäleikkauksen pelko on normaalia mutta riskit hyvin pieniä
Silmätautien erikoislääkäri ja -kirurgi, dosentti Antti Viljanen kohtaa silmäleikkausta pelkääviä asiakkaita työssään päivittäin. Kysyimme häneltä, mikä silmäleikkauksessa useimmin pelottaa ja miten hän rauhoittelee riskeistä huolestuneita.
Näytä kaikki artikkelit