Timo Koskela

Silmätautien erikoislääkäri
1980-1-22, Lääketieteen lisensiaatti, Helsingin Yliopisto
1987-1-1, Erikoislääkäri, Umeå Universitetssjukhhus, Umeå, Sverige
Timo Koskela

Laillistettu silmälääkäri Ruotsissa ja Suomessa. Olen työskennellyt silmälääkärinä vuodesta 1983. Potilasläheinen työ on minulle tärkeää ja mieluista. Olen tehnyt tutkimustyötä, mutta olen 100 % kliinikko. Jag välkomnar alla svensktalande patienter.

Vastaanottohinnat

30min
100 €
Erikoisosaaminen
Glaukooma
Jälkisamentuman poisto YAG
Kaihi
Silmälasiresepti
Silmänpohjan ikärappeuma
Vastaanotto
Vastaanotto, lähetteellä
Vastaanotto, maksusitoumuksella
Toimenpiteet
Jälkisamentuman poisto YAG
Työkokemus

Silmälääkärin vastaanottotyö ja opetustyö Ruotsissa, Suomessa ja USA:ssa. Refraktiivinen kirurgia yksityisklinikassa ; PRK, LASEK, LASIK, FS-LASIK kaikkiaan 20 vuotta noin 15.000 hoitoa. Sairaalan ylilääkärinä Ruotsissa olen ollut vastuussa kaihikirurgiasta, glaukoomakirurgiasta ja YAG-laserkirurgiasta. Olen seurannut kliinistä silmälääkärintyötä ja refraktiivisia leikkauksia johtavissa klinikoissa Skandinaviassa, Euroopassa, USA:ssa ja Lähi-Idässä. Käyn vuosittain kansainvälisissä kongresseissa. Tutkimustyö: Umeå Universitet; Institut för farmakologi, Institut för oftalmiatrik. Mayo Clinic MN USA Research Fellow Glaukooma tutkimus. Kaikkiaan olen julkaissut noin 10 artikkelia.

Kielitaito
Ruotsi
Suomi
Englanti
Saksa

Silmäasema palvelee sinua.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm / pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.