Me pidämme huolta silmistäsi

Silmäsi ovat ainutlaatuiset, siksi niistä on pidettävä hyvää huolta. Silmäasemalta saat yhden oven takaa kaikki silmien terveyteen liittyvät palvelut. 13 silmäsairaalaamme ja yli 150 optikkoliikettämme takaavat helpon asioinnin. Olipa kyseessä sitten uudet lasit, silmäleikkaukset, tutkimukset tai mikä tahansa silmiin liittyvä asia, voit aina kääntyä meidän puoleen.

Silmäsairaalat ja optikkoliikkeet sinun silmillesi

Silmistä huolehtiminen tulisi olla ennen kaikkea helppoa ja vaivatonta. Yli 150 optikkoliikettä ja 13 silmäsairaalaa ympäri Suomen takaavat sen, että meille on aina helppo tulla. Arkeasi helpottaaksemme optikkoliikkeistämme saat sekä optikko- että silmälääkäripalvelut. Tarvittaessa optikkomme ohjaavat sinut Silmäaseman silmäsairaalaan.

Varaa aika optikolle

13 silmäsairaalaa
250 silmälääkäriä

Näkösi on hyvissä käsissä

Silmäasemalla työskentelee yli 250 huippuluokan silmälääkäriä ja kaikkiaan lähes 1000 silmäterveyden ammattilaista. Vuosittain meillä tehdään noin 210 000 optikon näöntarkastusta, 190 000 silmälääkärin vastaanottoa ja yli 15 000 kaihi- ja taittovirheleikkausta. 13 silmäsairaalassamme eri puolilla Suomea teemme silmätutkimuksia, taittovirhe- ja kaihileikkauksia, silmäluomi-, karsastus- ja glaukoomakirurgiaa sekä muita toimenpiteitä. Lisäksi tutkimme ja hoidamme silmäsairauksia laidasta laitaan.

Varaa aika silmälääkärille

Ilmainen hoitoarvio

Harkitsetko silmäleikkausta? Tiesitkö, että Silmäasemalta saat ilmaisen silmäleikkauksen hoitoarvion laser-, taittovirhe-, kaihi ja silmäluomileikkauksiin. Saat tärkeää tietoa mahdollisesta silmäleikkauksesta eikä arvio sido sinua mihinkään. Hoitoarvion voit käydä tekemässä sinua lähimpänä olevassa Silmäaseman myymälässä tai sairaalassa.

Varaa ilmainen hoitoarvio

Ilmainen hoitoarvio
Yli 65 lasten näköongelmiin erikoistunutta silmälääkäriä

Ilmaiset lasit ekaluokkalaisille

Hyvä alku koulutielle on kaikkien lasten oikeus. Siksi tarjoamme kaikille ekaluokkaisille silmälasit täysin ilmaiseksi silmälääkärin lähetteellä. Ammattitaitoiset optikkomme osaavat löytää lapsellesi sopivat lasit. Muutenkin meillä halutaan panostaa lasten laseihin, jonka johdosta tarjoamme heille poikkeuksellisen kattavan valikoiman kehyksiä. Pitäähän lastenkin löytää itselleen mieluisat lasit.

Lue lisää

Maksuton kaihineuvonta

Epäiletkö, että sinulla tai läheiselläsi on kaihi? Kaihia ei tarvitse kypsytellä tai pelätä, sillä kaihi on luonnollinen osa vanhentumista. Eikä kaihin kanssa tarvitse olla yksin, vaan tule meille täysin maksuttomaan kaihineuvontaan. Kaihineuvonnassa asiantuntijamme kertoo kaihista, leikkauksesta ja linssivaihtoehdoista. Lisäksi saat myös tietoa leikkaushinnoista ja rahoitusratkaisuista.

Varaa maksuton kaihineuvonta

Ilmainen hoitoarvio
Verkkokauppaan

Asioi kätevästi netissä

Verkkokaupastamme voit ostaa helposti laajasta valikoimast piilolinssejä, aurinkolaseja, silmien hoitotuotteita ja erilaisia tarvikkeita. Voit myös tutustua yhteen alan laajimpaan kehysvalikoimaan. Samoin verkon kautta voit kätevästi varata ajan sekä optikolle että silmälääkärille tai silmäleikkausten hoitoarvioihin.

Verkkokauppaan

Aloita varaamalla aika

Silmistä huolehtiminen alkaa ajanvarauksella. Varaa aika joko optikolle, silmälääkärille tai silmäleikkauksen maksuttomaan hoitoarvioon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua asiassa kuin asiassa.

Varaa aika silmälääkärille

Varaa aika optikolle

Varaa ilmainen hoitoarvio

Varaa aika

Elämä on näkemisen arvoinen

Arjen kauneutta voi joskus olla vaikea nähdä. Mutta siellä se on. Kaikissa niissä ohikiitävissä hetkissä, joiden keskellä elämme.