Silmäaseman edut asiakkaalle

Monta hyvää syytä valita Silmäasema

Silmäasema ei ole tunnettu vain hyvin laajasta kehysvalikoimasta sekä yksilöllisistä ja laadukkaista linsseistä, joiden valinnassa asiantuntijamme ovat aina apunasi. Ostaessasi lasisi Silmäasemalta saat myös monta rahanarvoista etua, jotka tekevät hankinnastasi entistä kannattavamman!

Lue lisää, miksi asiointi Silmäasemalla kannattaa!


1. Silmälääkäri aina lähellä

Välitämme silmiesi hyvinvoinnista ja hyvästä näkemisestäsi. Kutsumme sinut uuteen näöntarkastukseen aina, kun se on ajankohtaista, jos olet antanut meille luvan ottaa sinuun yhteyttä.

2. Joustava maksuaika - jopa 12 kk

Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Lue lisää Silmäasema-tilistä

3. 100 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen hankkimiisi silmälaseihin, voit vaihtaa ne uusiin sadan päivän kuluessa lasien luovutuksesta. Mikäli valitsemasi uudet lasit ovat arvokkaammat, maksat vain uusien ja vanhojen lasien hinnan erotuksen.
Lue lisää tyytyväisyystakuusta.

4. Asiakasomistajana saat Bonusta

Asiakasomistajana saat Bonusta ostoksistasi, jotka teet Silmäaseman myymälöissä ja verkkokaupassa. Bonusta kertyy optikon palveluista ja tuoteostoista kuten silmä- ja aurinkolaseista, piilolinsseistä sekä muista näkemiseen liittyvistä tarvikkeista. Silmälääkärin vastaanotto, eivätkä silmäsairaaloiden palvelut pois lukien kaihileikkaus kerrytä bonusta.  Lue lisää: s-kanava.fi >>

5. Nopean uusijan etu -50%

Jos olet hankkimassa uusia silmälaseja Silmäasemalta jo vuoden sisällä edellisestä kerrasta, saat 50 % alennuksen uusien normaalihintaisten silmälasien kokonaishinnasta (sisältää sekä kehykset ja että linssit). Aurinkolaseista voimakkuuksilla tai ilman saat 30 % alennuksen normaalihinnasta. Nopean uusijan etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

6. Silmälasien huolto

Huollamme Silmäasemalta ostetut silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla maksutta. Huoltoon kuuluu sankojen taivutus, ruuvien kiristys ja puhdistus. Uusien lasien noudon yhteydessä vaihdamme tarvittaessa nenätyynyt istuvuuden parantamiseksi. Normaalissa käytössä kuluneet osat eivät sisälly huoltoon. Muistathan, että Silmäaseman toimipisteitä on koko Suomessa jo yli 150 eli apu on aina lähelläsi!

7. Omakanta

Silmäasemalla asioinnin yhteydessä potilastietojärjestelmään kirjatut merkinnät siirtyvät myös Omakantaan. Omakannassa voit helposti ja turvallisesti katsella omia terveystietojasi.

8. Opiskelijalle

Tarjoamme opiskelijoille kaikki silmälasit -50% sekä normaalihintaisista piilolinsseistä ja piilolinssinesteistä -10% alennuksen. Etu annetaan opiskelijoille, joilla on voimassa oleva opiskelijakortti. Etu voimassa kaikissa Silmäaseman myymälöissä.

9. Lapsille

Tuemme lapsen näkemistä ja oppimista myös ensimmäisen kouluvuoden jälkeen, ja tarjoamme kaikille alle 18-vuotiaille vapaavalintaiset silmälasit 50% alennuksella. Lisäksi alle 18-vuotiaille optikon näöntutkimus 0 €. Etu voimassa kaikissa Silmäaseman myymälöissä. 

10. Ekaluokkalaisille

Tarjoamme kaikille ekaluokkalaisille ilmaiset silmälasit lääkärin määräystä vastaan. Ilmaiset silmälasit (yhdet silmälasit per lapsi) voi tulla noutamaan milloin tahansa ensimmäisen kouluvuoden aikana, mikäli ongelmia lapsen näössä ilmenee. 

11. Piilolinssien kestotilaajille

Kestotilaajana saat ensimmäisen tilauskerran jälkeen jatkossa aina vähintään 20 % alennuksen piilolinsseistä sekä ilmaisen toimituksen.

 

Tervetuloa ostoksille Silmäasemalle! Katso lähin myymälä >>