Silmäaseman edut asiakkaalle

Monta hyvää syytä valita Silmäasema

Silmäasema ei ole tunnettu vain hyvin laajasta kehysvalikoimasta sekä yksilöllisistä ja laadukkaista linsseistä, joiden valinnassa asiantuntijamme ovat aina apunasi. Ostaessasi lasisi Silmäasemalta saat myös monta rahanarvoista etua, jotka tekevät hankinnastasi entistä kannattavamman!

Lue lisää, miksi asiointi Silmäasemalla kannattaa!


1. Silmälääkäri aina lähellä

Välitämme silmiesi hyvinvoinnista ja hyvästä näkemisestäsi. Kutsumme sinut uuteen näöntarkastukseen aina, kun se on ajankohtaista, jos olet antanut meille luvan ottaa sinuun yhteyttä.


2. Joustava maksuaika - nyt jopa 24 kk

Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Ja mikä parasta, nyt saat 24 kk maksuaikaa ilman korkoa tai muita kuluja 30.11. asti. Lue lisää Silmäasema-tilistä


3. 100 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen hankkimiisi silmälaseihin, voit vaihtaa ne uusiin sadan päivän kuluessa lasien luovutuksesta. Mikäli valitsemasi uudet lasit ovat arvokkaammat, maksat vain uusien ja vanhojen lasien hinnan erotuksen.
Lue lisää tyytyväisyystakuusta.
 

4. Asiakasomistajana saat Bonusta

Asiakasomistajana saat Bonusta ostoksistasi, jotka teet Silmäaseman myymälöissä ja verkkokaupassa.

  

5. Nopean uusijan etu -50%

Jos olet hankkimassa uusia silmälaseja Silmäasemalta jo vuoden sisällä edellisestä kerrasta, saat 50 % alennuksen uusien normaalihintaisten silmälasien kokonaishinnasta (sisältää sekä kehykset ja että linssit). Nopean uusijan etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.  

                          
6. Silmälasien huolto

Huollamme Silmäasemalta ostetut silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla maksutta. Huoltoon kuuluu sankojen taivutus, ruuvien kiristys ja puhdistus. Uusien lasien noudon yhteydessä vaihdamme tarvittaessa nenätyynyt istuvuuden parantamiseksi. Normaalissa käytössä kuluneet osat eivät sisälly huoltoon. Muistathan, että Silmäaseman toimipisteitä on koko Suomessa jo yli 150 eli apu on aina lähelläsi!
 

7. Opiskelijalle

Tarjoamme opiskelijoille kaikki silmälasit -50% sekä normaalihintaisista piilolinsseistä ja piilolinssinesteistä -10% alennuksen. Etu annetaan alle 30-vuotiaille opiskelijoille, joilla on voimassa oleva opiskelijakortti. Etu voimassa kaikissa Silmäaseman myymälöissä. 


Tervetuloa ostoksille Silmäasemalle!