TED BAKER SILMÄASEMA EXCLUSIVE -ERIKOISMALLIT


Brittiläinen Ted Baker on noussut Suomessa yhdeksi suosituimmista lifestyle-brändeistä. Merkin silmä- ja aurinkolasit toistavat brändille ominaista tyyliä, jossa yhdistyvät selkeät linjat höystettynä hauskoilla yksityiskohdilla. Nyt olemme saaneet valikoimiimme kaksi Ted Bakerin Silmäasema Exclusive -kehysmallia, joita et saa muualta. Tutustu kehyksiin alla ja hanki omasi pian – erikoismalleja on myynnissä rajallinen määrä!


"Ted Baker on yksi suosituimmista brändeistämme, ja saimme mahtavan tilaisuuden yhteistyössä muotihuoneen kanssa suunnitella juuri meidän asiakkaillemme räätälöidyt kehysmallit", kertoo Silmäaseman tuotepäällikkö Hanna Airio.


Naisten Joni-mallissa yhdistyvät klassinen etuosa ja metalliset, Ted Bakerille tunnusomaiset ruusukullan väriset aisat. Värivaihtoehtoina herkullisen vahva burgundi sekä hillitympi, mutta persoonallinen läpikuultava vaihtoehto. Tunnistat mallit linssissä olevasta Silmäaema Exclusive -tarrasta. Ovh. 179 €

Miesten Gene-mallit ovat muodoiltaan klassisen vahvailmeisiä ja sopivat monenlaisiin tyyleihin. Värivaihtoehtoina aina luotettava musta sekä läpikuultavan harmaa sävy. Tunnistat mallit linssissä olevasta Silmäaema Exclusive -tarrasta. Ovh. 179 €


UPEITA YKSITYISKOHTIANaisten kehyksen ehdottomasti upein yksityiskohta löytyy ruusukullansävyisestä aisasta ja sen timanttikuviosta. Yhdistettynä punaiseen etuosaan kokonaisuus on ihanan herkullinen. Toisen aisan päästä löytyy Ted Bakerin tuttu rusettilogo.Vaikka miesten mallit ovat ilmeeltään melko riisuttuja, on niissäkin yllättävä yksityiskohta. Aisojen sisäpuolelle kätkeytyy varta vasten näihin Silmäaseman erikoismalleihin suunniteltu kuosi. Saranan kohdalla oleva metalliyksityiskohta antaa kehykselle ryhtiä.