ECO

Tyylikkäiden ECO-silmälasien kehykset valmistetaan ympäristöystävällisesti kierrätysmetallista tai biopohjaisesta risiiniöljystä. Lisäksi jokaista myytyä ECO-kehystä kohden istutetaan puu. Teet siis ympäristölle hyvää samalla kun näytät hyvältä! Kun tuot vanhat, pois käytöstä jääneet silmälasisi Silmäasemalle syyskuussa, saat ilmaiseksi optikon näöntutkimuksen. Varaa aikasi täältä!

Tutustu ECO-silmälaseihin

 

 

Eco Palma

Eco Palma

96 € (159 €)

Ihana 70-luvun tyyliin inspiroitunut malli on tämän hetken trendikkäintä kehyssatoa. Raikas mustan ja ruusukullan yhdistelmä sopii monelle.

 

 

Eco Edinburgh

Eco Edinburgh

96 € (159 €)

Pilottikehykset ovat klassikko, jotka kestävät aikaa. Hopeinen metallikehys sopii sekä naisille että miehille. Kehys on valmistettu 95 % kierrätysmateriaaleista.

 

 

Eco Finlay

Eco FInlay

120 € (199 €)

Ajaton kehysmalli, jossa liukuvärjätty etuosa tuo kehykseen uutta ja modernia ilmettä. Silmälasit muuntuvat kädenkäänteessä aurinkolaseiksi magneettikiinnitteisen clip on -osan ansiosta.

 

Eco Portofino

Eco portofino

96 € (159 €)

Kissamainen ja keveä metallikehys on trenditietoisen valinta. Kauniisti ylöspäin kaartuvat kehykset kohottavat kasvojen ilmettä. Violetista kullansävyyn liukuva väritys korostaa kauniisti kehyksen muotokieltä.

 

Eco Didessa

Eco Didessa

 120 € (199 €)

Klassisen pyöreähkö muotokieli saa uutta ilmettä vedenvihreästä värityksestä. Väritys on läpikuultava, mikä keventää kehyksen ilmettä. Silmälasit muuntuvat kädenkäänteessä aurinkolaseiksi magneettikiinnitteisen clip on -osan ansiosta. Unisex malli.

 

Eco Nice

Eco Nice

96 € (159 €)

Mitä kulmikkaampi sen parempi! Supertrendikäs kahdeksankulmainen kehys on rohkea ja persoonallinen valinta. Kullanvärinen metallikehys toimii niin arjessa kuin juhlassakin. Kehys on valmistettu 95 % kierrätysmateriaaleista. Unisex malli.

Yhdet kehykset - yksi puu

ECO istuttaa jokaista myytyä kehystä kohden yhden puun yhteistyössä NGO Trees for the Future -ohjelman kanssa. Kansainvälinen Trees for the Future -ohjelma auttaa yhteisöjä ja perheitä ympäri maailman kouluttaen ja opastaen heitä mm. maanviljelyksessä. Yhteistyön avulla perheiden elintaso ja elämänolot paranevat. Tähän mennessä ECO on ollut mukana istuttamassa yli 2 miljoonaa puuta!

ECO

 

Silmälasit kiertoon

Nyt kannattaa tuoda vanhat, omasta käytöstä pois jääneet silmälasit Silmäasemalle. Toimitamme ne eteenpäin niitä tarvitseville. Saat hyvän mielen ja ilmaisen optikon näöntutkimuksen!