ECO

Tyylikkäiden ECO-silmälasien kehykset valmistetaan ympäristöystävällisesti kierrätysmetallista tai biopohjaisesta risiiniöljystä. Lisäksi jokaista myytyä ECO-kehystä kohden istutetaan puu. Teet siis ympäristölle hyvää samalla kun näytät hyvältä! Kun tuot vanhat, pois käytöstä jääneet silmälasisi Silmäasemalle syyskuussa, saat ilmaiseksi optikon näöntutkimuksen. Varaa aikasi täältä!

Tutustu ECO-silmälaseihin

 

 

Eco Palma

Eco Palma

Ihana 70-luvun tyyliin inspiroitunut malli on tämän hetken trendikkäintä kehyssatoa. Raikas mustan ja ruusukullan yhdistelmä sopii monelle.

 

 

Eco Edinburgh

Eco Edinburgh

Pilottikehykset ovat klassikko, jotka kestävät aikaa. Hopeinen metallikehys sopii sekä naisille että miehille. Kehys on valmistettu 95 % kierrätysmateriaaleista.

 

 

Eco Finlay

Eco Finlay

Ajaton kehysmalli, jossa liukuvärjätty etuosa tuo kehykseen uutta ja modernia ilmettä. Silmälasit muuntuvat kädenkäänteessä aurinkolaseiksi magneettikiinnitteisen clip on -osan ansiosta.

 

Eco Portofino

Eco portofino

Kissamainen ja keveä metallikehys on trenditietoisen valinta. Kauniisti ylöspäin kaartuvat kehykset kohottavat kasvojen ilmettä. Violetista kullansävyyn liukuva väritys korostaa kauniisti kehyksen muotokieltä.

 

Eco Didessa

Eco Didessa

Klassisen pyöreähkö muotokieli saa uutta ilmettä vedenvihreästä värityksestä. Väritys on läpikuultava, mikä keventää kehyksen ilmettä. Silmälasit muuntuvat kädenkäänteessä aurinkolaseiksi magneettikiinnitteisen clip on -osan ansiosta. Unisex malli.

 

Eco Nice

Eco Nice

Mitä kulmikkaampi sen parempi! Supertrendikäs kahdeksankulmainen kehys on rohkea ja persoonallinen valinta. Kullanvärinen metallikehys toimii niin arjessa kuin juhlassakin. Kehys on valmistettu 95 % kierrätysmateriaaleista. Unisex malli.

Yhdet kehykset - yksi puu

ECO istuttaa jokaista myytyä kehystä kohden yhden puun yhteistyössä NGO Trees for the Future -ohjelman kanssa. Kansainvälinen Trees for the Future -ohjelma auttaa yhteisöjä ja perheitä ympäri maailman kouluttaen ja opastaen heitä mm. maanviljelyksessä. Yhteistyön avulla perheiden elintaso ja elämänolot paranevat. Tähän mennessä ECO on ollut mukana istuttamassa yli 2 miljoonaa puuta!

ECO

 

Lue myös:

Käsin tehdyt, kierrätetyt ja eettisesti tuotetut MonkeyGlasses-silmälasit Silmäasemalla. Vuonna 2010 perustettu merkki perustuu kestävään kehitykseen ja osallistuu mm. orankien suojeluun.

Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.

Päivittäinen silmälasien puhdistus ja säännöllinen huolto kannattavat, sillä ne pidentävät lasien ikää huomattavasti ja säästävät samalla pitkän pennin. Katso näppärät vinkit alta.