Air Optix
Air Optix

Air Optix Colors

Air Optix Colors

33,90 €
Pakettitarjous: Kun ostat 2 pkt saat -25 %, 3 pkt -30 % ja 4 pkt -35 %
C474
Valitse pakkauksen koko: 2 kpl

Valitse voimakkuudet jatkaaksesi tilausta

SF BC DIA CYL AX ADD COLOR CYL AX ADD COLOR MÄÄRÄ

*Verkkokaupan ja myymälöiden hinnat
ja tarjoukset voivat poiketa toisistaan.

  • Ole hyvä ja valitse vahvuudet nähdäksesi arvioidun toimitusajan
  • Maksuton palautus
  • S-Bonusta ostoksistasi
  • Kestotilaajana saat aina vähintään -20 % ja ilmaisen toimituksen. Lue lisää
Air Optix Colors on Alconin valmistama värillinen, kuukauden välein vaihdettava silikonihydrogeelilinssi. Air Optix Colors -linssit on suunniteltu pysymään mukavan tuntuisina koko käyttöajan. Niiden väri on painettu linssin sisälle eikä linssin pintaan. Aqua Moisture System lisää linssin mukavuutta silmään laitettaessa ja pitää linssit mukavan tuntuisina koko päivän, joka päivä. Erityinen plasmakäsittely ehkäisee epäpuhtauksien kertymisen linssin pintaan. Air Optix Colors -piilolinssit ovat päiväkäyttöisiä kuukausilinssejä. Linssit on puhdistettava piilolinssinesteellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Kolmiväriteknologian avulla värit sulautuvat kauniisti ja näyttävät luonnollisilta silmissäsi; voit joko korostaa silmiesi väriä tai muuttaa sitä haluamaasi suuntaan. Mikäli sinulla on voimassa oleva resepti Air Optix Aqua -piilolinssiestä, voit tilata näitä linssejä ilman uutta sovitusta. Air Optix Colors -linssejä voi tilata myös ilman voimakkuuksia. Air Optix Colors -piilolinssejä valmistetaan yhdeksää eri väriä, joista viisi on luonnollista ja neljä voimakasta väriä. Ole rohkea ja kokeile miten katseesi muuttuu!
YLEISKUVA
Tuotemerkki Air Optix
Nimi Air Optix Colors
Linssityyppi Värillinen
Kuinka monta päivää piilolinssiä voi käyttää putkeen 1 Päivää
Materiaaliluokka Silikonihydrogeeli
Materiaali Lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33%
  • Suosittelemme ennen ensimmäisten piilolinssien ostoa piilolinssien ensisovitusta – varaa aika tästä. P.S. Kestotilaajana saat optikon piilolinssitarkastukset veloituksetta!
  • Muistathan piilolinssien kestotilaajan edut: mm. aina vähintään -20 % piilolinssien hinnasta, sekä ilmainen toimitus.
  • Huomioi nämä 5 asiaa, kun ostat piilolinssit netistä.

Tiedote: Silmäasema haluaa vastuullisena toimijana huolehtia asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. ​Haluamme ylläpitää valtakunnallista myymälä- ja silmäsairaalaverkostoamme myös poikkeustilanteessa, mutta olemme supistaneet tiettyjen toimipaikkojen aukioloa. Tarkistathan lähimmän Silmäaseman aukioloajat kyseisen toimipisteen sivulta toimipisteen nimeä klikkaamalla.

Huomioithan, että emme palvele flunssaoireisia asiakkaita. Mikäli sinulla on flunssaoireita, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 010 190 200 ajan siirtämiseksi. Lue lisää >

Tuotteiden saatavuus vaihtelee myymälöittäin, eikä kaikkia tuotteita ole saatavilla kaikissa myymälöissä.

Toimipaikat

Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Toimipaikat Tulokset

Hanki Google Maps API avain ja laita se sivuston asetuksiin!!

Toimipaikat Tulokset