Tarvikkeet
Tarvikkeet

Cover suojalasit

Cover suojalasit

6,93 € Hinta alennettu 9,90 € Alennettu hinta
Verkkokaupan Halloween-alessa kaikki tuotteet -30 % 31.10. asti!

*Verkkokaupan ja myymälöiden hinnat
ja tarjoukset voivat poiketa toisistaan.

  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Bonusta ostoksistasi
  • Maksuton palautus
  • Maksa verkossa turvallisesti ja joustavasti Klarnalla -  jopa 30 vrk maksuaikaa. Lue lisää.
Infield Safety-Cover on omien silmälasien päälle laitettava suojalasi. Suojalasi täyttää EN166 F-luokan suojainvaatimukset ja sopii myös työkäyttöön tilapäisratkaisuna omien lasien päälle. Erinomainen ratkaisu esimerkiksi kotinikkareille! Suojaa muun muassa pölyltä, roiskeilta ja irtokappaleilta. Estää silmälasien rikkoutumisen ja naarmuuntumisen sekä suojaa silmiä. Muotoilunsa ansiosta cover-suojalasi istuu vaivattomasti omien silmälasien päälle tai sellaisenaan. Läpinäkyvät sivusuojat takaavat rajattoman näkökentän sekä suojaavat kokonaisvaltaisesti. Säädettävät aisat mahdollistavat erinomaisen istuvuuden.
YLEISKUVA
Tuotemerkki Tarvikkeet
Nimi Cover suojalasit

Tuotteiden saatavuus vaihtelee myymälöittäin, eikä kaikkia tuotteita ole saatavilla kaikissa myymälöissä.

Tiedote: Silmäasema haluaa vastuullisena toimijana huolehtia asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Asioithan Silmäasemalla vain terveenä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (puh. 010 190 200) ajan siirtämiseksi, jos sinulla on flunssaoireita tai olet vastaanottoa edeltävän 10 vuorokauden aikana palannut ulkomailta tai altistunut koronavirukselle. Lue lisää >

Huom. Muutamissa toimipaikoissamme on supistetut aukioloajat. Tarkistathan lähimmän Silmäaseman aukioloajat kyseisen toimipisteen sivulta toimipisteen nimeä klikkaamalla.

Toimipaikat

Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Toimipaikat Tulokset

Hanki Google Maps API avain ja laita se sivuston asetuksiin!!

Toimipaikat Tulokset