Silmäleikkaukset
Laserleikkauskokemus – Natalia Salmela
Vikuttaja Natalia Salmelan laserleikkauskokemus
Vikuttaja Natalia Salmelan laserleikkauskokemus
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Vaikuttaja Nata Salmelan kokemus silmien laserleikkauksesta

Vaikka silmälasit olivat Natan tyylin kulmakivi 15 vuoden ajan, aktiivinen yrittäjä ja pienen lapsen äiti kaipasi vapautta liikkua, remontoida ja harrastaa.

 

"Elton Johnista ja Mikko Alatalosta seuraava." Näin silmälasityyliään kuvailee Nata Salmela, 35-vuotias blogimaailman pioneeri ja yrittäjä. Nata sai silmälasit jo 10-vuotiaana ja käytti laseja tyytyväisenä kaksi vuosikymmentä.

"Ajattelin, että mitä ei voi peittää, sitä kannattaa korostaa. Tyylini ei ole koskaan ollut seinäkukkanen, joten tein silmälaseista kiinteän osan imagoani. Ostin uudet lasit lähes vuosittain sen hetkisen fiiliksen ja trendien mukaan. Silmäaseman optikkopalvelut, henkilökunta ja kehyshyllyt tulivat tutuksi vuosien varrella", kertoo Nata.

Laserleikkauksen mahdollisuus vahvistui Natan päässä viimeistään siinä vaiheessa, kun hän sai esikoisensa ja ajautui remontoimaan asuntoja ammattimaisesti. Vauvan nopeat sormet kiskoivat silmälaseja päästä tuon tuosta ja rakennustyömaalla silmälasien kanssa oli hankalaa käyttää suojalaseja.

"Energinen lapseni rikkoi kolmet silmälasini kahdessa vuodessa. Lopun aikaa linssit olivat tahmaiset, huurussa tai rakennuspölyssä. Tuntui, että lasit olivat koko ajan tiellä mitä ikinä teinkään. Viimeinen niitti oli lomamatka, jossa uin tuntemattoman miehen luokse luullessani häntä puolisokseni", Nata muistelee.

Nata hakeutui Helsingin Keskuskadun Silmäaseman silmäsairaalaan esitutkimukseen silmäkirurgiaan erikoistuneen lääkäri Sebastian Eskelinin vastaanotolle. Tutkimuksen aikana Sebastian kertoi Natalle ilouutiset: Natan näkö ei enää huonontunut ja silmien laserleikkausolisi mahdollinen. Leikkausmenetelmäksi valikoitui Smile-laserleikkaus, jossa silmän sarveiskalvoon tehdään pieni reikä, jonka kautta silmä operoidaan.

"Itseäni ei jännittänyt leikkaus ollenkaan. Olen kuullut niin monelta tutultani pelkästään ylistävää palautetta niin laserleikkauksen kivuttomuudesta kuin nopeasta paranemisprosessistakin. Siskoni hyvä kokemus vuoden takaa painoi vaakakupissa", Nata kertoo.

Laserleikkaukseen Nata varautui ohjeistuksen mukaisesti hakemalla kosteuttavat silmätipat valmiiksi, pyytämällä puolisonsa viemään hänet kotiin operaation jälkeen ja tyhjentämällä kalenterinsa pariksi päiväksi.

"Leikkauspäivä oli sujuva ja minulle kerrottiin koko ajan mitä seuraavaksi tapahtuu. Leikkaussalissa tunnelma oli rauhoittava ja laitteen toiminta tällaiselle ikuiselle teekkarille oli hirmuisen kiinnostavaa. Mikään ei sattunut, eikä tuntunut oikeastaan miltään. Laserleikkaus oli ohi ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa. Olen ollut pahemmissa hammaskiven poistoissakin", Nata naureskelee.

Paranemisprosessi alkoi kotosalla päiväunilla ja jo samana iltana malttamaton yrittäjä riensi asuntonäyttöön - aurinkolasit päässä.

"Nyt saan vihdoin ostaa aurinkolaseja! Jos aikaisemmin ostin aurinkolasikehyksiä ja teetin niistä silmälaseja, niin nyt voin teettää silmälasikehyksistä aurinkolaseja. Eye wear -intohimoni vasta alkaa", iloitsee Nata.

Lue lisää Natan kokemuksista Smile-laserleikkauksesta hänen blogistaan.

 

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkauskokemuksia
Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.
5 hyvää syytä käydä laserleikkauksessa
5 hyvää syytä käydä laserleikkauksessa
On helppo keksiä syitä lykätä laserleikkausta. Mutta jälkeenpäin vetkuttelu harmittaa. Lue tästä viisi hyvää syytä mennä laserleikkaukseen.
Somevaikuttaja Vilma Bergenheimin PRK-leikkaus meni nappiin
Somevaikuttaja Vilma Bergenheimin PRK-leikkaus meni nappiin
Malli ja hyvinvointivalmentaja Vilma Bergenheimin silmät leikattiin kahdeksan vuotta sitten onnistuneesti Floridassa. Vilman näkö huononi kuitenkin uudelleen ajan myötä, joten hänelle tehtiin laserleikkauksen uusintaleikkaus Silmäasemalla.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit