Kokemuksia silmäleikkauksista
Vaimo passitti Petrin silmäluomileikkaukseen
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Silmäluomileikkauskokemuksia: Vaimo passitti Petrin toimenpiteeseen

Silmäluomileikkauksista Suomen yleisin on yläluomileikkaus. Keravalainen Petri kävi Silmäasemalla leikkauksessa huhtikuussa 2019, sillä raskaat yläluomet kavensivat hänen näkökenttäänsä. Nyt Petri näkee entistä vaivattomammin.

Rakennusalan projektinjohtotehtävissä työskentelevä viisikymppinen Petri ei tarvinnut leikkauspäätöksensä tueksi muiden silmäluomileikkauskokemuksia, sillä oma vaimo oli riittävä innoittaja. Vaikka Petri huomasi raskaiden luomien varjostavan näkökenttäänsä, Silmäasemalla työskennellyt puoliso oli miettinyt leikkausta hänen puolestaan jo pidempään. “Vaimo joutui minua katselemaan joka päivä”, Petri nauraa.

Nopeaa toimenpidettä seurasi rauhallinen toipumisaika

Silmäluomileikkauksen tarpeellisuus vahvistui Petrin puolison varaamalla leikkaavan lääkärin konsultaatioajalla. Luomet peittivät yläripset ja vaikuttivat näkökentän lisäksi ulkonäköön. Petrin vaimo oli kuullut työssään paljon positiivisia silmäluomileikkaus kokemuksia, joten Petri luotti lääkäriin eikä pelännyt leikkausta. Toimenpide oli ohi nopeasti ja kivuttomasti. “Toisen silmän alaluomessa ollut näärännäppy poistettiin samalla. Palvelu oli hyvää, kun sain toivomani lisäksi ekstraa”, Petri kuvailee.

Viiden kuukauden vuorotteluvapaan alkuun ajoitettu toipumisprosessi sujui hienosti. Petrin silmät valuivat vettä leikkauksen jälkeen, mutta tämä kuului normaaliin toipumiseen ja meni ohitse päivässä. Leikkausta seurannut särky taittui tavallisilla kipulääkkeillä. Tikit poistettiin viikkoa myöhemmin. Ensimmäinen kuukausi meni suurilta osin lepäillessä, sillä sykkeet eivät saaneet nousta kävelytasoa korkeammalle. Etukäteen varattuun illanviettoon työkavereiden kanssa Petri pääsi kuitenkin huoletta mukaan, sillä hän tiesi välttää saunomista lääkärin ohjeen mukaan.


Pienellä vaivalla esteetön näkökenttä

Silmäluomileikkauksesta jäi Petrille pienet arvet, jotka haalistuvat vielä parin vuoden ajan. Arvet ovat täysin huomaamattomat, kun silmät ovat kiinni. Petri kertoo, että leikkauksesta tietämättömät kuvittelevat hänellä olevan vain ryppyjä silmäluomissa. “Ei lähtenyt ihan kymmentä vuotta ulkonäöstä, mutta ero on selkeä, kun ei ole mitään varjostuksia näkökentässä”, Petri kuvailee leikkauksen tuloksia.

Vaikka Petri ei tutkinut silmäluomileikkaus kokemuksia ennen toimenpidettään, hänen oma kokemuksensa kannustaa nyt muita leikkaukseen. “Palautuminen kestää vähän aikaa, ja itse toimenpide on tosi nopea”, Petri kertoo tyytyväisenä.

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Yläluomileikkaus on usein kevyt toimenpide
Suomalaisten yleinen vaiva lippaluomi on useimmiten helposti korjattavissa leikkauksella. Jos raskaat silmäluomet häiritsevät elämää, lääkärin juttusille kannattaa hakeutua matalalla kynnyksellä.
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty ISO 9001:2015 -standardin mukainen laatusertifikaatti. Sertifikaatti tarkoittaa, että Silmäaseman silmäsairaaloissa on sitouduttu varmistamaan toiminnan korkea laatu ja pyritään jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen.
Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia
Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia
Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit