Asiantuntijapäivät

Elämän ihanimmat hetket ovat hauraita ja äärettömän nopeasti ohi. Siksi jokainen niistä on näkemisen arvoinen. Silmäaseman maksuttomilla asiantuntijapäivillä pääset kuulemaan ja keskustelemaan ainutlaatuisesta näöstäsi – ja siitä, kuinka voimme pitää siitä huolta.

Tervetuloa näkemisen arvoisiin tapahtumiin

6.5. Joensuu: silmäleikkausten hoitoarviopäivä

Tervetuloa!

 

Silmäleikkausten hoitoarviopäivä maanantaina 6.5. klo 11 - 17 Joensuun Prisman myymälässä, Voimatie 2

 

Tervetuloa maksuttomaan asiantuntijapäiväämme, jossa optikkomme tekevät silmäleikkausten hoitoarvioita – ja kertovat siitä, kuinka voisimme auttaa sinuakin näkemään paremmin.

 

Varaa aikasi ennakkoon 010 190 200 tai silmäasema.fi

17.5. Kouvola: silmäleikkausten hoitoarviopäivä

Tervetuloa!

 

Silmäleikkausten hoitoarviopäivä perjantaina 17.5. klo 10 - 16 Kouvolan silmäsairaalassa, Kauppalankatu 12

 

Tervetuloa maksuttomaan asiantuntijapäiväämme, jossa optikkomme tekevät silmäleikkausten hoitoarvioita – ja kertovat siitä, kuinka voisimme auttaa sinuakin näkemään paremmin. Tapahtuma on kaikille avoin, voit tulla paikalle ilman ajanvarausta.

 

Kahvitarjoilu!

20.5. Espoo: sairaanhoitajan kaihiluento

Tervetuloa!

 

Sairaanhoitajan kaihiluento maanantaina 20.5. klo 16 - 18 Espoon silmäsairaalassa, Leppävaarankatu 5 B

 

Tervetuloa maksuttomaan asiantuntijapäiväämme, jossa sairaanhoitajamme Susanna Vainio kertoo kaihista ja kaihileikkauksista – ja siitä, kuinka voisimme auttaa sinuakin näkemään paremmin.

 

Ilmoittaudu luennolle ennakkoon asiakaspalvelu@silmaasema.fi tai soittamalla arkisin klo 9 - 17 välisenä aikana p. 0505995540

 

Pullakahvit!

23. - 24.5. Oulu: Silmäleikkausten hoitoarviopäivä

Tervetuloa!

 

Silmäleikkausten hoitoarviopäivä torstaina 23.5 - perjantaina 24.5. klo 9 - 16 Oulun silmäsairaalaan, Hallituskatu 13 -17 D 35

 

Tervetuloa maksuttomaan asiantuntijapäiväämme, jossa optikkomme tekevät silmäleikkausten hoitoarvioita – ja kertovat siitä, kuinka voisimme auttaa sinuakin näkemään paremmin.

 

Tapahtuma on kaikille avoin, voit tulla paikalle ilman ajanvarausta.

27.5. Seinäjoki: silmätautien erikoislääkäri Jyrki Mäen hoitoarviopäivä

Maanantaina 27.5. klo 12.30 - 17 Seinäjoen Silmäasemalla, Kauppakatu 11.

 

Tervetuloa maksuttomaan asiantuntijapäiväämme, jossa silmäkirurgi Jyrki Mäki tekee silmäleikkausten hoitoarvioita – ja kertoo siitä, kuinka voisimme auttaa sinuakin näkemään paremmin. Päivän aikana mahdollisuus myös optikon kaihineuvontaan ja silmäleikkausten hoitoarvioihin.

 

Varaa aikasi silmälääkärin hoitoarvioihin ennakkoon silmäasema.fi tai p. 010 190 200.

Optikon hoitoarvioon voit tulla ilman ajanvarausta.

 

Kahvitarjoilu!

Silmäleikkaukset

Silmäsairaaloiden leikkausneuvonta auttaa sinua silmäleikkauksia koskevissa kysymyksissä ennen ja jälkeen leikkauksen. Leikkausneuvontamme palvelee silmäsairaaloiden aukioloaikoina. Jos tarvitset neuvoa aukioloaikojen ulkopuolella, otamme kysymyksesi vastaan ja pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa niin pian kuin mahdollista.

Jos haluat kysyä silmäleikkauksista tai -tutkimuksista soita numeroon 010 190 201.