Medilaser on nyt Silmäasema

Medilaser on nyt Silmäasema

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyivät Lahdessa, Porissa, Kuopiossa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Turussa, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Espoon Isossa Omenassa. Medilaserin tuttu henkilökunta ja vahva ammattitaito säilyy ja kehittyy edelleen Silmäaseman silmäsairaaloissa.

Kun Medilaser ja Silmäasema Sairaala Oy yhdistyivät vuonna 2020, muodostui suomalaisten palvelukseen uusi ja vahva, täysin kotimaisen toimija, joka tarjoaa laadukasta diagnostiikkaa ja hoitoa kaikkiin silmien terveyteen ja näkemiseen liittyviin tarpeisiin. Silmäasema Sairaala Oy on nykyisin Suomen suurin silmäterveyden alan toimija, joka työllistää kaikkiaan yli tuhat huippuammattilaista moniammatillisissa tiimeissä.

Medilaserilla asioineiden asiakkaiden asiakastiedot säilyvät ja siirtyvät uuteen Silmäaseman näkemisen keskukseen, joten asiointi onnistuu jatkossa yhtä vaivattomasti kuin aiemmin. Asiakkaita palvellaan samalla ja edelleen kehittyvällä ammattitaidolla, uusissa tiloissa ja laajentuneella palveluvalikoimalla. 

”Kun myös Silmäaseman omistava Coronaria Oy osti Medilaser Oy:n enemmistöosuuden vuonna 2017, oli Medilaser Suomen johtava silmäkirurgiaketju. Kun Medilaser ja Silmäasema Sairaala Oy yhdistyivät, muodostimme tuolloin suomalaisten palvelukseen uuden ja vahvan, täysin kotimaisen toimijan, joka tarjosi ja tarjoaa edelleenkin laadukasta diagnostiikkaa ja hoitoa kaikkiin silmien terveyteen ja näkemiseen liittyviin tarpeisiin. Tällä tiellä olemme jatkaneet edelleen, ja Silmäasema Sairaala Oy on nykyisin Suomen suurin silmäterveyden alan toimija, joka työllistää kaikkiaan yli tuhat huippuammattilaista moniammatillisissa tiimeissä, jotka saavat jatkossa palvella asiakkaita alan uusimmissa ja tasokkaimmissa puitteissa Isossa Omenassa”, Silmäasema Sairaala Oy:n toimitusjohtaja Ulla Näpänkangas kertoo.

Varaa aika silmälääkärin vastaanotolle
VARAA AIKA SILMÄLÄÄKÄRILLE