Kypsyttääkö kaihi?

Kypsyttääkö kaihi?

Kaihin kypsyttäminen tekee elämästä hankalaa. Kaihin myötä näkeminen heikentyy ja alkaa haitata arkipäiväisiä askareita. Mitä pidemmälle kaihi etenee, sitä enemmän se vaikuttaa elämääsi. Mutta tiesithän että kaihia ei tarvitse eikä kannata kypsyttää, vaan sen voi hoitaa heti.Silmäaseman yksityiseen kaihileikkaukseen pääset helposti ja jonottamatta. Leikkaus suunnitellaan sinulle yksilöllisesti. Kaihileikkauksen yhteydessä pystymme korjaamaan myös muita näkemisen ongelmia kauko- ja likinäköisyydestä hajataittoon. Näin voit päästä kerralla jopa kokonaan eroon silmälaseista. Aloita maksuttomasta kaihineuvonnasta, varaa aika heti.

Varaa aika

MAKSUTTOMAAN KAIHINEUVONTAAN

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Risto, 82, ei enää anna kaihin kypsyttää

Risto, 82, ei enää anna kaihin kypsyttää


Espoolainen Risto Holmsten sai kaihidiagnoosin kuusi vuotta sitten mutta sinnitteli oireiden kanssa kauan. Pitkän linjan taloyhtiöaktiivi, sähköinsinööri, kilpapyöräilijä ja -purjehtija päätti lopulta panostaa parempaan elämänlaatuun.

Lue lisää
Tunnista kaihi

Tunnista kaihi


Kaihi on luonnollinen osa vanhenemista. Kaihin aiheuttamia muutoksia onkin 30 prosentilla yli 65-vuotiaista ja yli 85-vuotiaista jopa yli 70 prosentilla. Kaihi hankaloittaa elämää monin tavoin. Se vaikeuttaa arjen askareita ja pahimmillaan saa jopa luopumaan rakkaista harrastuksista. Kaihin kanssa ei tarvitse kuitenkaan elää, eikä kaihia tarvitse pelätä.

Lue lisää
Kaihileikkauksesta Bonusta. Lue lisää

Kaihileikkauksesta Bonusta


Älä anna kaihin heikentää näköäsi. Silmäaseman yksityisestä kaihileikkauksesta saat Bonusta 500 € arvosta/silmä.

Lue lisää