Silmistä

KATSO

KATSO on uusi raikas ja graafinen kehysmerkki, joka on saatavilla vain Silmäasemalta. Malliston tuotteet on suunniteltu skandinaaviseen tyyliin ja värimaailmaan sopivaksi. Merkin designfilosofian keskiössä on ajaton, kestävä suunnittelu. 

 

KATSO kehykset

 

Tietoa brändistä

 

KATSO on Silmäaseman oma kehysmallisto, joka on saatavilla myymälöissä toukokuusta 2019 alkaen. Malliston kehykset huokuvat skandinaavista tyylikkyyttä ja kehyksistä löytyy vaihtoehtoja niin naisille kuin miehille. Monet malliston kehykset ovat unisex malleja. Metallikehyksistä valittavana on pyöreitä, pilotteja ja kulmikkaampia malleja. Värimaailma metallikehyksissä on ajaton ja samalla trendikäs. Kulta, hopea ja musta kestävät hyvin aikaa ja sopivat monenlaiseen tyyliin.

 

KATSO

 

 

 

 

Malliston kehykset ovat loistava valinta, jos etsii trendikästä ja samalla hyvän hinta-laatusuhteen kehystä. Mallistossa on useita nenätyynyllisiä vaihtoehtoja ja malleja löytyy monenkokoisille kasvoille. KATSO-kehykset soveltuvat niin yksi- kuin moniteholinssien käyttäjille.

 

 

Muovikehyksissä löytyy väritykseltään sekä läpikuultavia ja keveämpiä vaihtoehtoja että malleja tummempaa sävymaailmaa suosivalle. KATSO-kehykset ovat toimivat värimaailmansa ja muotokielensä puolesta niin arjessa kuin juhlavammissakin tilaisuuksissa.

KATSO

Silmäaseman verkkokauppa

Verkkokaupassamme pääset tutustumaan silmälasivalikoimaamme sekä tilaamaan aurinkolaseja ja piilolinssejä huippuhintaan.

Lue myös:

Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.

Päivittäinen silmälasien puhdistus ja säännöllinen huolto kannattavat, sillä ne pidentävät lasien ikää huomattavasti ja säästävät samalla pitkän pennin. Katso näppärät vinkit alta.

Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.