Kokemuksia silmäleikkauksista
Olga Temosen elämä helpottui silmien laserleikkauksen jälkeen
Olga Temonen kävi silmien laserleikkauksessa
Olga Temonen kävi silmien laserleikkauksessa
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Silmien laserleikkauksen jälkeen Olga Temonen nauttii helpommasta arjesta: “Elämä on kyllä mahtavaa ilman silmälaseja.”

12-vuotiaasta lähtien silmälaseja tai piilolinssejä tarvinnut näyttelijä Olga Temonen totesi nelikymppisenä, etteivät lasit sopineet hänen luonteeseensa ja elämäntyyliinsä. C Moren tuoreen Harjunpää-sarjan tähdelle tehtiin silmien laserleikkaus Lahden Silmäaseman silmäsairaalassa lokakuussa 2020.

“Olen sellainen tyyppi, joka tekee koko ajan montaa asiaa yhtä aikaa. Silmien laserleikkauksen jälkeen on ollut ihanaa, kun on aina yksi asia vähemmän huolehdittavana”, Olga Temonen sanoo.

Temonen kuvailee itseään sählääjäksi, jolla on koko ajan kiire. Kiireen tunne ei ole ihme, sillä näyttelijäntyönsä lisäksi hän pyörittää vanhaan kyläkouluun avaamaansa Rehtori-pizzeriaa ja suosittua kotieläinpihaa. Kolmen kouluikäisen lapsen äiti, kirjailija, bloggaaja ja intohimoinen ratsastaja asuu miehensä, elokuvaohjaaja Tuukka Temosen kanssa remontoimassaan maalaistalossa Iitissä. 


Laserleikkauksen jälkeen näkee taas moikata tuttuja

Ennen laserleikkausta Temonen käytti yleensä kertakäyttöpiilolinssejä, sillä niistä aiheutui vähiten vaivaa ja muistamista. Silmälasit olivat hänestä kiva asuste, mutta ne likaantuivat aina kesken päivän, eikä puhdistamiseen ollut aikaa. Ratsastuksessa lasit häiritsivät kypärän kanssa, valuivat pitkin nenänvartta hikoillessa ja huurustuivat talvella jo minuuteissa.

“Joskus oli pakko irrottaa kädet ohjaksista, kun lasit oli pakko putsata huurusta”, Temonen muistelee. “Nyt nautin siitä, että systeemejä ja säätöä on niin paljon vähemmän.”

Silmien laserleikkauksen jälkeen Temonen kertoo näkevänsä paremmin kuin silmälaseilla ennen leikkausta, saati sitten ilman. Nyt hän tunnistaa taas kaverinsa uimahallissa.

“Uimahallissa en käyttänyt laseja enkä piilareita. Oli aika noloa, kun vastaan tuli tutunnäköisiä hahmoja, enkä yhtään tiennyt, ketä moikkailin!”


Näyttelijäkollegan laserleikkauskokemus inspiroi

Näyttelijän työssä piilolinssien ja vahvojen meikkien yhdistelmä laittaa silmät koville. Temonen menikin silmien laserleikkaukseen näyttelijäkollegan kommentin innoittamana.

“Kollega oli käynyt silmien laserleikkauksessa ja harmitteli, ettei ollut tehnyt sitä jo kymmenen vuotta aikaisemmin. Silloin ajattelin, että se on nyt tai ei koskaan”, sanoo Temonen.

Temonen kuvaa omaa laserleikkauskokemustaan sanoilla “maailmaa avartava,” “tosi spesiaali,” “siisti” ja “simppeli”.

“Silmien laserleikkaus oli jotain ihan erilaista kuin mikään muu, mitä olen kokenut. Totta kai se jännitti, mutta onneksi olen työssäni tottunut, että maskeeraajat koskevat silmiini. Minulla oli heti täydellinen luotto tekniikkaan ja henkilökuntaan, ja leikkaus oli ohi tosi nopeasti.”

Temonen yllättyi, kun elämä jatkui leikkauksen jälkeen samanlaisena mutta yhtäkkiä niin paljon helpompana.

“Laserleikkauksen jälkeen silmissä ei ole ollut mitään ongelmia, ei edes lääkärin varoittelemaa häikäistymistä. Päinvastoin… elämä ilman silmälaseja on kyllä ihan mahtavaa”, hän kiteyttää.


Olga Temosen top 3 asiaa elämässä silmien laserleikkauksen jälkeen:

  • Ei tarvitse enää silmiä kuivattavia piilareita.
  • Ei mene rahaa silmälaseihin ja piilareihin eikä tarvitse miettiä, ovatko lasit muodikkaat.
  • Näkö laserleikkauksen jälkeen on parempi kuin silmälaseilla ennen leikkausta.
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Laserleikkaus korjaa kaukonäön ja hajataiton
Silmien laserleikkaus on turvallinen vaihtoehto näön korjaamiseen silloin, jos silmälasit tai piilolinssit eivät ole sinun juttusi. Tutkimme, mikä laserleikkauksessa useimmin askarruttaa ja kokosimme vastaukset yleisiin kysymyksiin alle.
Vilma Bergenheimin silmät laseroitiin uudestaan
Vilma Bergenheimin silmät laseroitiin uudestaan
Malli ja hyvinvointivalmentaja Vilma Bergenheimin silmät leikattiin kahdeksan vuotta sitten onnistuneesti Floridassa. Vilman näkö huononi kuitenkin uudelleen ajan myötä, joten hänelle tehtiin laserleikkauksen uusintaleikkaus Silmäasemalla.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Selätä leikkauspelko: laserleikkaus on nopea ja kivuton
Selätä leikkauspelko: laserleikkaus on nopea ja kivuton
Pelko on edelleen yleisin este laserleikkaukselle. Leikkauspelko johtuu usein epätietoisuudesta, joten kokosimme alle vastaukset useimpiin laserleikkauksessa huolestuttaviin kysymyksiin.
Katso kaikki artikkelit