Piilolinssit
Piilolinssien käyttö
Piilolinssien käyttö
Piilolinssien käyttö
Varaa aika piilolinssien sovitukseen
VARAA AIKA ENSISOVITUKSEEN
tai
VARAA AIKA PIILARIKONTROLLIIN

Piilolinssien käytön aloitus


Piilolinssien käytön aloitus voi joskus tuntua hieman epävarmalta. Mistä tietää, että linssi on oikein päin? Miltä linssin pitäisi tuntua? Linssien laittaminen ja poistaminenkin saattaa tuntua hankalalta ja aikaa vievältä. Mutta ei hätää. Muista, että harjoitus tekee mestarin. Pian huomaat, että linssien laittaminen sujuu helposti ja nopeasti, ilman ponnisteluja.

 

Tutkimusten mukaan suurin osa uusista käyttäjistä on tyytyväisiä piilolinsseihin. Piilolinssit tuntuvat hyviltä silmissä ja elämä vapaammalta. Kuitenkin noin yksi neljästä luopuu piilolinsseistä ensimmäisen kuukauden aikana. Moni lopettaa nopeasti piilolinssien käytön, jos linssien laittamisessa tai poistamisessa on vaikeuksia, linssit eivät tunnu miellyttäviltä tai silmät tuntuvat kuivilta tai ärtyneiltä.

 

Vaikka alkuun linssien laittaminen ja poistaminen saattaa tuntua hieman hankalalta, älä huoli. Harjoittelemalla opit nopeasta ja pian huomaat, että ettei linssien laittaminen tai poistaminen vie juurikaan aikaa. Useimmilla silmät tottuvat piilolinsseihin nopeasti. Jos kuitenkin tunnet, etteivät piilolinssit istu hyvin silmiisi tai silmäsi ärtyvät linssien käytöstä, varaa aika piilolinssikontrolliin. Piilolinssikontrollissa selvitetään yhdessä Silmäaseman asiantuntijan kanssa syitä sille, miksi piilolinssit eivät tunnu hyviltä ja etsitään juuri sinun silmillesi paras ratkaisu.


Lue lisää piilolinssien aloittamiseen liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä >

Opastusta piilolinssien käyttöön

Piilolinssien käytössä voi alkuun ilmetä useita mieltä askarruttavia kysymyksiä. Mistä tietää että piilolinssi on oikeinpäin? Mitä tapahtuu, jos laitan linssin väärinpäin? Miten ylipäätään saan linssin silmään ja otettua pois? Katso opastusvideo alta.

Piilolinssit ja tarvikkeet helposti verkkokaupasta
VERKKOKAUPPAAN
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
5 hyvää syytä valita piilolinssit
Piilolinsseillä näkeminen on vapautta ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Listasimme viisi hyvää syytä valita piilolinssit.
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
känäön kehittyminen ei ole este piilolinsseille, sillä monitehopiilolinssit ovat mainio vaihtoehto silmälaseille.
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
On yleinen harhaluulo, että samalla piilolinssireseptillä pärjää vuosien ajan. Näkö, piilolinssien vahvuudet ja piilolinssitarpeet muuttuvat kuitenkin ikääntymisen, silmäsairauksien ja esimerkiksi raskauden myötä.
Milloin on paras hetki laserleikkaukselle?
Milloin on paras hetki laserleikkaukselle?
Silmien laserleikkaus on turvallinen vaihtoehto näön korjaamiseen silloin, jos silmälasit tai piilolinssit eivät ole sinun juttusi. Mutta koska on oikea hetki leikkaukselle?
Katso kaikki artikkelit