Silmälasien kierrätys vie näkemisen lahjan kaukomaille

Silmälasien kierrätys vie näkemisen lahjan kaukomaille

Monissa kehittyvissä maissa silmälasit ovat kallis ylellisyystuote. Kierrättämällä vanhat lasisi, jotka eivät sovi enää voimakkuuksiisi tai tyyliisi, annat samalla jollekulle hyvän näkemisen lahjan. Silmäaseman tuotepäällikkö Hanna Airio kertoo lisää.

Varaa aika

OPTIKOLLE tai SILMÄLÄÄKÄRILLE

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

null

EKO - ekologiset kehysvaihtoehdot


EKO-mallistoon on koottu ekologisia ja ympäristöystävällisiä kehysvaihtoehtoja. Kehysten valmistusmateriaaleina ovat muun muassa luonnonmukaisesti valmistettu asetaatti ja kierrätetty tai kierrätettäväksi sopiva teräs.

Lue lisää
Silmälasien ostajan opas

Silmälasien ostajan opas


Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.

Lue lisää
Laadukkaat silmälasikehykset

Laadukkaat silmälasikehykset


Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.

Lue lisää