Silmien terveys
SIlmien rakennekuvaus, Maijan kokemus
Maijan kokemus silmien rakennekuvauksesta
Maijan kokemus silmien rakennekuvauksesta
Varaa aika silmien rakennekuvaukseen
VARAA AIKA

Silmien rakennekuvaus - Maijan kokemus


Kuka olen?

Olen Maija, 39-vuotias kaksosten äiti, tv-tuottaja ja meikkaaja.

         

Miksi halusit mennä silmien rakennekuvaukseen?

Halusin tarkistuttaa näköni Silmäasemalla ja selvittää, missä mennään. Rakastan kaikkea dataa, mitä terveyteen liittyen voi itsestään nykytekniikalla saada, ja tästä kuvauksesta sai juuri sitä.


Minkälainen kuvaus oli?

OCT-rakennekuvauksessa silmiä tutkittiin niin, että asetin leuan ja otsan kiinni telineeseen, minkä jälkeen minun piti tuijottaa sinistä valoristikkoa. Ristikko ei häikäissyt, silmiini ei koskettu, ja sain räpytellä silmiäni normaalisti. Varsin helppoa siis. Kaiken kaikkiaan nopea ja kivuton tutkimus, jonka avulla silmiä pystyttiin 3D-kuvan ansiosta tarkastelemaan kerroksittain ja tarkasti. 


Mitä kuvauksessa selvisi?

Optikko totesi kuvien onnistuneen hyvin ja laittavan ne silmälääkärille arvioitavaksi. Pari viikkoa myöhemmin sain myös lääkäriltä lausunnon: kaikki on kunnossa. Vaikka pidän itseäni optimistina, on myönnettävä, että tavasin tekstiä pienen epäuskon vallassa. Oliko varmasti kaikissa papereissa minun nimeni? Olihan tuloksia varmasti tulkittu oikein?

Ja mitä kummaa vielä itse optikon näöntarkastuksessa ilmenikään. Siinä todettiin, että näköni on jopa parantunut! Jäljellä oli enää hieman hajataittoa, jota varten tilasimme uusia linssejä. 

Varaa aika silmien rakennekuvaukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Yleisimmät silmäoireet - miten toimia
Voit aina kääntyä SIlmäaseman lääkärin puoleen, kun jokin silmäoire huolestuttaa sinua. Toisia silmäoireita voit tarkkailla rauhassa tai lääkitä itse, kun taas toiset vaativat nopeaa lääkärin hoitoa.
Silmätulehdus ja silmätulehduksen oireet
Silmätulehdus ja silmätulehduksen oireet
Jos silmäsi punoittavat, kirvelevät tai vuotavat, sinulla saattaa olla silmätulehdus. Tulehduksia on erityyppisiä: osa voi parantua itsestään ja toisiin vaaditaan kiireellistä hoitoa. Lue lisää ja katso alta yleisimmät silmätulehduksen oireet.
Näköhäiriöt
Näköhäiriöt
Näköhäiriöt ovat usein vaarattomia, mutta ne voivat myös johtua silmäsairaudesta tai jostakin muusta sairaudesta. Asia on aina hyvä tarkista silmälääkärin oireet.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit