Silmälasit eri käyttötarkoituksiin
Kahdet lasit toimivat töissä ja vapaalla
Kaksi tyyliä juhlaan ja arkeen
Kaksi tyyliä juhlaan ja arkeen
Varaa aika näöntutkimukseen
OPTIKOLLE
tai
SILMÄLÄÄKÄRILLE

Kahdet silmälasit toimivat töissä ja vapaalla


Näkemisen tarpeet ovat harvoin samat töissä, kotona ja harrastuksissa, ja tyylillä on aina kiva leikitellä. Nämä neljä silmälasien käyttäjää vaihtavat myös silmälasinsa vaihtaessaan töistä vapaalle – katso kuvat!


Silmälasit valitaan usein ensisijaisesti työtehtävät mielessä: esimerkiksi näyttöpäätetyöskentelyyn sopivat lasit, silmälasit autoiluun tai lukulasit pienen tekstin lukemiseen. Työpäivä kestää kuitenkin vain kahdeksan tuntia, ja vapaalla silmälasien käyttötarkoitus muuttuu. Kannattaisiko työlasien lisäksi siis hankkia toiset silmälasit vapaa-ajan tarpeisiin? Katso alta neljä esimerkkiä tilanteesta, jossa kahdet lasit ovat molemmat yhtä hyödylliset ja tyylikkäät.

Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Syksyn 2023 ja talven 2024 silmälasimuoti
Syksyn 2023 ja talven 2024 silmälasimuoti
Syksyn 2023 ja talven 2024 silmälasimuoti tuo tullessaan sekä tummia, jykeviä asetaattilaseja että keveitä, vaaleita metallipokia.
Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi
Värikkäät silmälasikehykset pimeän vuodenajan piristykseksi
Silmälasit ovat yksinkertainen tapa piristää ilmettä ja seurailla uusia trendejä. Värikkäät silmälasikehykset vaativat hivenen rohkeutta ja totuttelua, mutta niillä saat helposti luotua erottuvan ja mieleenpainuvan lookin.
Aurinkolasit 2023: modernia retroa ja värien säihkettä
Aurinkolasit 2023: modernia retroa ja värien säihkettä
Vuoden 2023 miesten ja naisten aurinkolaseista löytyy upea kattaus menneiltä vuosikymmeniltä päivitettyjä malleja ja poikkeuksellista väriloistoa.
Katso kaikki artikkelit