Kahdet lasit, yksi hinta

Nyt tuplasti enemmän etuja – ilman linssi- tai kehysrajoitteita! Silmälasien ostajana saat toiset samanarvoiset tai edullisemmat silmä- tai aurinkolasit ilmaiseksi, itsellesi tai kaverillesi. Etusi jopa yli 1000 €! Lisäksi saat optikon näöntutkimuksen ilmaiseksi ostaessasi silmälasit. Varaa aika lähimmälle Silmäasemalle >>

 

bonus tuplana

 

Nyt saat myös tuplasti kulutonta ja korotonta maksuaikaa, jopa 24 kk. Ja Bonus tietenkin tuplana. Tarjous uusiin tilauksiin, voimassa 18.11.2018 asti.

 

maksuaika

 

Miksi kahdet?

Eikö yhdet silmälasit riitä? Nykypäivänä näkemisen tarpeet ovat muuttuneet ja monesti olisi apua jos meillä olisi käytössä useammat lasit. Yleisin on kun tarvitset ikänäön myötä toiset lukemiseen ja toiset yleislasiksi. Monet tykkäävät myös vaihdella tyyliä lasiensa kanssa.

Voit tulla ostamaan lasit myös jonkun kanssa. Esimerkiksi puolison tai ystävän kanssa, jolloin saatte molemmille uudet huippulasit yksien hinnalla.

pariterapiaa

 

Pariterapiaa

 

Parin kanssa ostoksille! Tule ostoksille ystävän tai puolison kanssa ja saatte molemmille lasit yksien hinnalla. Saatte molemmat silmälasit valitsemillanne huippulinsseillä ja samanarvoisilla kehyksillä ja maksatte vain yhdet. Nyt myös 30.11. asti tuplasti maksuaikaa, jopa 24 kk täysin kuluttomasti ja korottomasti.

 

Kahdet lasit = yksi hinta

Remonttireiskan pakkiin

 

Pysyykö vasara kädessä tai löytyykö kotoa rempattavaa? Nyt voit ottaa tosiksi laseiksi myös suojalasit remontointihommiin. Normaalihintaisten silmälasien ostajana laadukkaat ja sinun tarpeisiin räätälöidyt suojalasit, jotka ovat oiva apuväline aktiiviselle kotiremontoijalle.

 

remonttireiska
arkeenjajuhlaan

 

Kaksin aina kaunihimpi

 

Yhdet lasit, mutta monta eri käyttötarkoitusta vai useammat lasit ja aina sopivat joka tilanteeseen? Mielestämme silmälaseja voi olla useammat eri tilanteiden vuoksi. Tyylitaiturit valitsevat silmälasinsa tyylin mukaan. Muistathan myös että jos otat molempiin silmälaseihin silmälasiturvan saat toisen silmälasiturvan puoleen hintaan.

 

Kahdet lasit = yksi hinta

Optikon näöntutkimus 0 € silmälasien ostajalle (normaalihinta 25 €)

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muillakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim., liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

Syksyn kehystrendit: värejä, muotoja ja vintagen henkeä

Kunoqvist

Kunoqvist Hilja

Kaunis, sininen metallikehys, joka antaa ihanasti väriä kasvoille. Kevyt materiaali takaa hyvän istuvuuden.

christian lacroix

Christian Lacroix 3051

Raikas punainen on omiaan tuomaan pirteyttä kasvoille pimenevän syksyn keskelle. Kissamainen muoto on tällä hetkellä ajankohtainen.

ted baker

Ted Baker Tyra

Graafinen musta kehysmalli on aina tyylikäs. Kaunis kukkaprintti aisan sisäpuolella on ihana yllätys!

inspiro lapset

Inspiro 58018

Hempeä, läpikuultavan vaaleanpunainen kehys on supernaisellinen. Kultaiset aisat tuovat kehykseen kontrastia.

monkeyglasses

MonkeyGlasses Berlin

Ekologisesti valmistettu MonkeyGlasses-kehys on ympäristötietoisen valinta. Harjattu puujäljitelmämateriaali tuo mielenkiintoista särmää kehykseen.

Hugo Boss

Hugo Boss 932

Pyöreä muotoilu yhdistettynä läpikuultavaan väriin vie ajatukset menneille vuosikymmenille. Metalliset kulmakappaleet luovat kuitenkin modernin vaikutelman.

tommy hilfiger

Tommy Hilfiger 1545

Kantikas metallikehys on miehekäs ja varma valinta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys on kevyt ja kestävä.

ted baker

Ted Baker Shaw

Ted Bakerin nuorekas kehys antaa brittiläistä charmia. Malli sopii myös kapeakasvoisemmalle käyttäjälle.

Ray-Ban

Ray-Ban 6414

Ray-Ban 6414 on kevyt, mutta samalla erottuva kehys. Hopeisten metalliosien kanssa ryhtiä kehykseen tuo musta etuosa

Huippuunsa kehitetyt linssit Silmäasemalta

Meiltä löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ja räätälöidyt linssit

Auringolta suojaan tyyliin sopivasti

Myös syksyllä kirkkaalta auringolta kannatta suojautua

Alhaalta paistava aurinko tuntuu ikävältä. Siksi myös syksyisin on todella tärkeää suojautua auringolta. Aurinkolaseilla myös tuulen viima ei pääse näin syksyin silmille. Autoillessa tulee ottaa aurinkolaseissa erityisesti huomioon polarisaatio ominaisuus. Polarisaatio estää vaakatasosta tulevat auringon heijasteet. Näin syksyisin märkä tie yhdistettynä matalalta paistavaan aurinkoon tuntuu ikävältä ilman oikeanlaisia aurinkolaseja. Valikoimastamme löydät aurinkolasit niin voimakkuuksilla kuin ilmankin ja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kuluvan kampanjan aikaan voit valita myös toisiksi laseiksi aurinkolasit, eli saat silmälasien hinnalla myös uudet aurinkolasit.

Kate Spade

Kate Spade Dalia

Naisellinen pilottimalli, joka sopii monenlaiseen käyttöön. Kaunis, ruskea linssiväri parantaa kontrastia.

tommy hilfiger

Tommy Hilfiger 1471

Klassinen, pyöreä aurinkolasi, joka kestää aikaa. Ohuet sangat eivät estä sivulle näkemistä ja toimivatkin hyvin esimerkiksi ajolaseina.

bolle

Bollé Brecken

Näyttävät ja urheilulliset Bollén aurinkolasit sopivat myös vauhdikkaaseen menoon. Peililinssi estää häikäistymisen myös vesillä.

Tarjousehdot

Silmälasien ostajalle toiset samanhintaiset tai edullisemmat silmä- tai aurinkolasit ilmaiseksi itselle tai kaverille. Tarjous koskee uusia silmälasi- tai aurinkolasitilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Optikon näöntutkimus 0 € silmälasien oston yhteydessä. Jopa 24 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Bonus tuplana. Tarjous voimassa 18.11.2018 asti.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 201

Kysy chatissa

Avaa chat

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.