Kahdet lasit, yksi hinta

Toiset silmälasit tai aurinkolasit kaupan päälle - ja Bonus tuplana!

Osta silmälasit, saat kaupan päälle mitä tarvitset! Valitse ilmaiseksi mitkä tahansa silmälasit, merkkiaurinkolasit kovalla ja heijastamattomalla pinnoitteella tai piilolinssit – itselle tai kaverille. Ja Bonukset tuplana. Lisäksi silmälasien ostajalle optikon näöntutkimus 0 €. Varaa aika näöntutkimukseen >>

 

bonus tuplana

Miksi kahdet?

Kahdet silmälasit, silmälasit ja aurinkolasit, silmälasit ja piilolinssit… Monella meistä on tarvetta useammille laseille. Yksi haluaa silmälasien rinnalle aurinkolasit voimakkuuksilla, toisen mielestä on mukava vaihdella tyyliä erilaisten kehysten avulla ja kolmas tykkää käyttää silmälasien rinnalla piilolinssejä. Siksi saat juuri nyt kahdet lasit yksien hinnalla Silmäasemalta!

Jos et juuri nyt itse kaipaa toisia silmä- tai aurinkolaseja tai piilolinssejä, voit tulla ostoksille vaikkapa puolison tai ystävän kanssa, jolloin saatte molemmille uudet huippulasit yksien hinnalla! Tutustu kehyksiin verkkokaupassa.

 

töihin ja vapaa-aikaan

Kaksi tyyliä!

 

Jos urheilet ja liikut paljon ulkona, suosittelemme silmälasien rinnalle aurinkolaseja voimakkuuksilla. Ne tarjoavat hyvän suojan auringolta ja auttavat näkemään hyvin. Silmäaseman valikoimasta löydät paljon erityylisiä ja eri lajeihin sopivia aurinkolaseja.

Muistathan myös, että jos otat molempiin laseihin silmälasiturvan, saat toisen silmälasiturvan puoleen hintaan.

 

Kahdet lasit = yksi hinta

nikkarointiin ja päätteelle

Kaksi tarvetta!

 

Pysyykö vasara kädessä tai löytyykö kotoa rempattavaa? Vai tarvitsetko lasit päätetyöskentelyyn?

Nyt voit ottaa toisiksi laseiksi myös suojalasit remontointihommiin. Normaalihintaisten silmälasien ostajana saat toisina laseina laadukkaat ja sinun tarpeisiin räätälöidyt suojalasit, jotka ovat oiva apuväline aktiiviselle kotiremontoijalle.

 

Kahdet lasit = yksi hinta

arkeen ja aurinkoon

Kaksi tilannetta!

 

Tyylejä on kiva vaihdella tilanteen mukaan! Aina ei yksillä laseilla pärjää, joten nyt kun saat kahdet yksien hinnalla, voit valita kahdet mieleiset silmälasit. Piristä juhlatyyliä näyttävillä kehyksillä, tai valitse toiset lasit aurinkolaseina. 

 

Kahdet lasit = yksi hinta

 

Kaikki aurinkolasit –20 % voimakkuuksilla tai ilman

 

kaikki aurinkolasit -20 %

 

Nyt on hyvä hetki valmistautua aurinkoisiin kevätpäiviin. Tarvitsetpa aurinkolaseja urheiluun, autoiluun tai muuten vapaa-ajalle, meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita aurinkolaseja miehille, naisille ja lapsille!

Meillä on runsaasti laseja eri tarkoituksiin ja tyyleihin huippumerkeiltä, mm. Ray-Ban, Oakley, Carrera, Le Coq Sportif, Hugo Boss, Inspiro, Police ja Tommy Hilfiger. Selaa aurinkolaseja verkkokaupassa tai tutustumassa laseihin lähimmässä Silmäasema-myymälässä.

Optikon näöntutkimus 0 € silmälasien ostajalle!

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muillakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim., liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

Voimassa 26.4.2020 asti (normaalihinta 25 €).

12 kk korotonta maksuaikaa

 

12 kuukautta maksuaikaa

 

Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimman tavan maksaa ostoksiasi. Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Ja mikä parasta, saat jopa 12 kk maksuaikaa ilman korkoa. Kuukausittaiseen maksuerään lisätään vain käsittelymaksu 4,90 €.

Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin tai pakettihinnoiteltuihin tuotteisiin. Silmälasien ostajalle toiset samanarvoiset tai edullisemmat silmälasit kaupan päälle. Kaupan päälle tuleviin aurinkolaseihin polarisointi ja merkkilinssit (Ray-Ban, Oakley, Serengeti, Cébé) lisämaksusta. Kaupan päälle tulevat piilolinssit joko 3 kk:n kertakäyttöpiilolinssit (2x90 kpl) tai 6 kk:n kuukausipiilolinssit (2x6 kpl). S-Etukortilla Bonus tuplana kampanja-aikana maksetuista ostoksista, jopa 10 %, lisätietoa: bonustuplana.fi. Tarjous on voimassa 26.4.2020 asti.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.