Kahdet lasit, yksi hinta

Tuplasti parempi tarjous: toiset silmälasit ilman rajoitteita!

Tuplasti parempi tarjous: Toiset silmälasit ilman rajoitteita +Bonus tuplana! Silmälasien ostajana saat toiset samanarvoiset tai edullisemmat silmälasit ilmaiseksi. Tai merkkiaurinkolasit omilla voimakkuuksilla kovalla ja heijastamattomalla pinnoitteella. Lisäksi silmälasien ostajalle optikon näöntutkimus 0 €. 

Varaa aika lähimmälle Silmäasemalle >>

 

bonus tuplana

 

Miksi kahdet?

Eikö yhdet silmälasit riitä? Nykypäivänä näkemisen tarpeet ovat muuttuneet ja monesti olisi apua jos meillä olisi käytössä useammat lasit. Yleisin on kun tarvitset ikänäön myötä toiset lukemiseen ja toiset yleislasiksi. Monet tykkäävät myös vaihdella tyyliä lasiensa kanssa.

Voit tulla ostamaan lasit myös jonkun kanssa. Esimerkiksi puolison tai ystävän kanssa, jolloin saatte molemmille uudet huippulasit yksien hinnalla.

Nyt voit valita kaupan päälle myös piilolinssit - saat joko 90 paria kertakäyttöisiä tai 6 paria kuukausilinssejä sekä ilmaisen piilolinssisovituksen.

Kaksi tyyliä

 

Kaksi tyyliä!

 

Tyylejä on kiva vaihdella! Aina ei yksillä laseilla pärjää, joten nyt kun saat kahdet yksien hinnalla, voit valita kahdet mieleiset silmälasit. Tai valitse toiset aurinkolaseina. Kevätaurinko alkaa kohtaa paistamaan kirkkaimillaan, joten laadukkaille aurinkolaseilla omilla voimakkuuksilla on nyt tarvetta.

 

Kahdet lasit = yksi hinta

Kaksi tilannetta!

 

Pysyykö vasara kädessä tai löytyykö kotoa rempattavaa? Nyt voit ottaa toisiksi laseiksi myös suojalasit remontointihommiin. Normaalihintaisten silmälasien ostajana laadukkaat ja sinun tarpeisiin räätälöidyt suojalasit, jotka ovat oiva apuväline aktiiviselle kotiremontoijalle.

 

Kaksi tilannetta
Kaksi tarvetta

 

Kaksi tarvetta

 

Yhdet lasit, mutta monta eri käyttötarkoitusta vai useammat lasit ja aina sopivat joka tilanteeseen? Mielestämme silmälaseja voi olla useammat eri tilanteiden vuoksi. Tyylitaiturit valitsevat silmälasinsa tyylin mukaan. Muistathan myös että jos otat molempiin silmälaseihin silmälasiturvan saat toisen silmälasiturvan puoleen hintaan.

 

Kahdet lasit = yksi hinta

Optikon näöntutkimus nyt 0 € silmälasien ostajalle!

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muillakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim., liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

Voimassa 28.4. asti (normaalihinta 25 €).

Kevään trendikkäät uutuuskehykset: värejä, muotoja ja vintagen henkeä

ana hickMANN 032019

Ana Hickmann

Ana Hickmannin retrokehyksessä on hyödynnetty tämän hetken kuumimmat trendit. Näillä kehyksillä olet todellisesti muodin etulinjassa.

INSPIRO 032019

Inspiro

Veikeän värikäs havanna tuo kasvoille väriä. Kissamainen muoto näissä Inspiron kehyksissä nostattaa ilmettä.

hk titan 03 2019

HK-titan

Kevyt titaani on erityisen mieluisa käytössä. Se ei allergisoi eikä tunnu kylmällä säällä kylmältä, kuten monet muut metallit. Näissä HK-titanin kehyksissä on isoillekin voimakkuuksille soveltuvat pyöreä muoto.

la matta 03 2019

La Matta

Rohkea nainen valitsee värikkään ja näyttävän kehyksen. La Mattan kehykset eivät jätä ketään kylmäksi ja ne viimeistelevät näyttävän tyylin.

kate spade 03 2119

Kate Spade

Hennon pinkki ja pyöreä kate spade new yorkin kehys on ihanan raikas. Kehyksessä oleva pieni kimallus tuo säihkettä katseeseen.

mcq 2019

McQ

Tässä McQ:n kevyessä nylor-kehyksessä on näyttävä muoto. Kirkas hopea tuplanenäsilta tuo graafisen vaikutelman kasvoille.

monkeyglasses 032019

Monkeyglasses

Pyöreää, punaista ja ripaus kultaa. Näissä MonkeyGlassesin Noah kehyksissä on vintagen henkeä ja valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja.

ergo 032019

Ergo

Ergon kirkkaassa kristalli kehyksessä on säväys hillittyä tyyliä. Kirkas muovikehys sopii moneen ihonsävyyn kun oma sävy kuultaa kirkkaan muovin läpi.

puma 032019

Puma

Tässä Puman aavistuksen sporttisessa kehyksessä on käytetty rohkeasti neonvärejä. Värit tuovat mukavaa potkua omaan tyyliin.

Huippuunsa kehitetyt linssit Silmäasemalta

Meiltä löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ja räätälöidyt linssit

Auringolta suojaan tyyliin sopivasti

Suojaudu auringolta kirkkaassa kevätsäässä

Valikoimastamme löydät aurinkolasit niin voimakkuuksilla kuin ilmankin ja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kuluvan kampanjan aikaan voit valita myös toisiksi laseiksi aurinkolasit, eli saat silmälasien hinnalla myös uudet aurinkolasit.

Kate Spade

Kate Spade Dalia

Naisellinen pilottimalli, joka sopii monenlaiseen käyttöön. Kaunis, ruskea linssiväri parantaa kontrastia.

tommy hilfiger

Tommy Hilfiger 1471

Klassinen, pyöreä aurinkolasi, joka kestää aikaa. Ohuet sangat eivät estä sivulle näkemistä ja toimivatkin hyvin esimerkiksi ajolaseina.

bolle

Bollé Brecken

Näyttävät ja urheilulliset Bollén aurinkolasit sopivat myös vauhdikkaaseen menoon. Peililinssi estää häikäistymisen myös vesillä.

Tarjousehdot

Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. S-Etukortilla Bonus tuplana kampanja-aikana maksetuista ostoksista, jopa 10 %, lisätietoa bonustuplana.fi. Piilolinssit 90 paria ja 6 paria ovat Alconin, J&J:n tai CooperVisionin valikoimasta. Tarjous voimassa 28.4.2019 asti.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 201

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.