Kahdet lasit, yksi hinta

Tuplasti parempi tarjous: toiset silmälasit tai aurinkolasit ilman rajoitteita!

Tuplasti parempi tarjous: Toiset silmälasit ilman rajoitteita +Bonus tuplana! Silmälasien ostajana saat toiset samanarvoiset tai edullisemmat silmälasit ilmaiseksi, tai vaihtoehtoisesti samanarvoiset tai edullisemmat aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman. Lisäksi optikon näöntutkimus 0 € silmälasien ostajalle. 

Varaa aika lähimmälle Silmäasemalle >>

 

bonus tuplana

Miksi kahdet?

Eivätkö yhdet silmälasit riitä? Nykypäivänä näkemisen tarpeet ovat muuttuneet ja monesti olisi tarpeellista, että meillä olisi käytössä useammat lasit. Yleisin on, kun tarvitset ikänäön myötä toiset lasit lukemiseen ja toiset yleislasiksi. Monet tykkäävät myös vaihdella tyyliä erilaisten kehysten kanssa.

Voit tulla ostamaan lasit myös jonkun kanssa. Tule ostoksille esimerkiksi puolison tai ystävän kanssa, jolloin saatte molemmille uudet huippulasit yksien hinnalla!

Nyt voit valita kaupan päälle myös piilolinssit: saat joko 90 paria kertakäyttöisiä tai 6 paria kuukausilinssejä sekä ilmaisen piilolinssisovituksen.

 

toimistolle ja vapaa-aikaan

 

Kaksi tyyliä!

 

Yhdet lasit, mutta monta eri käyttötarkoitusta vai useammat, aina tilanteeseen sopivat lasit? Mielestämme silmälaseja voi olla useammat eri tilanteisiin.

Tyylitaiturit valitsevat silmälasinsa tyylin mukaan. Muistathan myös, että jos otat molempiin silmälaseihin silmälasiturvan, saat toisen silmälasiturvan puoleen hintaan. 

 

Kahdet lasit = yksi hinta

Kaksi tarvetta!

 

Pysyykö vasara kädessä tai löytyykö kotoa rempattavaa? Vai tarvitsetko lasit päätetyöskentelyyn?

Nyt voit ottaa toisiksi laseiksi myös suojalasit remontointihommiin. Normaalihintaisten silmälasien ostajana saat toisina laseina laadukkaat ja sinun tarpeisiin räätälöidyt suojalasit, jotka ovat oiva apuväline aktiiviselle kotiremontoijalle.

 

Kahdet lasit = yksi hinta

nikkarointiin ja päätteelle

arkeen ja juhlaan

 

Kaksi tilannetta!

 

Tyylejä on kiva vaihdella tilanteen mukaan! Aina ei yksillä laseilla pärjää, joten nyt kun saat kahdet yksien hinnalla, voit valita kahdet mieleiset silmälasit. Piristä juhlatyyliä näyttävillä kehyksillä, tai valitse toiset lasit aurinkolaseina. 

 

Kahdet lasit = yksi hinta

Optikon näöntutkimus 0 € kaikille!

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muillakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim., liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

Voimassa 24.11. asti (normaalihinta 25 €).

Syksyn trendikkäät uutuuskehykset: värejä, keveitä muotoja ja ekologisuutta

Eco manila

Eco

Vaalean ruskea näkyy syysmuodissa niin vaatteissa kuin asusteissa. Ympäristöystävällinen brändi istuttaa kehyksen jokaisesta ostetusta kehyksestä.

Christian Lacroix

Christian Lacroix

Kaunis punainen on kuin piristysruiske pimeän syksyn keskellä. Christian Lacroixin kehys on naisellisen kissamainen ja sopii myös kookkaammille kasvoille.

Police Storm

Police

Myös miesten kehyksissä voi olla väriä. Tyylikäs sininen sopii niin arkeen kuin juhlaan.

KATSO

Katso

Pyöreät unisex kehykset jatkavat suosiotaan. Tämä klassikkomuoto sopii vauvasta vaariin sukupuolesta riippumatta.

Versace

Versace

Versacen kehyksen kissamainen muoto ja musta-kultainen väritys sopii naisellista ilmettä kaipaavalle.

Monkey glasses

Monkey glasses

Syksyn kehystrendeistä löytyy värejä. Ajankohtaisimpia ovat 90-luvun shokkivärit.

Monkey glasses

Monkey Glasses

Kestävä kehitys on kulmakivi Monkeyglasses kehysten valmistusprosessissa tyylikkyydestä tinkimättä. Malliston kehykset on valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista.

Furla

Furla

Kantikkaat ja matalat kehykset ovat hiipineet pitkään pinnalla olleen pyöreän muodon rinnalle. Furlan kaunis läpikuultava kehys sopii monelle.

Puma

Puma

Myös miesten malleista löytyy väriä. Puman sporttinen kehyksen kumimainen pinta auttaa niitä pysymään silmillä vauhdikkaassakin menossa.

 

Huippuunsa kehitetyt linssit Silmäasemalta

Meiltä löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ja räätälöidyt linssit

Auringolta suojaan tyyliin sopivasti

Suojaudu auringolta kirpeässä syyssäässä! Valikoimastamme löydät aurinkolasit niin voimakkuuksilla kuin ilmankin ja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kuluvan kampanjan aikaan voit valita myös toisiksi laseiksi aurinkolasit, eli saat silmälasien hinnalla myös uudet aurinkolasit.

Karen Millen aurinkolasit

Karen Millen

Kantikas malli, joka sopii monenlaiseen käyttöön. Kaunis, ruskea linssiväri parantaa kontrastia.

Kate Spade

Kate Spade

Trendikkään pyöreät urbaanit aurinkolasit sopivat loistavasti vapaa-ajan viettoon. 

Puma aurinkolasit

Puma

Klassinen pilottimalli, joka kestää aikaa. Ohuet sangat eivät estä sivulle näkemistä ja toimivatkin hyvin esimerkiksi ajolaseina.

12 kk korotonta maksuaikaa

 

12 kuukautta maksuaikaa

 

Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimman tavan maksaa ostoksiasi. Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Ja mikä parasta, saat jopa 12 kk maksuaikaa ilman korkoa. Kuukausittaiseen maksuerään lisätään vain käsittelymaksu 4,90 €.

Tarjousehdot

Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. S-Etukortilla Bonus tuplana kampanja-aikana maksetuista ostoksista, jopa 10 %, lisätietoa: bonustuplana.fi. Silmäasema-tilillä kuukausittaiseen maksuerään lisätään vain käsittelymaksu 4,90 €. Lue lisää: silmaasema.fi/rahoitus. Tarjous on voimassa 24.11.2019 asti.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.