Silmistä

Päivä Valtteri Bottaksen kanssa: Silmäasema ja Police järjestivät uniikin F1-tapahtuman Alastarolla

Alastaro Circuit -moottoriradalla koettiin mieleenpainuva päivä, kun Silmäasema ja Police-aurinkolasivalmistaja järjestivät yhteistyössä ainutlaatuisen moottoriurheilutapahtuman. Aurinkoisena elokuun keskiviikkona Päivä Valtteri Bottaksen kanssa -kilpailun voittajat ja yhteistyökumppanit pääsivät kokemaan formulatunnelmaa ja ajamaan F1-autoa legendaarisella radalla. Kaiken kruunasi formulatähti Valtteri Bottaksen tapaaminen.

Silmäasema X Bottas

Jaakko Parkkali, Minna Pulkkinen ja Niko Konttinen kuuntelemassa viime hetken ohjeita ennen formulan rattiin istumista.

 

Silmäaseman ja Policen yhteistyötapahtuma

Silmäasema järjesti kesän aikana myyjilleen myyntikilpailun ja kuluttajille arvonnan, joissa palkintona oli unohtumaton päivä Alastarossa. Asiakkaista voittajaksi valikoitui Niko Konttinen: “Ostin nämä Valtteri Bottaksen suunnittelemat tyylikkäät Police-lasit ja osallistuin samalla kilpailuun. En meinannut uskoa voittaneeni ja pääseväni tapahtumaan mukaan.”

Silmäaseman ykkösmyyjäksi nousi apulaismyymäläpäällikkö Minna Pulkkinen Lappeenrannasta. “Kun sain puhelinsoiton, että olin voittanut, olihan se aivan huikeaa,” hän kertoi kehuen samaan hengenvetoon Policen VB77-mallistoa: “Nämä ovat erittäin laadukkaat lasit erityisesti veneilyyn ja autoiluun. Suomessa VB-lasit ovat meillä Silmäasemalla yksinoikeudella myynnissä ja monesta liikkeestä jo loppu.”

Tapahtumassa oli lisäksi mukana Silmäaseman yhteistyökumppani, huippusuosittu tubettaja Jaakko Parkkali, jonka näkö korjattiin hiljattain Silmäasemalla laserleikkauksessa. “Seuraan formuloita aktiivisesti ja olen Bottas-fani, joten tämä oli aivan mieletön mahdollisuus”, hän hehkutti.

 

Ainutkertainen tilaisuus ajaa F1-autolla

Päivä alkoi esittäytymisillä ja paikkaan tutustumisella. Ennen rattiin pääsyä käytiin tarkasti läpi sekä autojen toiminta että itse ajorata. Jännitys alkoi nousta jokaisella osanottajalla viimeistään siinä vaiheessa, kun kerrottiin nollasta kahteensataan 5 sekunnissa kiihtyvän F1-auton ominaisuuksista. “Älykellon sykkeet olivat suhteellisen korkeat jo tuossa briiffauksen aikana”, Niko Konttinen kuvaili.

Radalla kaikki sujui mainiosti, kun jokainen kurvasi vuorollaan matkaan ensin Renault 2 -autolla ja sen jälkeen kisaratojakin kiertäneellä F1-autolla. Kuskit nauttivat vauhdin hurmasta täysillä, ja loppupäivästä vedettiin jo melkoisia kierrosnopeuksia. “Alkuun hirvitti että jotain sattuu, mutta ei. Lujempaa olisi vielä pitänyt päästä”, Minna Pulkkinen nauroi.

 

Minna_Police_bottas

Minna Pulkkinen lähdössä moottoriradalle testaamaan oikeaa F1 formula-autoa.

 

Valtteri Bottas saapui kertomaan kuulumisia

Iltapäivällä ajojen jälkeen paikalle saapui Suomen ykköskuski Valtteri Bottas. Hän tapasi voittajat ja ajoi itsekin muutaman kierroksen radalla. Bottas kiitteli yhteistyötä Silmäaseman ja Policen kanssa: “Ammatissani tarkka ja nopea näkö on kaiken lähtökohta. Oli hienoa päästä suunnittelemaan omia aurinkolaseja. Valitsin lempivärini sinisen edustamaan Suomea, ja lisäksi halusin kiinnittää huomiota hyvään linssiin, tyyliin ja mukavuuteen. VB77-lasit sopivat niin arkeen kuin treeniin.”

Valtteri jakoi osanottajille eksklusiiviset VB77-tuotepaketit ja kertoi alkavasta kesälomastaan. Osallistujat pääsivät myös vertaamaan mielipiteitään Alastaron radan haastavimmista mutkista Bottaksen kanssa. Viimeiset kuskit lopettelivat juuri ajoissa ennen kuin kaatosade kasteli asfaltin. Ajoihin ja niiden mahtavaan tunnelmaan sää ei ehtinyt vaikuttaa.

 

Unohtumaton kokemus

Päivän lopuksi osallistujat olivat yksimielisen onnellisia: päivä oli ollut huikea. Kaikki tuoreet formulakokelaat kehuivat adrenaliinintäyteisen päivän ylittäneen kaikki odotukset. Asiakasarvonnan voittaja Niko Konttinen kiitteli: “Silmäasemalle oikein iso kiitos, en tule unohtamaan tätä päivää koskaan.” “Unelmista tuli totta, tämä päivä jää ikuisesti muistiin,” summasi Jaakko Parkkali. Parkkalin päivän tunnelmiin pääset hänen omasta YouTubesta

 

Katso Minnan, Nikon ja Jaakon fiilksiä ja hyppää mukaan päivän tunnelmaan!

 

Tutustu Police X Bottas -aurinkolasimallistoon

 

Police Edge

Police X Bottas Edge >>

149,25 € (199 €)

Valtteri Bottas

 

Police Huxley

Police X Bottas Huxley >>

149,25 € (199 €)

Lue myös:

Aurinkolasien täytyy sopia omaan tyyliisi, mutta yhtä tärkeitä valinnassa ovat kestävät ja hyvin istuvat kehykset, optisesti laadukkaat linssit ja 100 % UV-suoja. Silmäaseman aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.

Ekologisen työmatkapyöräilyn suosio on kasvanut, ja jo noin 20 % työmatkoista taittuu polkien. Onneksi markkinoille tulee jatkuvasti yhä tehokkaampia aurinkolaseja, joiden ominaisuudet linsseistä muotoiluun parantavat ajokokemusta niin kaupunkifillaristille kuin pitkän matkan polkijalle.

Sosiaalisuus ja raikkaassa ilmassa liikkuminen houkuttavat suomalaisia pelaajia yli kolmelle miljoonalle golfkierrokselle vuodessa. Keskittymistä vaativassa pelissä pärjäävät parhaiten ne, jotka näkevät tarkasti lähelle ja kauas sekä erottavat kentän kontrastit ja korkeuserot.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.