Palvelut

Optikko- ja silmälääkäripalvelut saman katon alta

 

Silmäsi ovat ainutlaatuiset, ja siksi ne ansaitsevat myös ainutlaatuista, yksilöllistä hoitoa. Silmäasema tarjoaa ainoana Suomessa kaikki palvelut, joita tarvitset nähdäksesi hyvin. Löydät kattavat optikko- ja silmälääkäripalvelut jokaisesta yli 150:sta myymälästämme, sillä haluamme huolehtia silmistäsi lähellä kotiasi. Lisäksi teemme silmätutkimuksia, toimenpiteitä ja silmäleikkauksia neljässätoista silmäsairaalassa ympäri Suomea. Palveluksessasi on yhteensä yli 1 000 silmäterveyden ammattilaista.

 

Silmäasemalla pääset hoitoon jonottamatta. Jos jokin näköön tai silmiisi liittyvä asia mietityttää sinua, tule ensin optikon tai silmälääkärin vastaanotolle. Saat laboratoriotutkimukset saman katon alta, ja tarvittaessa ohjaamme sinut eteenpäin parhaalle mahdolliselle asiantuntijalle. Meillä silmiesi terveys on luotettavissa käsissä.

Optikolle vai silmälääkärille?

Varaa aika optikon näöntutkimukseen, jos sinusta tuntuu, että näet huonosti tai sumeasti, kärsit toistuvista päänsäryistä tai pohdit, tarvitsetko uudet silmälasit tai piilolinssit.

Varaa aika silmälääkärille,jos olet huolissasi silmiesi terveydestä tai haluat varmistaa, että silmäsi voivat hyvin. Jos sinulla on lähete työterveyslääkäriltä, varaa aika silmätautien erikoislääkärille

Varaa maksuton hoitoarvio tai kaihineuvonta, jos harkitset laser- tai linssileikkausta, silmäluomileikkausta tai kaihileikkausta.

Voit varata ajan verkossa ympäri vuorokauden tai numerossa 010 190 200 (mpm/pvm) ma-pe klo 8-21, la klo 9-18. Aivan kaikki ajat eivät näy verkossa - soitathan asiakaspalveluumme, jos sopivaa aikaa ei tahdo löytyä!

Silmäleikkaukset

Huippuluokan silmäkirurgimme korjaavat taittovirheet laser- ja linssileikkauksilla, poistavat kaihin sekä leikkaavat glaukooman ja häiritsevät silmäluomet. Meillä leikkausta ei tarvitse jonottaa.

Kysyttävää silmäleikkauksista? Maksuton leikkausneuvontamme palvelee ennen leikkausta ja sen jälkeen. Vastaamme kysymyksiisi silmäleikkauksista silmäsairaaloiden aukioloaikoina. Jos tarvitset neuvoa muina aikoina, jätä viesti, niin silmäterveyden asiantuntija soittaa sinulle niin pian kuin mahdollista. Leikkaukneuvontamme tavoitat numerosta: 010 190 200(mpm/pvm).

Silmätutkimukset

Silmäsairaaloidemme silmälaboratorioissa tehdään kaikkia silmätutkimuksia näkökenttätutkimuksista ja silmänpaineen mittauksista hermosäiekuvauksiin. Silmien tutkimuspalvelut löydät myös osasta myymälöitämme. Katso kaikki toimipaikat >>

Silmäterveyden palvelut

Tarjoamme kattavat silmäterveyden palvelut muun muassa glaukooman, kuivien silmien, karsastuksen, retinopatian, ikärappeuman, lasten näköongelmien ja kyynelteiden hoitoon.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.