Työnäköpalvelut

Silmäasema tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan palvelukokonaisuuden yritysten näönhuoltotarpeisiin. Keskitymme vahvasti työnäkemiseen; alueellisesti toimivat asiakkuuspäälliköt ovat työnantajien ja työterveyshuoltojen käytettävissä maanlaajuisesti. Silmäasemalta saatte kaikki näkemisen palvelut, joita yrityksenne tarvitsee työntekijöiden hyvään näönhuoltoon. Myymälöidemme työnäköoptikoilla on työterveyshuoltolain edellyttämä koulutus toimia työnäön asiantuntijoina, ja he työskentelevät yhteistyössä työterveyshuoltojen kanssa.

Palvelut ja edut yritysasiakkaille

Silmäasemalta saatte kaikki näkemisen palvelut, joita yrityksenne tarvitsee työntekijöiden hyvään näönhuoltoon.

Suojalasit vahvuuksilla

Silmäaseman suojalasit ovat EN 166 standardin mukaisia, sertifioituja S, F- tai B luokan suojainpaketteja. Paketti sisältää kehyksen, kovapinnoitetut linssit, hiontatyön ja suojakotelon. Kehysmallisto on sovitettavissa kaikissa Silmäaseman myymälöissä.

Erityistyölasit näyttöpäätetyöntekijöille

Erityistyölaseilla tarkoitetaan näyttöpäätetyötä tekevälle henkilölle työnantajan lainmukaisten kriteerien täyttyessä kustantamia silmälaseja. Erityistyölasit poikkeavat yleiskäyttöön tarkoitetuista silmälaseista voimakkuuden, linssityypin tai linssien asennuskorkeuden suhteen.

Silmäaseman asiakkaaksi

Voit olla yhteydessä alueelliseen vastuuhenkilöön, tai täyttää nopeasti alla olevan lomakkeen. Saat sähköpostilla kaikki yritysasiakkaan edut ja palvelut, sekä tarvittavat liitteet ja materiaalit. Tämän jälkeen työntekijänne voivat asioida missä tahansa yli 150:stä myymälästämme.

Lomakkeen täyttäminen ei velvoita yritystänne hankintoihin tai palveluiden käyttöön. Asiantuntijamme ovat teihin tarpeen vaatiessa yhteydessä.

 

Yhteydenotto

Ota yhteyttä, tai pyydä asiantuntija luoksesi. Oman alueellisen asiantuntijasi löydät yhteystiedoista.