Silmistä

Aktiiviseen elämään täydelliset linssit

Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.

Uusien valmistusteknologioiden ansiosta voidaan kehittää linssejä esimerkiksi näyttöpäätteellä työskentelyyn tai autoiluun. Digitaalinen hiontatekniikka parantaa kontrastia ja vähentää keinuttavuutta, mikä tekee käyttökokemuksesta miellyttävän. Eri tilanteita varten voi olla myös järkevää hankkia useammat lasit, jotta näet mahdollisimman hyvin kaikissa tilanteissa ja etäisyyksillä.

Silmälasien yksilöinti voi parantaa elämänlaatua merkittävästi. Kun linssien ominaisuudet vastaavat henkilökohtaisia tarpeitasi, näet hyvin ja tarkasti ja käyttöön tottuminen on nopeaa ja helppoa. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan juuri sinun elämäntyyliäsi ja aktiivista arkeasi tukevat linssit.

Digityöläinen

Digityöläinen

Monitehoisessa LifeStyle 3 Indoor -linssissä on painotus lähelle, ja sen hionta parantaa kontrastinäköä. Saman kokoelman painotukseton Urban-linssi sopii monipuoliseen peruskäyttöön. Räätälöitävä LifeStyle 3i -linssi takaa täydellisen istuvuuden ja optiikka voidaan hienosäätää entistäkin tarkemman näönkorjauksen saavuttamiseksi yksilöllisillä lisämitoilla.

Yksitehoinen Sync III -linssi on kehitetty vähentämään ja ehkäisemään digilaitteiden aiheuttamaa silmien rasitusta. Siinä on jokapäiväiseen käyttöön sopiva kaukovoimakkuus ja linssin alareunassa lähikatselua tukeva tehoalue. Voit valita kolmesta lähituen vahvuudesta näöllesi sopivimman. Sync III -linssistä on myös saatavilla yksilöllisillä lisämitoilla räätälöitävä Sync III i-versio.

Digitaalisten laitteiden käyttämiseen sopivien linssien katselualueet on optimoitu näyttöpäätteitä useita tunteja päivässä käyttäville. Oikeanlaisten linssien hankkimiseen kannattaa panostaa, jotta voit minimoida ruudun katsomisen haitat.

Liikkuja

Liikkuja

Jos liikut aktiivisesti tai teet esimerkiksi ulkotyötä, ovat monitehoisista linsseistä LifeStyle 3 Outdoor- tai Urban-linssit juuri sinulle sopivat. Outdoor-linssi sopii ulkoiluun, sillä laaja kaukoalue tekee sivuille ja kauas katsomisesta mahdollisimman vaivatonta. Urban on mainio yleislinssi. Monipuolisessa liikkeessä käytettäviltä linsseiltä vaaditaan erityistä mukavuutta. Näillä linsseillä näkeminen tuntuu luonnolliselta ja helpolta, ja niihin tottuu nopeasti.

Lifestyle-linssistä on myös saatavilla yksilöllisillä lisämitoilla räätälöitävä 3i-versio. Mittojen mukaan optimoidut linssit ovat entistäkin mukavammat vauhdikkaassa käytössä.

Yksitehoinen Nulux Identity V+ -teräväpiirtolinssi takaa, että näet tarkasti ja vaivattomasti. Yksilöinnin ja teknologian ansioista linssien optiikka on hyvin terävä myös reuna-alueilla. Keveys ja ohuus tekevät linssistä erinomaisen liikkumiseen.

Autoilija

Autoilija

Uudet autoiluun suunnitellut EnRoute-linssit auttavat näkemään liikenteessä vaivattomammin ja tarkemmin kuin perinteisillä linsseillä. EnRoute-linssien valmistuksessa huomioidaan ajamisessa tarvittavat katselusuunnat silmien liikeratojen mukaisesti. Linssit voidaan yksilöidä mittojesi mukaan, jolloin näet kojelaudan entistä terävämmin ja pystyt suuntaamaan katseen sivuille ilman häiriöitä. Lisäksi linsseissä on ajamiseen suunniteltu pinnoite ja sisäänrakennettu suodatin, joka vähentää vastaantulevien autojen valoista johtuvaa häikäisyä.

Paljon ajaville suosittelemme EnRoute Pro -linssiin saatavaa lisäsuodatinta, joka parantaa kontrastin hahmottamista sateisissa, sumuisissa ja hämärissä olosuhteissa.

Huippuunsa kehitetyt linssit Silmäasemalta

Meiltä löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ja räätälöidyt linssit

Lue myös:

Sininen valo on luonnollista valoa, jota on aivan tavallisessa auringonvalossa. Altistumme kuitenkin sille enemmän kuin koskaan ennen, sillä tietokoneen, älylaitteiden ja television valo on juuri sinistä valoa.

Hyvä ajonäkö ja toiminnallinen näkökyky ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle autoilijalle. Erilaiset olosuhteet, kuten kirkas sää, pimeät illat tai huono ajokeli, luovat oman haasteensa liikenteessä.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

 

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.