Tietoa silmistä
Silmäkirurgi valitsi lukulasien sijaan linssileikkauksen
Silmäkirurgi valitsi lukulasien sijaan linssileikkauksen
Silmäkirurgi valitsi lukulasien sijaan linssileikkauksen
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA

Silmäkirurgi valitsi lukulasien sijaan linssileikkauksen


Silmäkirurgi Torsti Sihvola kävi ikänäön korjaavassa linssileikkauksessa omalla työpaikallaan Silmäaseman silmäsairaalassa. Nyt hän tuntee myös asiakkaan näkökulman ja osaa kertoa, kuinka näkö paranee leikkauksen jälkeen.

Tuhansia silmiä leikannut silmäkirurgi Torsti Sihvola painottaa työssään avoimuutta ja rehellisyyttä. Oman linssileikkauksen jälkeen tärkeiden arvojen seuraaminen on entistä helpompaa, sillä hän tuntee toimenpiteen myös asiakkaan näkökulmasta.

“Leikkauksen jälkeen asiakkaille puhuminen on paljon helpompaa, kun voi puhua omakohtaisesti. Myös asiakkaalle on helpottava uutinen, että kirurgi on uskaltautunut leikkaukseen”, Sihvola sanoo.


Ikänäkö häiritsi paperitöissä ja golfkentällä

Sihvolan päätös lähteä linssileikkaukseen syntyi nopeasti, kun ikänäkö alkoi häiritä. Paperityöt vaativat tihrustamista, ja golfharrastuksessa tärkeän mobiilisovelluksen käyttö hankaloitui. Lukulasien välttämiseksi Sihvola valitsi linssileikkauksen moniteholinssillä. Toimenpide jännitti vasta siinä vaiheessa, kun hänet peiteltiin leikkauspöydälle.

“Siinä kohdalla tajusin, että nyt mennään. Työkavereita taisi silti jännittää enemmän kuin minua. Tiesin, että meillä on töissä huippuammattilaisia, jotka osaavat hommansa.”


Leikkauspöydällä kuin kuka tahansa asiakas

Leikkaussalissa rutiineista ei poikettu Sihvolan kohdalla millään tavalla, vaikka kyseessä oli tuttu kollega. Leikkaava lääkäri tutki silmät, tarkisti, oliko Sihvolalla kysyttävää, ja piti tätä ajan tasalla leikkauksen kulusta.

“Lääkäri puhui omaan rauhalliseen tyyliinsä ja kohteli minua niin kuin kaikkia asiakkaitaan. Tuttu rutiini tuntui hyvältä, sillä se on meillä laadun tae. Niin varmistamme, että kaikki tulee tehtyä eikä satu virheitä.”


Linssileikkaus yllätti positiivisesti

Silmäkirurgina Sihvola on tottunut kertomaan asiakkailleen paitsi linssileikkauksen hyödyistä myös sen mahdollisista haitoista. Moniteholinssi saattaa aiheuttaa pimeällä ylimääräistä häikäistymistä ja valoheijastuksia. Nyt Sihvola voi jakaa positiivisen kokemuksensa.

“Lähinäkö on leikkauksen jälkeen erittäin tarkka, ja omalla kohdallani haitat ovat tosi vähäisiä”, silmäkirurgi iloitsee. Hän ymmärtää entistä paremmin asiakkaitaan, jotka kertovat linssileikkauksen olleen elämänsä paras päätös.

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
5 syytä mennä linssileikkaukseen
Haluaisitko pysäyttää ikänäön etenemisen? Oletko kyllästynyt pelaamaan kauko- ja lukulasien kanssa? Syitä mennä linssileikkaukseen ei tarvitse kauan hakea. Silmäaseman linssileikkaus ratkaisee monta silmien ikääntymiseen liittyvää ongelmaa.
Uusi elämä maistuu linssileikkauksen ja maalle muuton jälkeen
Linssileikkaus moniteholinsseillä korjasi Nanan lähi- ja kaukonäön yhdellä kertaa. Leikkauspäivänä olo oli luottavainen, ja toipuminen eteni vauhdilla.
Linssileikkaus korjasi silmäkirurgin ikänäön: "Nyt voin kertoa asiakkaille omakohtaisia kokemuksia."
Tuhansia silmiä leikannut silmäkirurgi Torsti Sihvola kävi linssileikkauksessa omalla työpaikallaan Silmäasemalla. Linssileikkauksen jälkeen Sihvola näkee taas tarkasti lähelle ja ymmärtää entistä paremmin asiakkaiden linssileikkauskokemuksia.
Mietitkö linssileikkauksen riskejä? Leikkauksessa käynyt Jyrki kertoo, mikä auttoi leikkauspelkoon.
Silmäleikkauksen jännittäminen on luonnollista, sillä ihminen ei ole tottunut herkkiin silmiinsä koskettavan. Jyrki Paunosen ikänäkö korjattiin linssileikkauksella Silmäasemalla. Nyt hän kertoo, mitkä linssileikkauksen riskit pelottivat ja mikä puolestaan sai pelon väistymään.
Näytä kaikki artikkelit