5 syytä mennä linssileikkaukseen

5 syytä mennä linssileikkaukseen

Haluaisitko pysäyttää ikänäön etenemisen? Oletko kyllästynyt pelaamaan kauko- ja lukulasien kanssa? Syitä mennä linssileikkaukseen ei tarvitse kauan hakea. Silmäaseman linssileikkaus ratkaisee monta silmien ikääntymiseen liittyvää ongelmaa.


Laserleikkauksesta ja sen hyödyistä on puhuttu jo vuosia, mutta ikänäön korjaava linssileikkaus on monelle uusi asia. Linssileikkauksessa silmän oma linssi vaihdetaan keinotekoiseen linssiin, jonka ominaisuudet valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Leikkausta suositellaan yli 45-vuotiaille, mutta ikänäkö kehittyy yksilöllisesti vuosien kuluessa.

Varaa aika

LINSSILEIKKAUKSEN MAKSUTTOMAAN

HOITOARVIOON

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Tuttujen hyvät linssileikkaus kokemukset innostivat Kimmon korjaamaan näkönsä

Tuttujen hyvät linssileikkaus kokemukset innostivat Kimmon korjaamaan näkönsä


Kimmo Ollikaisella oli aiemmin käytössä sekä kauko- että lähilasit, sillä monitehojen käyttö tuntui hankalalta. Linssileikkauksen jälkeen työ sähkömiehenä ja rakas metsästysharrastus sujuvat ilman lasien kanniskelua ja vaihtamista.

Lue lisää
Eroon ikänäöstä linssileikkauksella. Lue lisää

Eroon ikänäöstä linssileikkauksella


Linssileikkauksessa silmän oma ikääntynyt linssi korvataan keinotekoisella yksi- tai moniteholinssillä. Linssileikkauksella voidaan korvata lukulasit, kaukolasit tai moniteholasit ja poistaa hajataitto.

Lue lisää
Eroon silmälaseista linssileikkausella

Ikänäön korjaus on nyt helpompaa kuin koskaan


Lähinäkö heikkenee jokaisella 40 ikävuoden jälkeen. Ikänäkö, jota kutsutaan myös aikuisnäöksi, on nykyisin korjattavissa tehokkaasti silmäleikkauksella. Keräsimme alle usein kysytyt kysymykset ikänäöstä vastauksineen.

Lue lisää