Tietoa silmäleikkauksista
5 syytä mennä linssileikkaukseen
5 hyvää syytä mennä linssileikkaukseen
5 hyvää syytä mennä linssileikkaukseen
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Etsitkö syitä mennä linssileikkaukseen? Listasimme sinulle viisi!


1. Linssileikkaus korvaa lukulasit, kaukolasit ja monitehot

Tuntuuko sinusta toivottomalta säätää useiden eri lasien kanssa tai tihrustaa hankalien monitehojen läpi? Mietitkö, näetkö koskaan oikeasti hyvin vai rajoittaako jokin aina näkemistäsi? Jos haluat lopettaa rillirallin ja päättää itse, miten näet, linssileikkaus on sinulle oikea ratkaisu. Suurin osa ihmisistä pärjää leikkauksen jälkeen täysin ilman laseja.

2. Linssileikkaus poistaa hajataiton

Linssileikkauksella pääset eroon myös hajataitosta. Saat kirjaimellisesti uudet linssit, joilla näet juuri niin kuin haluat.

3. Linssileikkaus korjaa ikänäön ja kaihin

Linssileikkaus tuo pysyvän tuloksen, sillä keinolinssi pysäyttää ikänäön etenemisen. Linssileikkauksen tekniikka on täsmälleen sama kuin kaihileikkauksessa, joten asiakas, jolle on tehty linssileikkaus, ei myöhemmin tarvitse kaihileikkausta.

4. Linssileikkaus on tie rennompaan arkeen

Tuntuuko siltä, että lasit ovat aina huurussa tai pisaroissa? Hukkaatko säännöllisesti lukulasisi tai onnistutko rikkomaan rillit toistensa jälkeen? Linssileikkaus vapauttaa sinut ainaisesta silmälasipainista ja säästää energiaa muuhun elämään.

5. Kertaostos tuo pitkäaikaisen hyödyn

Kertainvestoinnista huolimatta on monia hyviä syitä mennä linssileikkaukseen, sillä toimenpide maksaa itsensä nopeasti takaisin. Sinun ei tarvitse enää päivittää silmälaseja näön muuttuessa tai trendien vaihtuessa eikä varata lukulaseja rintataskuun ja laukun pohjalle. Voit keskittyä näkemään kirkkaasti ja nauttimaan elämästä!

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Hyvästit viimeisille silmälaseille: Jyrkin ikänäkö korjattiin linssileikkauksella
Ikänäköleikkauksena tunnettu linssileikkaus Silmäaseman silmäsairaalassa oli korjaamoyrittäjä Jyrki Paunoselle valtava helpotus. Jyrki pääsi eroon silmälaseista, joita hän ei ollut koskaan käyttänyt mielellään. Samalla työ autokorjaamolla tehostui, ja tärkeistä urheiluharrastuksista sai taas kaiken ilon irti.
Ikänäkö kannattaa korjata: näin silmän linssileikkaus parantaa elämänlaatua
Ikänäkö kannattaa korjata: näin silmän linssileikkaus parantaa elämänlaatua
Huonon näön vaikutuksen elämänlaatuun huomaa usein vasta silloin, kun silmät on jo korjattu. Juuri näin kävi 50-vuotiaalle Nana Hjeltille, jolle tehtiin Silmäaseman linssileikkaus moniteholinssillä. Lue alta, millaisissa arjen tilanteissa Nana iloitsee linssileikkauksestaan eniten.
8 syytä mennä linssileikkaukseen
8 syytä mennä linssileikkaukseen
Voisiko linssi- eli ikänäköleikkaus sopia sinulle? Lue korjaamoyrittäjä Jyrki Paunosen onnistuneesta linssileikkauskokemuksesta alta ja katso 8 syytä, miksi hän on onnellisempi ilman silmälasirumbaa.
Golfaava silmäkirurgi uskaltautui linssileikkaukseen
Golfaava silmäkirurgi uskaltautui linssileikkaukseen
Linssileikkaus tuli ajankohtaiseksi silmäkirurgi Torsti Sihvolalle, kun hän ei enää nähnyt golfsovelluksen tulospalvelua puhelimeltaan. Ikänäkö korjattiin hänen omalla työpaikallaan Silmäaseman silmäsairaalassa.
Näytä kaikki artikkelit