Kahdet lasit, yksi hinta

Kahdet lasit, yksi hinta!

Toiset silmälasit tai aurinkolasit kaupan päälle - ja Bonus tuplana

Osta silmälasit, saat kaupan päälle mitkä tahansa toiset samanarvoiset tai edullisemmat silmälasit, merkkiaurinkolasit tai piilolinssit – itselle tai kaverille. Ja S-Etukortilla Bonukset tuplana. Lisäksi silmälasien ostajalle optikon näöntutkimus 0 €.


Me Silmäasemalla haluamme olla apunasi näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa. Huomioimme koronavirustilanteen toiminnassamme, joten meillä voit asioida turvallisin mielin.

SILMÄLASIEN OSTAJALLE OPTIKON NÄÖNTUTKIMUS 0 €

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)


Kaksi näkemisen tarvetta


Työ asettaa usein näkemiselle erilaisia tarpeita kuin vapaa-aika; monissa ammateissa lähinäkö tarvitsee tuekseen siihen räätälöidyt lasit. Vapaa-ajalle taas paras valinta ovat useimmiten hyvät yleislasit. Ja kun hankit kahdet lasit kahteen näkemisen tarpeeseen, voit samalla leikitellä kahdella erilaisella tyylillä.


Muistathan myös, että jos otat molempiin laseihin silmälasiturvan, saat toisen silmälasiturvan puoleen hintaan.


Kaksi tapaa suojata silmiä


Päätetyöhön räätälöidyt, sinivalosuojalla varustetut silmälasit suojaavat silmiä toimistotyöpäivien aikana, kun taas työpäivän jälkeen pyörän selkään hypätessä tarvitaan erilaista suojausta silmille. Jos liikut paljon ulkona, on silmälasien rinnalle hyvä hankkia kunnon aurinkolasit.Kaksi tyyliä


Tyylejä on kiva vaihdella tilanteen mukaan! Jos tykkäät hioa asukokonaisuutesi viimeistä piirtoa myöten, on hyvä omistaa muutamat erityyliset lasit, joiden ansiosta valinnanvaraa on asua kuin asua varten. 


Korotonta maksuaikaa 12kk12 kk korotonta maksuaikaa

Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimman tavan maksaa ostoksiasi. Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Ja mikä parasta, saat jopa 12 kk maksuaikaa ilman korkoa. Kuukausittaiseen maksuerään lisätään vain käsittelymaksu 4,90 €.

Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin tai pakettihinnoiteltuihin tuotteisiin. Kaupan päälle tulevat piilolinssit joko 3 kk:n kertakäyttöpiilolinssit (2x90 kpl) tai 6 kk:n kuukausipiilolinssit (2x6 kpl). S-Etukortilla Bonus tuplana kampanja-aikana maksetuista ostoksista, jopa 10 %, lisätietoa: bonustuplana.fi. Tarjous on voimassa 1.11.2020 asti.