KOKEILE PIILOLINSSEJÄ 10 €:LLA


Ota syksy vastaan entistä vapaammin! Piilolinssien ansiosta elät, liikut ja harrastat ilman silmälasien tuomia rajoitteita. TOTAL™-piilolinssit ovat käyttömukavuudeltaan erinomaiset, ja niillä voidaan korjata erilaisia taittovirheitä kuten yksi- ja monitehosilmälaseillakin. Jos olet miettinyt piilolinssien käyttöä, aloita piilolinssien ensisovituksesta! Ensisovituksessa optikko käy kanssasi läpi ja opastaa asioita piilolinssien valintaan ja käyttöön liittyen.


Juuri nyt saat piilolinssien ensisovituksen 10 eurolla (norm. 35 €) ja lisäksi laadukkaat kokeilupiilolinssit kaupan päälle!

VAIHTO MIELESSÄ?


Älä kamppaile epämukavien piilareiden kanssa! Jos olet jo piilareiden käyttäjä, mutta et ole tyytyväinen nykyisiin piilolinsseihisi, varaa aika piilolinssikontrolliin. Optikko auttaa sinua löytämään paremmin sinulle sopivat piilolinssit olitpa yksi- tai monitehopiilareiden käyttäjä.

PAREMMAN NÄÖN JA PUHTAAMPIEN MERIEN PUOLESTA


Alcon tekee yhteistyötä Plastic Bank® -nimisen järjestön kanssa, minkä ansiosta Alconin piilolinssit ovat muovineutraaleja*. Muovineutraalius saavutetaan käytännössä siten, että Plastic Bank® kerää yhtä paljon pois mereen päätyvää muovia kuin Alconin piilolinssien ja tuotepakkausten valmistukseen on käytetty muovia.

Varaa aika piilolinssien sovitukseen
VARAA AIKA ENSISOVITUKSEEN
tai
VARAA AIKA PIILARIKONTROLLIIN