Lapset ja nuoret
Ekaluokkalaisen silmälasit
Ekaluokkalaisen silmälasit
Ekaluokkalaisen silmälasit
Varaa aika näöntutkimukseen
OPTIKOLLE
tai
SILMÄLÄÄKÄRILLE

Näkeekö koulun aloittava lapsi huonosti? Silmäasema tarjoaa ekaluokkalaisen silmälasit ilmaiseksi


Hyvä näkö on yksi oppimisen tärkeimmistä edellytyksistä. Siksi Silmäasema tarjoaa kaikille ekaluokkalaisille maksuttomat silmälasit voimassa olevaa silmälääkärin reseptiä vastaan. Lue alta, miten koululaisen ensimmäiset silmälasit ovat muuttaneet elämää.

Ville-isä sanoo yllättyneensä, ettei Silmäaseman lupaukseen liittynyt minkäänlaisia rajoituksia, kompromisseja eikä piilokuluja. Lasit olivat täysin ilmaiset tuplaohennettuja linssejä myöten. Venni näkee nyt paljon paremmin. “Venni sai aidosti parhaat mahdolliset lasit Silmäasemalta. Arki lasien kanssa on sujunut hyvin, ja oikeanlaiset linssit ja hoito ovat korjanneet heikomman silmän näköä huomattavasti”, isä kertoo.

Odotellessamme niiden valmistumista hän kyseli joka päivä, milloin ne tulevat”, Evelin sanoo. Opettaja ja kaverit kehuivat kilpaa koululaisen ensimmäisiä silmälaseja, joita Emily käyttää nyt mielellään niin luokassa kuin koulutehtäviä tehdessään.Lasten silmälasit vauhdittivat lukemaan oppimista

Myös ekaluokkalaisten äidit Heidi ja Susanna hankkivat lastensa silmälasit veloituksetta Silmäasemalta. “Lasien saamisen jälkeen maailma avautui Aavalle, ja myös lukemaan oppimiseen tuli vauhtia. Tämä oli suorastaan pelastus meidän koko perheelle”, Heidi kertoo. 

 

Susanna on huomannut läksyjen maittaneen tyttärelleen paremmin silmälasien myötä. ​​”Lasit ovat olleet isona apuna arjessa ja koulussa oppimisessa. Tärkeää oli lisäksi jo pienelle, että lasit ovat hienot ja ne sai itse valita!”, hän sanoo.

 

Kristan tytär oli käyttänyt silmälaseja 4-vuotiaasta asti, ja apuvälineeksi luokitellut lasit oli aika uusia juuri ekaluokan syksyllä.

 

“Meillä oli lapsen silmälaseihin maksusitoumus ja silmälääkärin määräys. Lasien valinnan yhteydessä kuulimme, että Silmäasemalla ekaluokkalaisten silmälasit ovat ilmaiset. Kaikki hoitui mallikkaasti, ja tyttö sai valita kahdet mieleisensä lasit”, Krista iloitsee.  

Varaa aika näöntutkimukseen
OPTIKOLLE
tai
SILMÄLÄÄKÄRILLE
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälääkäri suosittelee: lasten ruutuaika minimiin
Australialaistutkimus ennustaa, että puolet maailman ihmisistä on likinäköisiä vuonna 2050. Yksi likinäköisyyden syistä on lisääntynyt lasten ruutuaika. Lasten silmäsairauksiin ja karsastukseen erikoistunut silmälääkäri Aurora Heickell kertoo lisää ilmiöstä ja jakaa vinkkinsä ruutuajan vähentämiseen.
Lapsen näköä voi hoitaa myös ilman silmälaseja
Lapsen näköä voi hoitaa myös ilman silmälaseja
Lasten silmien ongelmiin voi löytää apua myös ilman silmälaseja. Ortoptisti tutkii näkemistä kokonaisuutena ja etsii ratkaisuja muun muassa silmäjumpalla.
Näin lapsen näköhäiriöt ja näkövaivat oireilevat arjessa
Näin lapsen näköhäiriöt ja näkövaivat oireilevat arjessa
“Mitä aikaisemmin lapsen huono näkö todetaan, sitä nopeammin ja paremmin se saadaan yleensä korjattua”, kertoo lasten silmäsairauksiin ja karsastukseen erikoistunut silmälääkäri Aurora Heickell Silmäasemalta. Näön heikkenemisen voi onneksi huomata tarkkailemalla lapsen vointia ja käytöstä.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit