Silmälasit
Silmälaseilla voi muuttaa tyyliä hetkessä
Silmälaseilla voi muuttaa tyyliä hetkessä
Silmälaseilla voi muuttaa tyyliä hetkessä
Varaa aika optikon näöntarkastukseen
VARAA AIKA

Naisellista, minimalistista vai klassista? Silmälaseilla voi muuttaa tyyliä hetkessä


Silmälasit toimivat kuin huulipuna – ne kirkastavat ilmeen heti.


Tilanne on leffoista tuttu, mutta käytännössä siinä on pari ongelmaa: ensinnäkin nutturan avaaminen päivän päätteeksi voi hiuslaadusta riippuen olla kyseenalaista – ainakin suomalainen liiskapiiska laskeutuu siinä vaiheessa kaikkea muuta kuin kauniin kuohkeasti. Silmälasien riisumisessa puolestaan on se pikku probleema, että jos ne ottaa pois, ei välttämättä näe mitään.


Hyvä kysymys onkin, miksi silmälaseja edes pitäisi riisua? Nehän ovat tehokas asuste tilanteessa kuin tilanteessa!


”Silmälaseja kannattaa olla vähintään kahdet, joista toiset voivat olla näyttävämmät”, sanoo Silmäaseman silmä- ja aurinkolasivalikoimasta vastaava tuotepäällikkö Hanna Airio.


Yleisesti suomalaisiin vetoaa puhdaslinjainen, skandinaavinen tyyli ja maanläheiset värit. Radikaaleja muutoksia ei tarvitsekaan välttämättä tehdä, sillä oman tyylin sisällä voi olla sekä hillitty että rohkea.


Blingiä, blingiä!

”Esimerkiksi pehmeän naisellinen pukeutuja voi arkilaseina käyttää läpikuultavia, puuterisävyisiä kehyksiä, joissa voi hienostuneena yksityiskohtana olla kaunis kristalli”, Airio esittelee.


Räväkämpi kehys voi tässä tapauksessa tarkoittaa kirkkaampaa värisävyä, hieman kulmasta nostettua kehyksen muotoa tai paria blingiä lisää.


Klassisesti kokomustaan pukeutuva voi kokeilla vahvempireunaista kehystä, jonka juju on muotoilussa. Myös jokin hehkeä huomioväri, esimerkiksi punainen, toimii mustan kokonaisuuden kanssa hyvin.


”Silmälasit tekevät tietyllä tapaa saman kuin huulipuna, eli niillä saa halutessaan nopean raikastuksen kasvoille”, Airio kuvailee.

Valikoimaa moneen makuun

Optikkotaustainen, 20 vuotta alalla ollut Airio on pannut merkille, kuinka tärkeään rooliin silmälasit ovat asusteena nousseet viime vuosina.


”Osaltaan se johtuu varmasti siitä, että valikoima on monipuolistunut”, hän arvelee.


Muodin vaihtelu näkyy kehysmalleissa, väreissä ja materiaaleissa. Pitkän ohutsankaisen kauden jälkeen Airion mukaan juuri nyt tuloaan tekevät hieman massiivisemmat muodot. Perinteistä mustaa väriä puolestaan haastaa pehmeämpi ruskea, jota näkyy muodissa muutenkin.


Silmäaseman valikoimista löytyy niin edullisempia kuin myös luksusbrändien kehyksiä. Airio vinkkaakin saavutettavissa olevasta arjen ylellisyydestä.


”Guccin käsilaukku voi jäädä monelle kuluttajalle hintansa takia vain haaveeksi, mutta palasen luksusta voi arkeensa hyvinkin saada muotitalon kehyksillä.”

Varaa aika optikon näöntarkastukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit