Kokemuksia silmäleikkauksista
Linssileikkauskokemukset innostivat Kimmon korjaamaan näkönsä
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Tuttujen hyvät linssileikkaus kokemukset innostivat Kimmon korjaamaan näkönsä

Kimmo Ollikaisella oli aiemmin käytössä sekä kauko- että lähilasit, sillä monitehojen käyttö tuntui hankalalta. Linssileikkauksen jälkeen työ sähkömiehenä ja rakas metsästysharrastus sujuvat ilman lasien kanniskelua ja vaihtamista.

Lähipiirin linssileikkaus kokemukset toimivat usein sysäyksenä toimenpiteelle. 56-vuotias Kimmo päätyi ensimmäisen kerran pohtimaan asiaa hauskan sattuman kautta.

“Muutama vuosi sitten soitin puhelun, joka menikin epähuomiossa väärälle kaverille. Tämä kaveri oli sitten juuri käynyt Silmäasemalla linssileikkauksessa. Siitä se ajatus lähti, ja kun pari muutakin tuttua oli käynyt hoitamassa silmänsä kuntoon, niin päätin itsekin mennä.”


Leikkausprosessi sujui mutkattomasti, ja toipuminen oli nopeaa

Kimmon kuulemat linssileikkaus kokemukset olivat positiivisia, joten häntä ei pelottanut etukäteen. Levollisuutta lisäsi myös se, että leikkaava lääkäri Anssi Poussu sattui olemaan hänen naapurinsa. Toimenpidepäivä Silmäaseman silmäsairaalassa alkoi puudutustippojen laitolla, minkä jälkeen leikkauksen kulku käytiin yhdessä läpi. Itse operaatio oli alle tunnin mittainen ja kivuton.

“Lääkkeet olivat hyvät, eivätkä silmät räpsyneet leikkauksen aikana, vaikka sitä olin hieman jännittänyt.” Kimmon vointi oli heti leikkauksen jälkeen moitteeton, ja näkö riitti maksukorttipäätteen käyttämiseen. Myös kotimatka ja ilta sujuivat ongelmitta.“Olin varautunut ottamaan taksin, mutta näkö oli niin hyvä, että päätin mennä bussilla. Neljän maissa pääsin leikkauksesta, ja illalla näin jo katsoa televisiosta naisten lentopalloa.”


Leikkaus on tuonut vaivattomuutta arkeen ja harrastuksiin

Kimmolle leikkauksen paras anti on ehdottomasti ollut hyvästien heittäminen silmälaseille. “Metsästyksessä lukulaseja piti käyttää kännykän katsomiseen ja kaukolaseja ympäristön tarkkailuun. Samoin kotona television ja lehden välillä piti jatkuvasti vaihdella laseja. Elämänlaatuni on leikkauksen myötä parantunut huomattavasti”, Kimmo kiittelee.

Muiden linssileikkaus kokemukset saavat monet yllättymään toimenpiteen helppoudesta. Ei ihme, että myös useampi Kimmon työkavereista harkitsee näkönsä korjaamista hänen esimerkkinsä ansiosta. “Jos kerran on mahdollisuus päästä silmälaseista eroon näin yksinkertaisella tavalla, niin miksi ihmeessä ei. Monesti edelleen tulee mieleen että hetkinen, missä rillit ovat, kunnes muistan ettei niitä enää tarvitakaan”, Kimmo hymyilee.

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Hyvästit viimeisille silmälaseille: Jyrkin ikänäkö korjattiin linssileikkauksella
Ikänäköleikkauksena tunnettu linssileikkaus Silmäaseman silmäsairaalassa oli korjaamoyrittäjä Jyrki Paunoselle valtava helpotus. Jyrki pääsi eroon silmälaseista, joita hän ei ollut koskaan käyttänyt mielellään. Samalla työ autokorjaamolla tehostui, ja tärkeistä urheiluharrastuksista sai taas kaiken ilon irti.
Ikänäkö kannattaa korjata: näin silmän linssileikkaus parantaa elämänlaatua
Ikänäkö kannattaa korjata: näin silmän linssileikkaus parantaa elämänlaatua
Huonon näön vaikutuksen elämänlaatuun huomaa usein vasta silloin, kun silmät on jo korjattu. Juuri näin kävi 50-vuotiaalle Nana Hjeltille, jolle tehtiin Silmäaseman linssileikkaus moniteholinssillä. Lue alta, millaisissa arjen tilanteissa Nana iloitsee linssileikkauksestaan eniten.
8 syytä mennä linssileikkaukseen
8 syytä mennä linssileikkaukseen
Voisiko linssi- eli ikänäköleikkaus sopia sinulle? Lue korjaamoyrittäjä Jyrki Paunosen onnistuneesta linssileikkauskokemuksesta alta ja katso 8 syytä, miksi hän on onnellisempi ilman silmälasirumbaa.
Golfaava silmäkirurgi uskaltautui linssileikkaukseen
Golfaava silmäkirurgi uskaltautui linssileikkaukseen
Linssileikkaus tuli ajankohtaiseksi silmäkirurgi Torsti Sihvolalle, kun hän ei enää nähnyt golfsovelluksen tulospalvelua puhelimeltaan. Ikänäkö korjattiin hänen omalla työpaikallaan Silmäaseman silmäsairaalassa.
Näytä kaikki artikkelit