SIlmälasit
Uimalasit vahvuuksilla
Uimalasit vahvuuksilla
Uimalasit vahvuuksilla
Varaa aika optikolle tai silmälääkärille
VARAA AIKA

Uimalasit vahvuuksilla auttavat näkemään pinnanalaisen maailman


Uinti parantaa lihaskuntoa, vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä rentouttaa mieltä. Uimisen ilo karkaa kuitenkin helposti, jos vedessä ei näe kunnolla, vedenparannusaineet ärsyttävät silmiä tai piilolinssit huuhtoutuvat pois. Ratkaisun tarjoavat omien vahvuuksien mukaan hiotut optiset uimalasit. Lue, mitä uimalaseja valitessa kannattaa ottaa huomioon.


Uimalasit vahvuuksilla ovat korvaamattomat silmälasien ja piilolinssien käyttäjille. Piilolinssejä ei suositella uimareille, sillä ne voivat altistaa silmät tulehduksille tai huuhtoutua veteen. Optiset uimalasit suojaavat silmiä esimerkiksi kloorin aiheuttamalta ärsytykseltä ja luonnonvesien mikrobeilta. Ne auttavat näkemään terävästi vedessä ja veden alla.

Valitse oikeat vahvuudet

Optiset uimalasit valitaan silmälasireseptin mukaan. Uimalaseja on saatavilla kahta tyyppiä sekä lapsille että aikuisille. Moduuliuimalasit sopivat uimareille, joilla ei ole voimakasta hajataittoa. Moduuliuimalaseissa molemmille silmille voidaan valita omat vahvuudet.


Jos hajataittoa on paljon, uimalaseihin hiotaan omien silmälasien voimakkuudet. Silmäaseman osaava henkilökunta selvittää tarvitsemasi voimakkuudet ja osaa suositella sinulle sopivat uimalasit vahvuuksilla. Löydä lähin Silmäaseman myymäläsi.


Panosta mallin istuvuuteen

Tärkeintä optisissa uimalaseissa on istuvuus. Laseja kannattaa sovittaa rauhassa ja tarkistaa, että nenäkappaletta ja niskaremmiä pystyy säätämään riittävästi. Varmista myös, ettei linssien ympärillä oleva silikoniosa vuoda tai paina silmiä ja silmänympärysihoa. Laadukkaita uimalaseja ei tarvitse kiristää tiukalle. Mallin valintaan vaikuttaa lisäksi uimalasien käyttötarkoitus. Suuret uimalasit saattavat olla mukavat kuntouintiin, mutta kilpauintiin sopivat paremmin virtaviivaiset lasit, joiden veden vastus on pieni.


Mallin sopivuuden voi selvittää helposti pikatestillä. Paina uimalasi kevyesti silmille pujottamatta remmiä pään ympäri. Sopivan malliset lasit pysyvät paikoillaan noin 10 sekuntia.


Linssien ominaisuudet ympäristön mukaan

Moduuliuimalasien linssejä saa harmaina tai sinertävinä. Harmaat linssit suodattavat auringon kirkkaimman terän pois värejä vääristämättä, ja siniset linssit korostavat veden sinisiä sävyjä sisäaltaiden keinovalaistuksessa.


Kannattaa myös varmistaa, että uimalasien linsseissä on huurtumista estävä käsittely. Linssien UV-suojaus on ehdoton vaatimus ulkona uimiseen, sillä se suojaa auringon haitalliselta säteilyltä. 


Löydä juuri sinulle sopivat uimalasit vahvuuksilla lähimmästä Silmäaseman myymälästä.

Varaa aika optikolle tai silmälääkärille
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit